Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Cilj: Vratiti Mačvu gde joj je i mesto


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

http://www.glaspodrinja.rs/images/logo.png

http://www.max-save.org/images/30694460x345-Macva02.jpg

Renoviranje u Mačvi?

Pred start sezone dosta novih lica u Mačvi,novi trener je Slobodan Milovanović bivši fudbaler Radničkog (Zorka),Krušik 04,Loznice,Zlatara i Šajkaš-a. Tu je i Milan Todorović koji će biti asistent Milovanoviću u predstojećoj sezoni kao i skaut Ljubiša Vasić koji će biti zadužen za pronalaženje novih igrača. Po nekim predviđanjima medija Mačva se će završiti na šestom mestu,ali sa time se ne slaže i novi trener.

 

Mislim da možemo da uđemo u drugu ligu' date='ova ekipa ima zaista nekoliko dobrih igrača i mi ćemo to pokušati da iskoristimo. Što se tiče odlazaka i dolazaka ne planiramo nikoga da prodajemo,dok imamo u planu dva igrača kao pojačanja,ali o njima neću javno.[/quote']

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.glaspodrinja.rs/images/logo.png

http://www.fcvolley.org.rs/images/ilm-fsrzs.png

FSRZS Kup: Rival Prijevor (Čačak)

Mačva će u prvoj rundi kupa regiona zapadne Srbije igrati protiv Prijevor-a iz Čačka,člana zonske lige morava. Meč se igra 19.08 a Mačva će biti domaćin. Radnički Zorka će igrati protiv Borca iz Žabara na svom terenu.

http://img295.imageshack.us/img295/6168/lavkup128hk4.png

LAV Kup: Rival Voždovac

U prvoj preleminarnoj rundi Srpskog lav kupa,Šabačka Mačva ugostiće ekipu Voždovca člana Srpske lige grupa "Beograd". Meč će biti odigran 12 avgusta sa početkom od 15 časova.

Zvezda nova filijala

Crvena Zvezda je nova filijala Mačve iz Šapca,tako je izabrao trener Slobodan Milovanović koji je još mogao da bira Rad ili ČSK Pivaru. Partnerstvo Zvezde i Mačve zasnivaće se na tome da Crvena Zvezda šalje mlade igrače na kaljenje u Mačvu koji će tako sticati fudbalskog iskustva pod trenerskom palicom Slobodana Milovanovića.

http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs061.snc3/12842_1212721411219_1624297854_513950_6621496_n.jpg

Sadick Adams jedan od nekolicine pojačanja

Mačva je se baš dobro pojačala u ovom prelaznom roku. Dovedeni su na pozajmicu: Sadick Adams (Vojvodina),Aleksandar Sterleman (Srem),Igor Krmar (Crvena Zvezda) i Radoš Protić (Rad). Kao slobodni igrači došli su Aleksandar Radulović,Siniša Radulović i Dejan Tadić. Zadnje pojačanje jebivši rezervni golman FAP-a Nikola Jojović,njegov transfer iznosiće 80 hiljada koji će FAP-u biti isplaćeni u naredne četiri godine. Milan Samurović potpisao je novi ugovor sa klubom.

http://www.crnabara.com/c%20bara/12%2010%2008%20UTAKMICA/PA100034.jpg

Završen pripremni period

Fudbaleri Mačve završili su pripremni period,sve je spremno za start sezone. Mačva je igrala dosta dobro tokom pripremnih mečeva i ostvarila nekoliko solidnih rezultata,nadamo se da će tako biti i u predstojećoj sezoni. U prijateljskim mečevima postignuti su sledeći rezultati:

 

Mačva - Mačva Rezerve 1:0 (Ivezić)

Palić - Mačva 1:0

Mačva - Javor 0:0

Radnički Zorka - Mačva 0:1 (Gavrić)

Radnički Pirot - Mačva 2:1 (Obrenović)

Karađorđe - Mačva 1:2 (Obrenović i Ivezić)

Mačva - Čukarički 2:1 (Lazić i Vukojević)

Mačva - Dinamo Vranje 0:1

Link to comment
Share on other sites

Hvala,i ja sam to mislio za Sadick Adamsa ali izgleda da sam ga za džabe dovodio,piše da nesmem ni jednog igrača van EU da imam u prvom timu.

 

p.s. Abdejtovao sam post,pogledaj opet.

Link to comment
Share on other sites

http://www.glaspodrinja.rs/images/logo.png

http://www.fcvolley.org.rs/images/ilm-fsrzs.png

Mačva u narednoj rundi

Mačva je u prvoj rundi kupa "regiona zapadne Srbije" dobila ekipu Prijevora iz Čačka sa 2:0. Strelci su bili Vukojević i Tadić. Rival u narednoj rundi biće Radnički iz Valjeva,član Zonske lige Drina.

http://img295.imageshack.us/img295/6168/lavkup128hk4.png

Posramljeni Voždovac

U prvoj preleminarnoj rundi "LAV Kupa" Srbije,Mačva je dobila Voždovac sa čak 5:0. Strelci su bili Caković(auto gol),Tadić,Adams,Protić,Krmar. U sledećoj,a ujedno i zadnjoj preleminarnoj rundi,rival će biti Šumadija Radnički,inače član Srpske lige Zapad (u kojoj se i Mačva takmiči).

http://img.youtube.com/vi/Mk43th1n_Wc/0.jpg

Nije loše,a moglo je i mnogo bolje

Mačva posle tri kola Srpske lige "Grupa Zapad" ima skor 1-1-1. Ostvarena je pobeda nad Šumadijom iz Aranđelovca,bilo je laganih 3:0 a strelci su Protić,Adams i Krmar. Zatim je odigran poprilično nezanimljiv meč protiv Morave iz Velike Plane gde je rezultat bio 0:0 (Mačva 1 šut u okvir gola,Morava ni jedan). I zatim je Mačva deklasirana "blago rečeno" protiv Slobode iz Užica. Rezultat je bio čak 5:1 za Slobodu,jedini strelac za nas je bio Krmar koji je dao gol pred kraj meča. Najviše posle ovog meča boli nas što smo primili dva gola sa preko 30m,gol iz penala + gol iz slobodnog udarca,a promašili penal i još 2-3 100% prilike. Posle tri kola,Mačva zauzima 9 poziciju sa 4 boda.

Link to comment
Share on other sites

Znam ja to,ali to bi trebalo tek od sledeće sezone. Inače Sadick Adams može da mi igra a piše 0 non-eu igrača max.  quee

moza zato sto je vec igrao u srbiji pa dobio drzavljanstvo??? hmm

p.s.nisi trevao da pocinjes sa macvu sad moram i ja sa radnickim  :shame:

Link to comment
Share on other sites

http://www.glaspodrinja.rs/images/logo.png

http://img35.imageshack.us/img35/2773/macva1.jpg

Samo jedna pobeda ovog meseca!!!

Fudbaleri Mačve su ostvarili svega jednu pobedu u Srpskoj ligi "grupa Zapad" za ovaj mesec. Poraženi smo od Vujić vode 0:2,Rudara iz Kostolca 2:0 a onda je ostvarena jedina pobeda ovog meseca protiv Železničara iz Lajkovca sa 3:0. Strelci su bili Maksimović (2x) i Vukojević. Juče je odigrano i sedmo kolo,Mačva je remizirala 3:3 sa Slogom iz Požege. Mačva je gubila na poluvremenu sa 0:2 ali onda u igru ulazi Vukojević i postiže dva gola za 9 minuta,naša odbrana kiksa i prima treći gol ali pred kraj utakmice Vukojejević postiže het-trik za konačnih 3:3. Mačva trenutno zauzima 13 poziciju sa 8 poena posle 7 kola,ostalo je još 23 utakmice da se odigraju tako da daleko od toga da je još sve gotovo,jedna važna činjenica je da samo jedna pobeda Mačvu može da lansira na čak 3 mesto koliko je za sada zanimljivo prvenstvo. Video klip sa meča između Sloge i Mačve gde navijači Napredka su stvarno pružili veliku podršku,nalazi se na kraju teksta.

http://img295.imageshack.us/img295/6168/lavkup128hk4.png

Mačva ispala od crvenih đavola...

Mačva je eliminisana rezultatom 4:1 od Šumadije Radnički u drugoj rundi kupa Srbije. Jedini strelac za Mačvu bio je iz penala Protić koji je na pozajmici iz Rada u Mačvi. Mačvi sada ostaje da se fokusira na kup regiona zapadne Srbije,kao i na prvenstvo gde će pokušati da izbori plasman u telekom prvu ligu.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |