tomac2904 Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Ovo je samo primjer kako treba ispuniti: Ime: Tomislav Prezime: Mijić Datum rodjenja ( mora biti izmedju 1990 i 1996): 29.4.1995 Mjesto rodjenja: Pula,Hrvatska Nacionalnost: Hrvatska Dodatna drzavljanstva ( max 2): L/D noga: 20/10 Jezici: Hrvatski,Engleski Boja koze: 4 ( sto je veci broj to je tamniji) Boja kose: Smeđa Visina : 180 Tezina: 65 Pozicija: FC/AMC/AML Technical attributes:Finishing(15),First touch(14),technique(13) Physical attributes:Composure(15),off the ball(14),aggression(13) Mental attributes: acceleration(15),pace(14),stamina(13) Omiljeni klubovi: Dinamo Zagreb,Real Madrid,Bayer Leverkusen,Porto Omiljeni igraci: Sammir,Ivan Kelava,Cristiano Ronaldo,Simon Rolfes,Michael Ballack,Hulk,Freddy Guarin Klubovi koje ne volite: Hajduk(100),Barcelona(100) Igraci koje ne volite: Messi,Guardiola,Puyol,Balakov,Anas Sharbini(sve 100) Tim u kojem zelite da zapocnete karijeru. GNK Dinamo Zagreb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 jebiga opet slučajno umjesto izmjeni stisnem citat :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Ling nisam video ovu temu jbg ja ću odraditi pa ti ako možeš odradi me ako ne nema frke. :: Ime : Aleksandar Prezime : Čelić Datum rodjenja ( mora biti izmedju 1990 i 1996) : 12.12.1992. Mjesto rodjenja : Novi Sad - Srbija Nacionalnost : Srbin Dodatna drzavljanstva ( max 2) : Rusko L/D noga : Desna Jezici : Srpski, Engleski, Ruski, Nemacki Boja koze : bela Boja kose : pepeljasto plava (al skoro ćelav ) Visina : 186cm Tezina : 70 Pozicija : DR / MR / AMR Technical attributes : Crossing (15), Dribling (13), Passing (14) Physical attributes: Off the Ball (13), Teamwork (14). Anticipation (15) Mental attributes: Acceleration (13), Jumping (14), Pace (15) Omiljeni klubovi : Partizan, Milan Omiljeni igraci : Maicon, Miloš Krasić, Cristiano Ronaldo, Gianluca Zamrotta, Branislav Ivanović, Nemanja Tomić, Sasa Ilic Klubovi koje ne volite : Crvena Zvezda, GNK Dinamo, L'pool, Barcelona (ako može 100 za Zvezdu) Igraci koje ne volite : Marko Pantelić, Dimitar Berbatov, Nenad Kovačević Tim u kojem zelite da zapocnete karijeru : FK Partizan Beograd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 27, 2011 Author Share Posted August 27, 2011 Ajde, ubacim te mjesto sebe. To je to. Gotovo. Sutra radim portrete i kacim ss. laku noc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 Ostala su mi jos 3 igraca. To ce biti gotovo sa 20m. Ocekujte SS za sat vremena. Hvala svima sto nisu editovali postove. Oni koji jesu za nagradu nece dobiti ekstra 10CA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Ostala su mi jos 3 igraca. To ce biti gotovo sa 20m. Ocekujte SS za sat vremena. Hvala svima sto nisu editovali postove. Oni koji jesu za nagradu nece dobiti ekstra 10CA. Ja sam edit,pre nego sto si ti napisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 ja sam uredio jer si mi rekao da ne smijem uzeti pozicije koje sam odabrao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 ja sam uredio jer si mi rekao da ne smijem uzeti pozicije koje sam odabrao Sad za nagradu neces dobiti ekstra 10 CA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Ja nisam skontao šta treba da editujem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Fakjea bio sam ubedjen da sam editovao post i krenuo sam da se žalim ali ipak nisam ništa dirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 ček ja neću dobit ekstra 10 CA jer sam napravio ono šta si ti rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 Ja nisam skontao šta treba da editujem? Ma nista ti, nego oni koji imaju sebe medjusobno u fav personel. Trebalo mi je jebenih dva sata da odradim dodatno to, jer nisu editovali kad sam ih zamolio. Nema veze :: @ Mata, sarkazam. OP je izmjenjen. Molim vas da ga procitate. Onaj ko ne procita, ja cu ovdje da napisem Molim vas da budete aktivni, da komentarisete i slicno. Ovo uglavnom radim radi vas, ne radi mene. Onaj ko ne bude aktivan ( a nema validan razlog) necu o njemu pisati izvjestaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Samo ti pisi o nama DInamovcima :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Nema problema, spamaćemo mi. :aaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 To se trazi! Samo spam :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 nije to problem kad će prvi ss-ovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Kad će ss? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/VladimirRufProfile_Attributes.png Vladimir Ruf je 14o godisnji napadac Hajduka iz Splita, potpisao je ugovor prije nekoliko dana. Bice igrac Hajduka u sljedece 3 godine, i primace platu od 500e po sedmici. U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju rekao je da mu je san bio obucu "bili" dress i da jedva ceka da odigra prvu utakmicu. U klubu ga vec uporedjuju sa Ahmadom Sharibijem. width=450 height=281http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/TomislavMijicProfile_Attributes.png[/img] Tomislav Mijic je perspektivni 15 godisnji Hrvat, koji je trenutno u potrazi za klubom. Ambiciozni mladic je vec odbio ponude od par klubova, rekavsi da zeli igrati na visem nivou. Trenutno ga prate Medjimurje, Istra, Zagreb i Osijek. width=450 height=281http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/PetarMilanovicProfile_Attributes.png[/img] Petar Milanovic je 14 godisnji Srbin iz Nisa, koji trenutno igra u Radnickom iz Nisa. Perspektivni golman je izjavio da ne zeli puno da ceka na priliku za prvi tim, jer ga cekaju neki veci klubovi od Radnickog. Glavna karakteristika njegove igre je ekscentricnost, zelja da uradi nesto drugacije, da brani za navijace i sebe. Ponekad ga to kosta nekog cudnog gola, ali navijaci ga vole zbog toga. width=450 height=281http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/GoranPatrcevicProfile_Attributes.png[/img] Goran Patrcevic je jos jedan igrac iz odlicne plejade mladih igraca koji dolaze iz Hrvatske, a dostupni su za male pare, jer mu je ugovor istekao sa bivsim timom. Igra na poziciji ofanzivnog veznog, mada moze da igra i centralnog. Uzor mu je Sammir i nada se da ce ga jednog dana licno upoznati. Glavna karakteristika ovog igraca jeste njegov dribling. width=450 height=281http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/MichaelDiphtongProfile_Attributes.png[/img] Michael Diphtong je 15 godisnji Hrvat rodjen u Zagrebu. Majka mu je Marokanka a otac iz Ekvatorijalne Gvineje. Doselili su se u Hrvatsku radi "americkog sna" a docakala ih je "balkanska realnost". Mladic odise samopouzdanjem i lici pomalo na Messija, zbog svoje agilnosti i driblinga. http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/NikolaJolovicProfile_Attributes.png Nikola Jolovic je defanzivac Partizana koji je potpisao ugovor na 3 godine. Za sebe kaze da je veoma ambciozan, a iz njegovog kluba javljaju da igraca njegovih mogucnosti nikad nisu imali. Bice zanimljivo pratiti ovog mladog talenta. width=450 height=281http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/SlobodanPopovicProfile_Attributes.png[/img] Slobodan Popovic je 14 godisnji napadac Crvene Zvezde. Slobodan ima dvojno drzavljanstvo, BiH i Srbije. Vidjecemo ko ce se izboriti za ovog mladog napadaca. Glavna karakteristika Slobodana jeste njegova srcanost i zelja da uradi nesto korisno za tim. Iz Zvezde javljaju da je on jedan od boljih mladih napadaca u Srbiji. width=450 height=281http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/DarioPeharProfile_Attributes.png[/img] Dario Pehar je jos jedan odlican, mlad igrac iz Hrvatske kojem je istekao ugovor. Clan je hrvatske reprezentacije ispod 19 godina. Trenutno se za njegov potpis bore Medjimurje, Istra pa cak i Leotar iz BiH. Veoma je fleksibilan i moze da igra na tri razlicite pozicije. width=450 height=281http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/LeeHwangProfile_Attributes.png[/img] Lee Hwang je Kinez rodjen u Zagrebu. Roditelju su dosli trbuhom za kruhom u Hrvatsku i tu su otvorili kinesku prodavnicu. Kada glavni skau Lokomotive dosao da kupi mami neki poklon, u dvoristu prodavnice je vidio mladog Lee-ja kako igra fudbal. Odmah mu je ponudio ugovor. Rekao je da odavno nije vidio boljeg mladog igraca od njega. Dokaz njegove kvalitete jeste da nastupa i za kinesku u21 reprezentaciju. width=450 height=281http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/BojanStefanovicProfile_Attributes.png[/img] Bojan Stefanovic je igrac Crvene Zvezde ciju novinari usporedjuju sa legendarnim Zoranom Mirkovicem. Mladi defanzivac moze da igra na par pozicija. Veoma je kreativan za stopera i nada se da ce jednog dana biti dobar kao i Vidic. width=450 height=281http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/RadjesKhootropahliTankianShavoOdjadijanMalakianProfile_Attributes.png[/img] Radjes Khootropahli Tankian Shavo Odjadijan Malakian je mladi defanzivac nepoznatog nizeligaskog kluba Tekstialac iz Dervente. Krasi ga dobra skok igra. Nasupa za reprezentaciju Indije. Otac mu je bio medjunarnodni kriminalac svjetu poznat kao "Crna Krava". Jednom prilikom je dosao u Bosnu, u mali mirni gradic Derventu i napravio je pometnju. Kasnije je izvrsio samoubistvo jer nije mogao da podnese da ima sina sa bjelkinjom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Neželim te zajebavat, ali zašto balkansko/evatorijalno gvinejski/marokanski messi nije u Dinamu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 nadam se da necu u leotaru zavrsiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Gde sam ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Zasto ja nisam u Dinamu :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Jesi me dobro napravio... :aaa :cast: :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Gde sam ja? Najgori si zato te nema lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 ::love:: ::love:: ::love:: Ne spamuj. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts