Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako Vam Ide?


Sale92
 Share

Recommended Posts

Dobio sam posao u Schalkeu u novembru 2014., kada je klub bio na 15. mjestu. Uspio sam ih nešto podići i završiti na 7. mjestu. U nacionalnom kupu sam stigao do polufinala dok sam u EL ispao već u osmini. Međutim, veliki obrat u pozitivnom smislu se dešava u sljedećoj sezoni.

 

Za početak, riješio sam se ostarjelih i igrača koji me nisu impresionirali u nešto više od polusezone. Među njima je recimo Huntelaar dok je Farfan bio solidan ali je prešao 30 tako da sam odlučio radije gurati mladog Draxlera a na ovome zaraditi što se može zaraditi.

 

Transferi ljeto:

 

http://i.imgur.com/1AOTU.jpg

 

Nisam imao bog zna kako jake pripremne utakmice ali se tim sjajno uigrao tako da je početkom decembra ovakva situacija na tabeli:

 

width=450 height=253http://i.imgur.com/Pw3to.jpg[/img]

 

U rosteru imam 23 igrača. Volim davati šansu mladićima tako da sam prekomandovao pojedince iz vlastitog pogona poput Draxlera i Netzera, koji svoju priliku izuzetno dobro koriste.

 

width=450 height=253http://i.imgur.com/mjnMp.jpg[/img]

 

Klub nije baš u povoljnoj financijskoj situaciji. TB u najboljoj situaciji iznosi 5-6m eura mada ga editujem tako da mi je viši WB, tako da na kraju kupujem igrače na rate.

 

I jedna "mala" sitnica:

 

width=450 height=83http://i.imgur.com/r6gWM.jpg[/img]

 

:D

 

______

 

 

Eto, prvi moj konkretniji post. :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Samo tako nastavi. :) Šalke je jedan jako simpatičan tim.

 

Elem poludeću od ovih sudija. Mamu im lopovsku je*em! :lud:

 

http://www.dodaj.rs/f/2X/13V/1VDNZ4Xr/slobodan-milovanovic-new.png

 

Ja ih izdominirao i oni dobiju nepostojeći penal i daju gol. :lud:

 

Šutevi ka golu: 2:23

Šutevi u okvir gola: 1:4

Stative/prečke: 0:2

100% šanse: 0:2

Posed lopte: 40%:60%

Polu-šanse: 0:5

 

Jbg. ovo mi je tek drugi poraz u sezoni u JSL a prednost je veća od 16-17 poena i dalje tako da ne brinem previše ali me nerviraju načini na koje gubim. Prvi poraz je bio od BSK Borče sa sledećom statistikom:

 

100% prilike: 2:0

Šutevi ka golu: 23:2

Šutevi u okvir gola: 3:2

Posed lopte: 60% - 40%

Stative/prečke: 2:0

 

To je bilo u prvom delu sezone inače i Markec je na toj utakmici promašio penal i oni iz ničega postigoše gol.

 

Prvo Vejlandu crveni a sada i nepostojeći penal protiv mene. :pras:

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2C/ai/4D2kPXV0/red-star-transfers-histo.png

 

width=450 height=253http://www.dodaj.rs/f/32/lT/3449LuAs/rad-transfers-history.png[/img]

 

Ovi se ozbiljno nameračili da me skinu sa trona ali neće im uspeti. Komšinica potrošila čak 17 miliona na transfere a Rad ni izbliza toliko ali su zato doveli sve kvalitetna pojačanja. Inače od ove sezone 2 i 3 klub po reputaciji u Srbiji. Moraću konačno ozbiljno da shvatim prvenstvo sobzirom da je komšinica dovela novog, mladog i ambicioznog trenera da ja nisam ni izbliza pravio neke senzacionalne transfere jer ja ne prodajem igrače pa samim tim osim takmičenja nemam prihoda a prošle sezone sam malo podbacio u evropi a ne želim da imam finasijske poteškoće te su mi plate u dobrom plusu, balans negde oko 10 miliona zahvaljujući grupnoj fazi LŠ i ja sam zadovoljan i više mi ne treba a nadam se da ću osvojiti duplu krunu i ove sezone ali biće teško s obzirom da moram igrati izgleda skoro maksimalno ozbiljno u ovoj sezoni.

Link to comment
Share on other sites

Nedugo pošto sam dao otkaz u BIH video sam da selektoru Nigerije preti otkaz i odmah sam se prijavio za taj posao i oni su me pozvali a njega otpustili. A zašto mu je pretio otkaz nemam pojima sobzirom da je bio prvi u grupi kvalifikacija za KAN posle 3 kola sa maksimalnih 9 poena i gol razlikom 7:0. Tako da sam ja već praktično imao obezbeđen prolaz iz nimalo lake grupe na KAN i samo sam ga potvrdio. Dobio sam Somaliju sa 0:4, Togo sa 1:0 i sada Sijeru Leone sa 3:1. Na kraju grupa: NIGERIJA 18, Togo 8, Sijera Leone 6 i Somalija 2. KAN počinje u januaru a takmičenje će biti neverovatno jako gde će ga samo Gvineja i Kamerun od jačih propustiti i sumnjam da nešto mogu da učinim ali naravno jurcaću na trofej. Inače prosek godina u reprezentaciji mi je 24 - većina igrača ima tu do 24 god. baš je ono mlada reprezentacija.

Link to comment
Share on other sites

Ja igram takvu formaciju da u slučaju isključenja igrača uvek strada AMC i izbacim ga iz igre a uvedem drugog igrača. :D Mnogo moćno i sa tim skoro da igram kao da imam svih 11 igrača. :D

 

Elem meni u ovoj sezoni što se tiče Partizana i nije tako bajno ali dobro... JSL polusezona 2 mesto sa bodom zaostatka nad Čukaričkim a bodom više od zvezde. U kupu me izbacio Čukarički ali mi je za utehu da ga ni zvezda neće osvojiti pošto su oni ispali u 1/4. U LŠ nekako opet prošao grupe i sada igram protiv Liverpula. :D

 

U odgovarajućoj temi predstaviću tri velika pojačanja jer ovaj tim dugo igra zajedno ali mu treba osveženja ne u vidu popunjavanja rostera već dovođenja i visoko kvalitetnih igrača. Nažalost morao sam malo da koristim rate i greškom sam jednog platio malo više od 5m na 48 mesečnih rata (stvarno greškom i prvi put da koristim više od 30 mesečnih rata) + jednog sam doveo na 30 mesečnih rata a platio sam ga neverovatnih 13 miliona + ovo je i direktan udarac za zvezdu sobzirom da je samo sezonu i po pre igrao za njih a poseduje atribute za najveće klubove (prikazaću skrin u odgovarajućoj temi, mene je izabrao pre Napolija) i + jedan iz Kulskog Hajduka za 18 mesečnih rata 2.6 m i ujedno on će glumiti zamenu za Majera koji odlazi za oko 5.5 m. Uglavnom lepo ću osvežiti tim, sve rate ću otplatiti pošto planiram da još dugo igram sa Partizanom a pokušaću više da ne kupujem tako ali sada je bila ekstromno važna situacija. :D

Link to comment
Share on other sites

jaooo dal mislite da ovakvi ljudi varaju kao sto je TSO ??? uz dobar tim i taktiku mozes pobediti svakoga znam iz iskustva , Sa macvom ja je iz beton lige pobedim i zvezdu i partizan !!!

 

 

@TSO bravo care samo nastavi tako  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Evo SS-ovi svih protivnika koji mi pariraju :

[hs width=300 height=300]http://i.imgur.com/p2MJU.jpg[/hs][hs width=300 height=300]http://i.imgur.com/IYaVM.jpg[/hs][hs width=300 height=300]http://i.imgur.com/qd51e.jpg[/hs][hs width=300 height=300]http://i.imgur.com/7FaLT.jpg[/hs][hs width=300 height=300]http://i.imgur.com/5r0xa.jpg[/hs][hs width=300 height=300]http://i.imgur.com/72yWx.jpg[/hs][hs width=300 height=300]http://i.imgur.com/Yp7Ll.jpg[/hs]

Link to comment
Share on other sites

Krenuo sa Napretkom iz Krusevca. Evo kako ide za sad:

 

Transferi:

http://www.dodaj.rs/f/L/Ij/1baNKRFq/napredak-transfers-histo.png

 

Prijateljske:

width=450 height=232http://www.dodaj.rs/f/1K/Sy/hDFbovu/fk-napredak-krusevac-fix.png[/img]

 

Pobedjen kombinovani tim Partizana 2:0 u generalnoj probi pred pocetak prvenstva quee

width=450 height=232http://www.dodaj.rs/f/1U/hN/1VpQpcZm/napredak-v-partizan-spli.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |