Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

FM Balkan Interview - Miloš aka Skipper


Vrag
 Share

Recommended Posts

FM Balkan Interview - Miloš aka Skipper

 

http://www.dodaj.rs/f/b/8O/frCIMdb/logo-png.png

 

Intervijuisao sam Miloša, jednog od dva admina FM - Balkana poznatog i po nicku Skipper. Čoveka koji je zajedno sa Ventusom i Bobom napravio forum kakav danas poznajemo. Pre njih ovo je bio samo jedan u nizu malih forumčića o Football Manageru. Njihovim dolaskom forum se znatno proširio i poprimio izgled kakav danas poznajemo. Inače, za činjenicu da FM - Balkan ima najlepšu temu (pozadinu) od svih foruma na ovim prostorima možemo zahvaliti upravo njemu jer je svojim znajem o Web dizajnu doprineo ovakvom izgledu.

 

Slobodan (Vrag): Najpre nam reci nešto o sebi. Ko si, odakle si, čime se baviš itd.

Miloš (Skipper): Zovem se Miloš. Dolazim iz Gornjeg Milanovca, Srbija. U radno vreme sam geometar a u slobodno radim pod pseudonimom Skipper na ovom forumu.  :D 

 

Slobodan (Vrag): Administrator si jednog od najvećih foruma vezanih za Football Manager na ovim prostorima. Kako si zadovoljan razvojem i napredovanjem foruma?

Miloš (Skipper): Pa kada se setim naših skromnih početaka i kada pogledam forum danas mogu da budem veoma zadovoljan. Naravno uvek postoji mesta za dalji napredak ali i ovo do sada postignuto je odlično.

 

Slobodan (Vrag): Po čemu se vaš forum razlikuje od drugih FM fourma na našim prostorima? Zbog čega misliš da bi ljudi trebali da dodju baš na FM - Balkan?

Miloš (Skipper): Prva i najveća razlika je što smo mi pravi balkanski forum i nismo se vezali samo za jednu teritoriju. Što se tiče sadržaja foruma nema tu neke velike filozofije. Imamo sve što i drugi forumi. Ono što bi ipak trebalo da bude razlog dolaska ovde je zdrava atmosfera i odlično zezanje. :)

 

Slobodan (Vrag): Od izlaska FM11 odradili ste mnoštvo projekata. Na koji projekat si ti lično najponosniji?

Miloš (Skipper): Pa meni je svaki projekat drag ali ako baš treba nešto da izdvojim onda neka to bude projekat taktika za Ligu Šampiona jer je najobimniji.

 

Slobodan (Vrag): Na ovom forumu radi dosta timova. To su TXT Team (Tekstopisci), TCT Team (Taktičari) i GFX Team (Grafičari). Možeš li nam reći nešto više o njihovom radu? Da li si ti zadovoljan njihovim radom?

Miloš (Skipper): Pa kao što im samo ime kaže to su timovi specijalizovani samo za određenu oblast vezanu za FM. Tekstopisci su tu da opišu svakojake novotarije koje FM donosi, taktičari nam pomažu oko raznih problema vezanih za taktike a grafičari se trude da nam ulepšaju igru. Takođe spomenuo bih i grupu moderatora koji nisu tu samo da dele kaznene poene i brišu postove već kao prave vođe organizuju ove grupe da rade kao odlični kolektivi.

Radom grupa mogu da budem zadovoljan pošto se dosta trude i pored njihovih privatnih obaveza.

 

Slobodan (Vrag): Od kada igraš Football Manager i kakvi su tvoji utisci o poslednjoj igri iz serijala?

Miloš (Skipper): Moj prvi manager je bio CM01/02 i do danas je najbolji koji je ikada izašao. Aktuelni serijal nam je doneo dosta novina i iako su mnogi kukali na njega mislim da je dobro odrađen i da se dosta igrao.

 

Slobodan (Vrag): Šta očekuješ od Football Managera 12?

Miloš (Skipper): Da bude bolji od predhodnog.

 

Slobodan (Vrag): S kojim članovima foruma si u najboljim odnosima i kakva je po tebi atmosfera na forumu?

Miloš (Skipper): Pa najviše sam u kontaktu sa Ventusom pošto sve zajedno radimo. Od ostalih članova tu su Paul, Zeka, Dex, roske.

Atmosfera na forumu je generalno dobra i mogu biti zadovoljan. Tu i tamo izbije poneka čarka ali to se i može očekivati. Na taj način dajemo Roskeu motivaciju da nastavi sa radom na forumu.  :D 

 

Slobodan (Vrag): Pošto si zaljubljenik u FM, da li imaš želju da se u skorije vreme baviš trenerskim pozivom?

Miloš (Skipper): Ako bih ikada bio trener nekog tima to bi bili samo petlići, ali trenutno je to daleko koliko i smak sveta.

 

BLIC PITANJA:

 

Omiljeni fudbaler: Nijedan za koga bih mogao da kažem da se izdvaja iz gomile.

Omiljeni klub: Partizan

Omiljeni trener: Ljubiša Tumbaković

Najomraženiji fudbaler: Cristiano Ronaldo

Klub koji ne podnosiš: Radujem se domaćim neuspesima Zvezde

Omiljeno jelo: Krompir pire

Omiljeno piće: alkoholno Jelen, bezalkoholno schweppes bitter lemon

 

 

Slobodan (Vrag): Hvala ti na izdvojenom vremenu za ovaj interviju. Želim ti mnogo sreće i uspeha i u privatnom životu i u radu na forumu. Za kraj ti ostavljam završnu reč.

Miloš (Skipper): Hvala tebi.

Poruka za članove: Za starost nema lepse utehe od saznanja da je covek sve svoje mladosti ugradio u dela koja ne stare.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

Miloš (Skipper): Zovem se Miloš. Dolazim iz Gornjeg Milanovca, Srbija. U radno vreme sam geometar a u slobodno radim pod pseudonimom Skipper na ovom forumu.  :D 

 

Atmosfera na forumu je generalno dobra i mogu biti zadovoljan. Tu i tamo izbije poneka čarka ali to se i može očekivati. Na taj način dajemo Roskeu motivaciju da nastavi sa radom na forumu.  :D 

 

1. "Živi u The Jungle, Matabeleland North, Zimbabwe" Tko tu koga ****?  quee

2.  lol lol :cast: :cast:

Link to comment
Share on other sites

P.S. Mogu ja nekog intervjuisati? lol

 

Ne znam. Moraš da se, kao što sam i ja radio, ulizuješ administraciji nekih 2-3 meseca pa da ih pitaš i na kraju da pretrpiš raznorazna mučenja dok ti ne dopuste.  lol Ja sam mislio da kroz par dana odradim još dva bombastična intervijua (s poznatim osobama) pa da malo odmorimo s ovim da ne bi smorili ostatak foruma :D

Link to comment
Share on other sites

Miloš (Skipper): Ako bih ikada bio trener nekog tima to bi bili samo petlići, ali trenutno je to daleko koliko i smak sveta.

 

Smak sveta beše za godinu dana?  :D

 

Bravo Vrag,još jedan odličan intervju.  :respekt:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |