Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Igrači koje ste "otkrili"


dex6®​
 Share

Recommended Posts

Svi znamo da FM ima jako dobru scout službu i da se igrači uglavnom i u RL razvijaju kao i u FM-u. Mene jeste li vi ikada naišli na igrača u FM-u, doveli ga u svoj klub i onda je on nakon toga ostvario veliki transfer?

Ja sam osobno još u nekon CM-u doveo u Int(k)er Fausta Budućina, a on je sezonu kasnije otišao u Rijeku i sada je možda čak i kapetan tamo.

Ove godine sam u Liverpool doveo Rannochiu za kojeg sam prvi put čuo i koji je za mene bio otkriće, a on je na polusezoni otišao u milanski Inter.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nije otkrice, ali je veliki transfer. Doveo sam na FM10 Badelja 1. sezone u Menheglabah, 1. sezone je odigrao mozda 10-ak utakmica, 2. je odigrao skoro sve utakmice, ali mu je av. raiting bio ispod 7 u obe sezone, ali stigla je ponuda od Sahtjora za njega i uzeo sam 20 i kusur miliona + 40% od sledeceh transfera.

Link to comment
Share on other sites

Inače Javier Correa iz Instituta ja ga doveo na FM11 u Crvenu zvezdu i lik nije normalan koliko je dobro igra, ali još nije ostvario neki zapažen rezultat ili uspijeh u RL, nadam se da će ga ostvariti. Možda i jeste nisam ga pratio previše.  lol

Link to comment
Share on other sites

meni se nekoliko puta dešavalo da na FM-u dovedem nekog nepoznatog igrača,a da on kasnije u RL pređe u neki od popularnijih i većih klubova... :thumbup:

Na FM-u 2005 u Zvezdu sam iz Deportivo Calia doveo Abela Aguilara,koji kasnije u RL prešao u Udineze.Agilar je sada nastupa za Herkules.Na FM-u 2006 sam ''otkrio'' najviše fudbalera,a neki od njih su danas velike zvezde-Lucas i Sergio Kun Aguero.I na mom omiljenom FM-u 2008 sam imao nekoliko ''otkrića''.U većini klubova koje sam vodio skoro uvek sam dovodio Bogdana Stancua,Pabla Piattia i Benoita Costila... :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Jeremie Aliardere, Kieran Richardson, Carlos Tevez. :) To je sa starijih vezija CM-a kad još nisam znao šta klikćem i gdje sam dovodio igrače za koje sam čitao u novinama ili negdje drugdje.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |