Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Become a legend, FM11


Ling^2
 Share

Recommended Posts

  • Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Boli vas kita sto ja imam ispite, vidjecu vas kad krenete na faks. Nisam kuci, nemam laptop sa sobom i ne mogu da uradim report. Bice kad bude! Ps. Ventus, uopste forum nije prijatelj sa Opera mini. Jedva napisah poruku.

Link to comment
Share on other sites

Samo cu vam reci da se dobro razvijate i da :

Goran Patrcevic je presao u kraljevski klub. Ako neko ne zna o kome se radi, to je Real Madrid. Vrijednost transfera 200k evra.

Tomislav Mijic je nakon jedne sezone u Dinamu krenuo putem Dejana Lovrena, tacnije, Lyon ga je kupio za odlicnih 1.2m evra

Petar Milanovic jos muku muci sa Radnickim i ulaskom u prvi tim istog. Sta se promjenilo u odnosu na proslu sezonu ? Nema zutih i crvenih kartona, iako 28 faulova koje je napravio govore sami za sebe ako se zna da je Petar golman.

Marko Rasic i dalje igra za Legiju, i to kako. Stalni je clan tog tima, i odigrao je jednu utakmicu za mladi tim Srbije.

Michael Diphtong je ove sezone dobio pravu priliku u Splitu i on ju je na solidan nacin iskoristio. Jos se ceka transfer u veci klub za lojalnog momka iz Zagreba.

Nikoli Jolovicu je dosadilo cekati na sansu da zaigra u prvom timu u Partizanu i trazio je da ga klub proda. To je iskoristio spanski prvoligas Villareal, koji ga je platio oko 750k evra.

Slobodan Popovic, igrac A.C. Milana, izjavio je da u ovom momentu samo zeli da igra za reprezentaciju Srbije. Popovic se odlicno razvija u Milanu, ali jos nije nastupio za prvi tim ove sezone.

Dario Pehar se trenutno nalazi na pozajmici u novosadskoj Vojvodini. Imao je odlicnu polusezonu, odigravsi gotovo sve utakmice uz dobru statistiku.

Hwang Lee je prvi igrac koji je odigrao neku utakmicu za A tim svoje drzave. Odigrao je ukupno 2 utakmice za Kinu, dao je jedan go, te dobio crveni karton. Iako je uspio na nacionalnom nivou, jos ceka pravu priliku u Lokomotivi.

Bojan Stefanovic se nalazi na posudbi u Radnickom iz Crvene Zvezde. Bojan je ove sezone odigrao sve utakmice za Radnicki uz dobru statistiku.

Aleksandar Celic je dobro zaostao u razvoju, ocjene mu se slabo povecavaju. Mozda je razlog tome sto je nezadovoljan statusom rezerve u Partizanu i stalnim posudbama slabijim klubovima. Zadnji u nizu je Spartak ZV.

Vladimir Ruf jos nije odigrao utakmicu za prvi tim Werdera iz Bremena, ali mladi napadac se dobro razvija, i nece mu biti potrebno mnogo da se probije do prvog tima.

 

E moj komentar na sve ovo. Sastoji se iz:

Najperspektivniji igrac:

Definitivno Slobodan Popovic, odlicno se razvija i predvidjam da ce biti jedan od boljih igraca.

Igrac sa upitnom buducnoscu:

Aleksandar Celic, ima 20 godina i poprilicno lose atribute, i jos ne dobija sansu u prvom timu. Mozda se to promjeni.

Najbolji igrac:

Dario Pehar, odlicno se razvio, i iako je prirodna pozicija CB, mnogo bolje izgleda na DM-u.

 

SS dolaze na kraju sezone.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |