Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

"Građevinari" sa Banjice - Blackburn Rovers


Denny Crane™
 Share

Recommended Posts

  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Auu propali veciti.. :aaa Ocekujem da ces rutinski osvojiti titulu pasce Jagodina kao i Vosa u nastavku sezone jedino mozda ce te pratiti veciti ali bice zanimljiva borba za 2,3 i 4 poziciju..Sto se tice kupa bice veoma interesantan dvomec nadam se da ces proci i uzeti duplu krunu..A za evropu je ocekivano nisi mogao da pljunes ovim velikim rivalima nadam se da ce sledece godine zreb da ti se posreci ..Samo tako nastavi  :respekt:

Link to comment
Share on other sites

U ligi sjajno počeo si da dižeš formu na vreme i verujem da uzimaš titulu u Kupu takodje sve sjajno samo 1 savet nemoj podceniti Vošu što se tiče Europe jesi ispao ali nisi se obrukao sledeće sezone će biti bolje da si odigrao nerešeno sa Shahtarom u BGD-u sad bi bio u LE verovatno ali realno još uvek su dosta jači srećno dalje. :mafia:

Link to comment
Share on other sites

FK Rad Beograd

 

http://www.dodaj.rs/f/2i/uT/3FSUbCyI/2/1953.png

 

Kraj sezone 2014/2015

 


 

http://www.dodaj.rs/f/V/vE/3DGsjdmz/132321.png

 

Osvojili smo i drugu duplu krunu za redom! Nastavak sezone smo počeli pobedom protiv OFK-e sa 1:2. Onda je usledila jedna grozna serija od 5 utakmica bez pobede, mislio sam da od titule nema ništa. Već sam počeo da razmišljam gde ću nastaviti svoju trenersku karijeru. U 21. kolu smo igrali protiv Napredka, pred sam početak utakmice napravio sam dosta izmena u timu i uspeli smo da pobedimo sa 1:0.  Ta pobeda je bila znak da se vraćamo u staru formu, i upravo tako je i bilo sledila je serija od 5 pobeda za redom pomoću koje smo se i domogli prvog mesta, odluka je pala u predzadnjem kolu kada sam napravio veliki preokret protiv BASK-a, gubio sam 2:0 na poluvremenu i na kraju pobedio 2:3.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/20/wB/4ni0bZp3/tabela.jpg[/hs]

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1N/qf/1xG1FThQ/utakmice.jpg[/hs]

 


 

http://www.dodaj.rs/f/n/p9/gb3aALm/1/136499.png

 

U prehodnom reportu sam napisao sve za put do polufinala. U polufinalu smo igrali protiv Voše, očekivao sam veoma težak meč, pogotou zbog naše slabe forme, ali smo u prvoj utakmici na banjici potpuno "razmontirali" Vošu" i pobedili sa 4:0, finale nam je već bilo osigurano, u revanšu smo izgubili 1:0. U finalu smo igrali protiv BSK-a koji je ove sezone bio veoma neugodan za nas što govori i rezultat, ali smo ipak uspeli da pobedimo i da se dokopamo treće titule u kupu.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2U/7Q/NBRFZds/kup-utakmice.jpg[/hs]

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3B/130/35XE8hIR/bsk-kup.jpg[/hs]

 


 

http://vmedia.rivals.com/images/stats/stats07_fbstats.gif

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1F/Rx/2yJllYjo/igraci.jpg[/hs]

 


 

Zaključak

 

Ja mislim da zaključak za ovu sezonu nije potreban, slike sve govore. Sada već moram polako da stvaram tim za Evropu, ali problem je što ne znam koga da dovedem..

Link to comment
Share on other sites

FK Rad Beograd

 

http://www.dodaj.rs/f/2i/uT/3FSUbCyI/2/1953.png

 

Početak sezone 2015/2016

 


 

http://www.fcrad.co.rs/foto_igraci/2010j/kipar2.jpg

 

Pripreme su prošle solidno, odigrali smo 3 utakmice zbog obaveza sa Urugvajem i ostali smo ne poraženi u sve tri utakmice. Protivnici su bili u našem rangu tako da sam zadovoljan rezultatima.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/19/CI/29UHQnDj/pripreme.jpg[/hs]

 


 

width=450 height=75http://www.dodaj.rs/f/3a/5X/3a2ywtUG/amqmte.png[/img]

 

Prelaznim rokom sam zadovoljan. Nije bilo nikakvih promena u prvmo timu, tim su napustili samo igrači iz rezervnog tima. Stigla su dva igrača: Makrel i Prijović. Potpisan je i ugovor sa Tiagom iz Atletico Miniero. On će stići na početku zimskog prelaznog roka.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1T/og/4Zk2hIgj/transferi.jpg[/hs]

 


 

Zaključak

 

Zadovoljan sam pripremama i time što niko od najbitnijih igrača nije napustio tim. Polako počinjem da stvaram ozbiljan tim za Evropu..

Link to comment
Share on other sites

Prvo ćestitke na duploj kruni svaka čast odlična sezona. Što se tiče priprema odlično odradjene kao i transferi nadam se da možeš nešto u Europi srećno. VAMOSS

Link to comment
Share on other sites

FK Rad Beograd

 

http://www.dodaj.rs/f/2i/uT/3FSUbCyI/2/1953.png

 

Jesenji deo sezone 2015/2016

 


 

http://www.dodaj.rs/f/V/vE/3DGsjdmz/132321.png

 

Sjajan početak nove sezone u JSL. 3 utakmice, 3. Pobede. Odigrali smo odlično utakmice, bili smo ubedljivi, pobedili smo i C. Zvezdu što je dokaz da smo sve bolji i bolji od njih, polako postajemo najjači tim u ligi, Partizan je i dalje tu negde kao mi, ali videćemo sve posle dvomeča kad odigramo.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/21/4L/4XFphhyl/jsl.jpg[/hs]

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/C/Dz/2sXkXav1/tabela.jpg[/hs]

 


 

http://www.dodaj.rs/f/0/Ic/1i7HEgsx/2/1301394.png

 

Nikad lakši put do Lige Šampiona. U prvoj utakmici trećeg kola smo bili bolji, napadali, ali je Slovan pobedio. 7. Dana kasnije na Banjici, očekivao sam veoma težak meč, ali su moji momci pokazali ko je bolji i ubedljivo pobedili sa 6:0. U pjeofu nas je čekao Debrecin, već posle prve utakmice kod kuće kad smo dobili 4:0 znalo se da ulazimo u grupe LŠ treći put za redom, u drugom meču smo takođe pobedili sa 0:4 i zasluženo prošli u grupnu fazu.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3E/cd/1c2Kelqd/ls.jpg[/hs]

 


 

Zaključak

 

Kao što sam i rekao, ovo je najbolji početak sezone do sada. Krenuli smo sa dominacijom u JSL od samog početka, u kvalifikacijama za Ligu Šampiona smo takođe dominirali. Sad nas očekuje grupna faza gde igramo protiv Šahtjora, Arsenala i Tventea. Neću ništa da prognoziram još uvek, ali potajno se nadam da ćemo izboriti treće mesto..

 

Link to comment
Share on other sites

Na ss-u si sa Twenteom u grupi. Uglavnom odličan strat sezone samo tako nastavi u žrebu za LŠ opet nisi baš imao sreće ali imaš iskustvo iz prošle godie tako da mislim da možeš nešto više srećno. VAMOSS

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |