Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Become a legend, FM11


Ling^2
 Share

Recommended Posts

  • Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Haha, Adi samo ja i ti smo zaostali u Radničkom  lol

Izborićemo se i za taj prvi tim.  :dada

nema veze.i Dragan Pantelić je počeo u Radničkom a kasnije je bio golman reprezentacije i Bordoa,čak je dva puta bio strelac za Bordo u Ligi 1.a o Piksiju nema potrebe da govorim....

nadam se da će i naše karijere krenuti sličnim tokom. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Hvala svima na cestitkama. Ruf, sretan rodjendan ;)

Nego, sve koje sam zaboravio, postavicu cim malo dodjem sebi, sad su me 5 sati driblali u policiji. Nije mi dobro. Znaci, za sat, sat i po ocekujte transfer update.

Link to comment
Share on other sites

http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/DarioPeharProfile_Attributes-7.png

Dario Pehar se ustalio u prvi tim Leotara gdje je neizostavan clan. Nedavno je izjavio da uziva igrajuci za Leotar, zbog cega ga su ga navijaci svrstali u svoje omiljene igrace u klubu. Njegove sjaje predstave u plavo-bijelom dresu nisu prosle nezapazene, Arsene Wenger, menadzer Arsenala, poslao je svoje skauta da ga prate. Hoce li Pehar ostvariti transfer karijere ostaje da vidimo.

 

width=450 height=281http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/BojanStefanovicProfile_Attributes-4.png[/img]

Bojan Stefanovic nikako da se probije u prvi tim Zvezde, iako je za rezerve odigrao vecinu utakmica. Popularni "Zuti" je izjavio da ce Bojan svoju sansu dobiti naredne sezone. Prati ga par klubova is 1. srpske lige radi posudbe.

Link to comment
Share on other sites

Bojan Stefanovic je trenutno povrijedjen na 2 mjeseca, tako da nije bilo ponuda za njega. Oni klubovi koji su ga htjeli na posudbu, izgubili su interes.

Dario Pehar je ostvario svoj san, presao je u engleski Arsenal! Engleski mediji su ga vec proglasili za novog Igora Tudora! Trenutno se nalazi na pojazmnici u QPR. Vrijednost transfera je bila 775k evra.

Vladimir Ruf je napustio voljeni Hajduk i trenutno je igrac Werdera iz Bremena. Vrijednost transfera se provjenjuje na 350k evra.

Tomislav Mijic nije dobio nikakvu ponudu ovo ljeto, tako da ce sigurno do januara da nosi dres Segeste, gdje je prvotimac. Trenutno se nalazi sa u19 hrvatskom reprezentacijom.

Petar Milanovic takodjer nije dobio nikakvu ponudu ovo ljeto, mada je Zvezda citavo vrijeme njuskala.

Marko Rasic nije dobio nikakvu ponudu ovo ljeto, niti je ko bio zainteresovan. Razlog tome jeste sto je nedavno poptisao novi ugovor do 2014. godine.

Goran Patrcevic nije presao nigdje, stavise, ocekuje se da uskoro potpise novi ugovor sa Medjimurjem. Nalazi se sa u19 hrvatskom reprezentacijom.

Michael Diphtong je odbio ponudu ponudu Varazdina vrijedno 60k, izjavivsi da je lojalan Splitu, i dok klubovi ne posalju ponudu koja ce da zadovolji i njega i njegov tim, ostaje u Splitu.

Nikola Jolovic je potpisao novi, bogatiji ugovor sa Partizanom. Mladi defanzivac nikako ne moze da stane na noge. Nakon prve povrede od 3 mjeseca, pa uzasne od 6 mjeseci, ponovo je lakse povrijedjen, na dvije sedmice.

Slobodan Popovic je jedan od pobjednika ovog prelaznog roka, njega je za odlicnih 1.1m kupio A.C. Milan. Ugovor je potpisan do 2017, a koliku platu ce Slobodan da prima, nisu objavili.

Hwang Leejev razvoj je nekako stao, pa nije bilio ni ponuda za njega. Trenutno se nalazi sa mladom reprezentacijom Kine.

Aleksandar Celic ce ove godine kao posudjen igrac igrati za Sindjelic. Celic je izjavio da je odusevljen prilikom za igranje u prvom timu.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |