Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Melilla 2023/2024


Zolinho10
 Share

Recommended Posts

U.D Melilla

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTAc3UnH4luKMw4l7AR1KvLyMtLiyTiwzgj5MK4gznPZ9-hKHh8Bw

 

Sa ovim klubom sam poceo da igram zato sto je jako specifican.Nalazio se u Spanskoj 3. ligi ali sta je to ucinilo da izaberem ovaj klub? To je grad iz koga dolazi ovaj klub.Ovaj gradic se nalazi na severnoj obali Afrike, ali taj posed pripada Spaniji tako da igraju njihovu ligu.

 

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQw3CTrOTlUxnV1c_iE7eOUhVqdPcCWJeEWB64xhWllmKhKi5-K

 

Prve sezone smo bili bez problema najbolji i usli u 2. spansku ligu.Tamo smo se prve sezone namucili i zavrsili u donjem delu tabele.Drugu sezonu sam doveo najbolje i kao prvi u ligi otisao u najjacu ligu sveta.A tamo nam nisu bas cvetale ruze od pocetka.Prve sezone sam bio 14-ti, ali se to polako popravljalo.Sezonu 2021/22 sam zavrsio na 6-om mestu uz polu-finale kupa i polu-finale Lige Evrope .Tada se nisam nadao da cu osvojiti Primeru, jer je bio klub u finansijskom problemu.Zbog plata doveo sam novu upravu, i nove glavne igrace.Kolo po kolo smo bili sve bolji i bolji.Tu sezonu zavrsio sam na fantasticnom  1. mestu.Kroz ovaj klub prošli su mnogi kvalitetni igrači.Fudbalske karijejre su ovde završili Xavi,Iniesta,David Silva,Hugo Rodallega,Bane Ivanović.Ove sezone ce se penzionisati još dva igrača a to su Marcelo iz Reala i Jefferson Montero.Jedini ostali igrač koji nije regen je Kabore iz OM.

 

Igrači sada

 

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTRfIrRYSshG8k9PUcyun29KqH5QYl5SqjbktfS444U6tvC0XBL0g

 

Naviše igrača ovog tima su dolazili iz drugog tima Barselone i Reala.To su bili mladi, perspektivni momci kakvi su mi trebali.Ove sezone kostur tima su sačinjavali Ismael Carmena i Michael Robinson na sredini terena.Carmena je pravi play ovog tima, i zbog toga kazem da je najkorisniji igrac ovog tima.U napadu su bili najbolji David i Stig Medsen koji su napokon ove sezone eksplodirali.Najbolji odbranbeni igrači su bili Matija Zlomislić i David Arbelo koji je došao u naš tim iz omladinskog pogona.Ali zbog finansija njih dvojica su morali da odu iz kluba prvi za 5,5 M a drugi za 12 M. Sa tim parama doveo sam neko skromnije odbranbene koji nisu bili skupi.Izabrao sam dva Engleza Neil Miller i Dave Ireland koji su uz mladog Marcela činili štoperski trio koji se rotirao.Na polu-sezoni sam doveo još jednog meni dragog igrača koji se zove Zhang Guoxu koji je probijao po desnoj, a mladi Pedro po levoj strani.Golman Ordoyo je takodje odigrao odlučnu sezonu.Ovi i jos puno dobrih igrača će biti tim i za sledeću sezonu.

 

Tim koji ima jako slabu infrastrukturu i stadion od 12000 mesta, 6000 za sedenje, je uspeo da osvoji Španiju.A da li će nastaviti ovako da hara i po Evropi, od vas zavisi.

:download:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |