Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Partizan Beograd 2017 - By: Sale92


Sale92
 Share

Recommended Posts

E da krenemo i ja sam odlučio da okačim i da vam pokažem svoj najveći uspeh u ovom serijalu FM-a sa Beogradskim Partizanom. Dominacija u Ligi traje od početka sejva osvojene su 6 titula za redom i 5 duplih kruni. Namerno sam stavijo save iz pola sezone 2016/17 tačnije pred duel sa Atl Madridom u 1/4 finala Lige Šampiona. U predhodnoj sezoni osvojena je i 1 Liga Šampiona tačno 60 godina posle prvog i do ovog jedinog finala LŠ. Potom na startu ove sezone osvojen je i SuperKup Europe a par meseci kasnije i Internacionalni kup ubedljivo. U svakom slučaju Crvena Zvezda nije više naš najtrofejniji klub. Bogdan Stancu je prestigao Stjepana Bobeka na večnoj listi strelaca kluba i sada je najbolji tu je od početka. Takodje sam bio i selektor reprezentacije Urugvaja i osvojio Copu 2015 godine potom sam odlučio da preuzmem Srbiju i izgubio sam u 1/2 finalu EURA 2016 za sada u kfalifikacijama za SP2018 smo bez poraza + smo vrlo visoko na Fifinoj rang listi. Jedino što sam ovde odlučio da vam ne ostavim je moja taktika

:D igrao sam sa mojom univerzalnom 4-2-4 sa AMR/L u klubu od 2 sezone i u svim reprezentacijama.

 

Tim

 

 

-Golmani-

 

1. Caca (Doašao pred poečetak ove sezone jer smo ušli u EU jedan od najtelentovanijih golmana sveta i regen je.)

2. Aleksandar Kirovski (Došao još negde posle 1 sezone iz Zemuna istina bio je rezerva Brkiću 5 sezone a i sada je Caci iako se radi o 2 golmanu po kvalitetu iz Srbije čak sad već i 1.)

3. Goran Komljenović (Takodje regen izdanak naše škole ima tek 20 godina sigurno vrlo brzo novi 1 čuvar mreže reprezentacije, od skoro je u 1 timu zbog velike konkurencije za sada je 3 golma.)

 

Štoperi

 

1. Jovenicio Matola (regen jedan od najboljih svetskih štopera iako veoma mlad.)

2. Hulk (Takodje regen sa 19 godina je A reprezentativac Brazila jasno vam je kakav je igrač)

3. Leonel Galeano (Ne treba napominjati igračima ovog serijala o kakvom se igraču radi.)

4. Stefan Savić (Svi navijači Partizana znaju o kakvom se igraču radi na početku jedan od najtalentovanijih Balkanaca u stvarnosti sad već u Manchester Citiyu. Jedino je problem što ne dobija preterano šansu jer ima mnoogo jaku konkurenciju.)

5. Nemanja Pejčinović (Tu je od 1-2 sezone kao i Stefan imao veliku ulogu sada se nekad koristi i na levom beku zbog konkurencijje.)

 

Bekovi

 

1 Ikhar Shitov (Desni bek tu je od starta bio je predhodne 3ipo godine rezerva sjajnom Segii Camari koji je ipak morao da ode u Janoaru jer nije želeo da produži ugovor obratite poažnju na ovu poziciju jer je na leto neophodno pojačanje ovde jer je Shitov jedini desni bek.)

2. Iddrisa Dialo (Tu je već dosta ipak bio na dosta kaljenja konačno dočekao šansu mlad je još uvek veoma regen takodje još jedan problem je što je jedini klasičan levi bek.

 

Centralni Vezni

 

1. Radosav Petrović (Kapiten dete Partizana tu je od početka.)

2. Slobodan Medojević (Rezerva je Raći bio kod mene reprezentativac takodje igrač koji svakako zna sjajno da odradi posao.)

3. Aly Kaba (Predhodna 2 su više destruktivci dok je Kaba kreativac regen je bio dosta na kaljenjima velki je potencijal i već sada sjajan igrač.)

4. Darko Bresanac (Takodje naše dete tu je od početka i reprezentativac je.)

5. Matias Fernandes (Znate verovatno o kome se radi odličan kreativac došao je pre 1 ipo dana kao veliko pojačanje ali se za sada nije nešto pokazao.)

 

Krilni Vezni

 

1. Luiz (Mladi veliki talenat jedan je od najboljih igrača u Europi na svojoj poziciji.)

2. Johannes Mosondo (Takodje mlad i vrlo perspektivan.)

3. Nemanja Tomić (Od početka tu veliku ulogu imao u svim rezultatima zaista kako ja dovedem navodno boljeg igrača od njega on je sve bolji i bolji i ne ispada iz tima.)

4. Stefan Babović (Jeste tu od starta naše dete ali ipak sada šansu dobija iz drugog plana jer je već ušao u godine a i ima manje kvaliteta od ostalih.)

5. Diego Aguilar (Imali smo problema sa povredama bočnih igrača u 1 delu ove sezone tako da sam morao da reagujem i dovedem vrlo talentovanog meksičkog regena.)

6. Diego Bounanotte (Može da igra gde god poželite na sredini samo ne kao dmc ne treba posebno da ga predstavljam tu je 2-3 sezone i imao je u nekim trenucima važnu ulogu.)

 

Špicevi

 

1. Bogdan Stancu (Rekao sam već LEGENDA kluba od početka tu sjajan je. Samo molm da njega ne prodajete do kraja.)

2. Yaya Sanogo (Znate o kome se radi došao pred start ove sezone vrlo skupo plaćen najviše u istoriji takodje i najplaćeniji igral ekipe ipak nije mi žao jer to već vraća i radi ono zbog čega je doveden da čini najbolji tandem sa Stancuom.)

3. Veljko Batrović (Bio vrlo mlad na startu i igrač od kojeg se mnogo očekivalo to je i ispunio zaista sjajan u puno mečeva nema puno godina i puno očekujte od njega.)

4. Stevica Stanković (E ovo je regen iz naše škole ja sam lično uveren da može da postane jedan od najboljih napadača sa Balkana ikada.)

 

Koga zanima opširnije imate

ovdeJoš da napomenem da imate puno talenata što u rezervama što u u19 timu što na kaljenju. I nadam se da save neće pući uskoro. Srećno svima javite rezultate. :thumbup:

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:) Potpisujem komentar iznad. A baš sam se pitao pre neki dan da li ćeš okačiti i ti svoj sejv. :D Inače čestitke za uspehe koje si postigao, jedino mi se ne sviđa što imaš ovoliko stranaca (znam da se realno teško može ostvariti uspeh sa domaćim igračima ali eto ja sam posle 3-4-5 sezona (ne sećam se tačno uglavnom mislim da je posle 3-4) igrao 1/2 finala EL sa 3-4 stranca svega ako se ne varam). :)
Link to comment
Share on other sites

Jbg Slobo igrao sam i ja i 1/4 finale LŠ I LE sa manje stranca stoji evo sad sam baš gledao čini mi se da imam 12 domaćih igrača a do pre jednu godinu su bili 90% domaći jednostavno bio sam svestan da ako želim da ostanem tu gde sam to ne mogu sa našim igračima bez regena ja sam želeo da vratim i Tošića i Ljajica i Jovetića i Obradovića ali jednostavno nisu još želeli a i nemam sredstava. I dosta igrača ima naš pasoš sada već. :thumbup:

 

 

@Zola hvala. :respekt:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |