Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Old glory - YNWA


TSO™
 Share

Recommended Posts

Ovu ekipu mi je ove sezone bilo tuzno gledat.Zato ih preuzimam..

 


 

Liverpool F.C

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/8/81/Liverpool.png

 

Liverpool Football Club je engleski nogometni klub iz Liverpoola. Natječe su u Premier Ligi, te je sa 18 naslova, uz Manchester United, najuspješniji engleski klub, iako su zadnji naslov osvojili još 1990. Uz to, pet puta je osvajao Ligu prvaka, više naslova imaju samo Milan i Real Madrid. Liverpool je još sedam puta osvajao FA kup i Engleski Liga kup.

 

Klub od svog osnutka 1892. igra na stadionu Anfield, na kojem uvijek ima vatrenu podršku svojih navijača. Navijači se zovu Kopites prema Kopu gdje sjede najvatreniji navijači. Himna kluba je pjesma You'll Never Walk Alone u izvedbi britanske rock and roll grupe Gerry and the Pacemakers.

 

Najveći rival Liverpoola je gradski suparnik Everton s kojim igra tzv. Merseyside derbi. Također, veliki rival Liverpoola, zbog uspješnosti oba kluba je Manchester United.

 

 


 

Prvi izvjestaj nakon kojeg komentara  :dada

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Koja ti je ovo karijera po redu koju si zapoceo? Nema veze, nadam se da ce potrajati  yo  dex zar nisi igrao vec s L'poolom onu dugu karijeru kad je tek izasao FM 2011. Takodje imam jedan sejv sa Redsima o kojem mislim napisati karijeru tako da se ovo prati.

Link to comment
Share on other sites

Igrao sam na starom patchu i napustio klub nakon ~3 sezone. Sad su tu novi vlasnici, novi igrači i odličan tekst u novom FFT-u koji me nabrijo na Liverpool. Također i beskrajna ljubav.  ::love::

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/OlsCP.png

 

Gospodin Tom je velikodusan pa je za transfere ove sezone izdvoji nesto vise od 50mil eura.Trudio sam se to sto bolje iskoristiti i ovako je to ispalo na kraju.Vise sam se ovo ljeto orijentirao na napad.Prodao sam 2 igraca koja nisam namjeravao koristiti bas precesto.Mislio sam se rijesiti jos Cola i Carola ,ali oni mogu pricekati

 

Transferi

width=450 height=86http://i.imgur.com/5CMHD.png[/img]

 

Eden Hazard http://i.imgur.com/MHHqP.jpg

http://i.imgur.com/0NscX.png

 

Mladi Belgijac je doveden za 15mil bruto isplate i 4mil nekih pogodbi.Brzonogi dribler bi trebao praviti kaos na engleskim travnjacima.Korisit cu ga na obje strane.Njegova hitrina i zustrina ce nam puno pomoci u napadackom dijelu igre ,a da nepricam o njegovom velikom talentu.

 

Oscar Cardozo http://i.imgur.com/sqE6i.jpg

http://i.imgur.com/gD5jL.png

 

Paragvajski tihi ubojica.Nakon nekoliku utakmica u sezoni shvatio sam da imam problem sa zavrsnicom svojih napada.Prva opcia je bio Oscar kojeg sam uspjesno doveo za nesto vise od 10mil eura.Dobar je u skoku ,a ujedno je odlican dribler i miran je u zavrsnici.Taj covjek treba sve pospremiti u mrezu.Zato je doveden.

Yann M"Vila http://i.imgur.com/QhdcT.jpg

http://i.imgur.com/AkREG.png

 

Mladi francuski zadnji vezni igrac.Doveden je kao velika nada.Naravno talent je i kostao 10mil bruto isplate i 5mil na rate.Vjerujem da ce biti standardni prvotimac.Uljeva povjerenje u vezu i obavlja obrambene zadatke.Bori se i "gine na terenu".Gdje neko nece glavom Yann tu ide nogom

 

Deniz Naki http://i.imgur.com/liZgG.jpg

http://i.imgur.com/zyVfA.png

 

Deniza nisam vidio u planovima kada sam sjedao na klupu Liverpoola ,ali kada sam poslao scauta u Njemacku jednostavno sam se odusevio ovim igracem.Prodoran 21-godisnji veznjak koji moze igrati na svim pozicijama u vezi.Ja ga koristim na lijevom krilu.Zasada je najbolje pojacanje dovedeno pod mojim trenerskim mandatom.Jako mi se dopao kao igrac


Postava

 

Na terenu moja ekipa izgleda ovako.Vrlo mlada veza ,a i napad.Nije ni obrana nesto puno starija.Sve u svemu vrlo mlada i po meni odlicna ekipa koja ima puno toga za reci u evropskom nogometu.

width=321 height=450http://i.imgur.com/yZC6x.png[/img]

 

Odlucio sam se za jednu ofanzivnu taktiku.Vrlo smo jaki,mladi i poletni u napadau ,a to treba iskoristiti.

 


 

Utakmice

 

width=450 height=63http://i.imgur.com/bEQHF.png[/img]

 

Poraz od Tottenhama je malo narusio formu tima ,ali mi smo profesionalci i moramo se brzo vratiti u standardni ovosezonski ritam.

 


Prvenstvo

City i Stoke smo unistili svojim nacinom igre.Jednostavno imamo ludi posjed lopte.Nedamo protivniku da se razigra i to je dobro.Mali je problem nasa realizacija ,ali zato smo doveli Cardoza.On bi trebao pospremiti sve sto nasi veznjaci kreiraju.

width=450 height=360http://i.imgur.com/6ZqBO.png[/img] width=450 height=53http://i.imgur.com/vr3du.png[/img]

 


 

Europa

width=450 height=360http://i.imgur.com/5rmoc.png[/img]

 

Prema predvidjanjima grupu bi trebali vrlo lagano proc.Dosta laki protivnici.Za prolazak mi se kao najveca prepreka u grupi cini Besiktas

 

 

Link to comment
Share on other sites

Evo nas polovici prvenstva.Zadovoljan sam igrom ,ali ne bas u potpunosti.Slabo startamo u utakmicu pa nam se cesto desava da moramo ganjat rezultat ,a tomi se ne svidja ni najmanje.Ove polusezone imamo dvije izgubljene utakmice i dvije  smo remizirali.EuroCup smo zgazili..

 


Premier Liga

 

http://i.imgur.com/K810b.gif

U Premier ligi smo od prijasnjeg izvjestaja izgubili od Chelsea.Bili su prejaki za nas na Stanford Bridge-u ,a sa Man Utd-om smo remizirali.Na toj utakmici sam gubio na poluvremenu 2 naprema 0 ,ali sam se uspjesni vratio iz mrtvih.Kao sto sam rekao lose startamo u utakmice.Sunderland je prica za sebe.Ove sezone oni su cudo od ekipe.Jedini su Unitedu zabili 5 golova sto je meni omogucilo da ih sustignem.Kako prvenstvo odmice njihova forma opada.

http://i.imgur.com/ogJE7.png

 

Raspored utakmica je jako gust i to me pomalo muci.Redovito mi se neko ozdljedi.Luis Suarez je odigrao samo 5 utakmica i onda su brutalno startali na njega i udaljli ga sa terena na 3 mjeseca.Muci me jos to sto sve vazne utakmice dolaze jedna za drugom  :lud:

width=450 height=189http://i.imgur.com/jNiwD.png[/img]

width=450 height=23http://i.imgur.com/54FVu.png[/img]

 

Stadion je konstantno pun i to mi se  jako svidja...YNWA

 

width=450 height=337http://cache.virtualtourist.com/372476-Travel_Picture-KOP_END_ANFIELD.jpg[/img]

 


 

Euro League

 

http://i.imgur.com/XUEmd.jpg

Ah sto reci o ovom nego da smo gazili i to sve redom.Nemam sto puno pricat o pobjedama. U nokaut fazi smo izvukli lokomotivu iz Moskve koju cu takodje zgazit  :uzivanje

 

width=450 height=51http://i.imgur.com/AwCzX.png[/img]

 


 

Igraci

Ove sezone Stivi jednostavno kida.Bez njega ekipa neizgleda isto.Kad je tesko Stivi zabije i to mi se svidja.Pravi je kapetan.Odlican je uzor i lider ove momcadi.Stivi  ::love::

width=450 height=360http://i.imgur.com/QENJe.png[/img]

Oscar Cardozo je bio pun pogodak.Sve sto sam htio dobit sa njim dobio sam.Oscar pospremi sve sto se da pospremit.Oscar je lud

 

width=450 height=360http://i.imgur.com/gGYcL.png[/img]

 

Tom Cairney je ozljedom Luisa Suareza dosao u prvi plan i tu se zadrzavo.On me odusevio.Covjek se razvija brzinom vjetra.Puno ocekujem od njega u buducnosti

width=450 height=360http://i.imgur.com/cqv8I.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Čestitke što si uspeo kombinirati lepu igru i odlične rezultate. Gerrard je zaista fantastičan, skoro predobar.  :respekt: Sretno u nastavku i što manje problema sa gustim rasporedom.  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Bravo na rezultatima drugo mjesto za L`pool je i vise nego odlicno u prvoj sezoni,a i cudi me kako je Sunderland tako visoko na tabeli. :)E i jos da kazem Cardozo i Gerrard :respekt:

Link to comment
Share on other sites

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/8/81/Liverpool.png

 

Prva  sezona moga vodsta Liverpool-a je gotova.Nakon puno muka u startu sezone ,a prvenstveno u realizaciji, vratili smo se na pobjednicke staze.Pojacanja su bila pun pogodak.Liverpool je pruzao igru gdje je kontorlirao loptu skoro kao Barcelona.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/5a/Premier_League.svg/150px-Premier_League.svg.png

 

Raspored je ponovo ubitacan.U 2 tjedna tri velika derbija i Europska liga.Kako da covjek ne poludi ?  :lud: Jednostavno mislim da onaj tko sastavlja raspored mrzi Liverpool ,ali ni to nas nije omelo do ostvarenja naseg cilja.Ispali smo od Borusie u europskoj ligi ,ali to me ne zanima previse.Najvazniji ovosezonski cilj je osvojiti 19. trofej i biti ispred Man Utd-a.Cilj smo ostvarili.Cudotvorac iz male Hrvatske se ponovo pokazao u najboljem svijetlu.Bilo je gusto do samoga kraja ,ali niz  od 10 utakmica bez poraza je presudio.Liverpool je ponovo na vrhu Premiership-a :dada

 

http://i.imgur.com/p2ihz.png

 

width=450 height=174http://i.imgur.com/9mPLX.png[/img]

 

Man Utd koji je na polusezoni bio +1 od mene sada je -11.Okolnosti pod kojim su me pobedili su bile jako cudne.Svaki gol koji sam primio na Old Trafordu maslo je sluzbenog spikera koji je spominjao neka zenska imena.Brijem da su to bile Gigsove ljubavnice.Moji igraci su se naravno okretali da vide te "ljepotice" i tako primili 3 komada.

 

width=450 height=300http://i.imgur.com/U88Y2.png[/img]

 

Eden Hazard je pokidao.Prva sezona u dresu Reds-a ,a vec je najbolji igrac lige.Jasno sam naglasio na pocetku pisanja ove karijere da ce njegova prodornost puno pomoc.Jednostavno Goran zna znanje  :dada.Oscar Cardozo je takodje "nov" igrac u konceptu Liverpool-a.Idealno se uklopio u moju viziju.U njemu sam vidio ogromnog napadaca koji moze glavom zabiti ,ali jednako tako i nogom.Paragvajski ubojica je ove sezone zabio najvise golova u Premiership-u.Naravno naslov nebi bio naslov da tu svoje prste nema Stivi.Eh taj Stivi.Na pocetku sezone radio je odlicno svoj posao.Jednoj ne uigranoj ekipi uljevao je povjerenje bas kao pravi kapetan.Nakon sto se ekipa uigrala Stivi se posvetio kreiranju nase igre ,a i to je odlicno radio  :dada

 

width=450 height=360http://i.imgur.com/HTfIw.png[/img]

 

width=450 height=360http://i.imgur.com/ZXLg4.png[/img]

 

width=450 height=360http://i.imgur.com/rMmTK.png[/img]

 

Tom Cairiney je pokazao vise nego sto sam ocekivao od njega.Momak je odigrao maksimalno utakmica koliko je mogao posto je jedno duze vrijeme bio ozljeđen.Dobro se razvija i to mi je najvaznija stvar :thumbup:

 

width=450 height=360http://i.imgur.com/fLOi2.png[/img]

 

Transferi :

 

Na ljeto slobodne ruke od moje ekipe imaju : Dirk Kuyt,Andy Carol,Fabio Aurelio,Milan Jovanovic,Deniz Naki,Cristian Poulsen,Sotiris Kyrgiakos i Joe Cole

 

Ja cu pokusat i dovesti jednog kvalitetnog centralnog obrambenog igraca.Zatim nam treba jedan pristojan lijevi bek i pokusat cu jos dofurat jednog spic igraca

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ono najbitnije je tu, a to je naslov.  :cast:

Što se tiče Europe, jbg, bar ti znaš da si izgubio od boljeg tima(Bender, Sahin, Gotze  :cast: )

Lista odlazaka očekivana, jedino mi se ne sviđa Carroll. Šta je s Nakiem, najboljim pojačanjem? .!.

Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/t555d.png

 

Poceo je ljetni prelazni rok.Vecinu posla sam vec obavio.Dosta igraca je napustilo Liverpool ,ali neki mladi i talentirani igraci su se pridruzili timu.

 

http://i.imgur.com/Apwei.png.

 

Naki,Kuyt i Meireles su otisli iz kluba jer su prvo sezonu bili izgubljeni na terenu dok Jovanovic,Aurelio i Poulsen na teren nisu niti izlazili.Tezim ka mladim igracima ,a oni to nisu.

 

Nikola Kalinic Mladi hrvatski napadac potpisao je na 4 godine.Vjerujem da ce se idealno uklopiti u moj sistem igre.Cardozo-Kalinic ubojice :sm:

 

Phil Jones Zar ovog momka treba predstavljat ? Svi mi dobro znamo tko je Phil.Doveden je kao zamjena za vec potrosenog Jamie-a Carragher-akoji je vec u godinama.

 

Thiago Mlada Barcina uzdanica doveden je vise kao backup.Davat cu mu sto vise prilika da vidim kako ce se razvijati.

 

Yacine Barahimi Mladi francuski ofanzivni veznjak.Isto doveden kao backup.Kvalitetan mladi igrac doveden za mali novac.

 

Jos jedino koga trazim je lijevi bek ,ali i zanjega sam pronasao rjesenje.

 

Marcel Schmelzer Rijec je o mladom njemackom igracu Borusie iz Dortmunda.Njegova trzisna vrijednost je 4,6mil eura ,a u redove Reds-a bi trebao doci za otprilike 10mil eura.

Link to comment
Share on other sites

Šta sam ti reko za Nakia?  lol

Coady je kapetan U18 koji je najbolji u Engleskoj, Insua je mogo bit dugotrajno riješenje za lijevog beka, Meirelesa nisi trebo prodat, Bruna je bio budućnost kluba, Kyrgiakosa si moro prodat za neke pare kao i Colea.

Ostali transferi solidni.  :)

Link to comment
Share on other sites

Kao veliki navijac United-a, nije mi bas izbor kluba najdrazi, ali sta je tu je, opet sam procitao!  :D

Zasto prodade Kuyt-a i Meireles-a????  hmm  Kuyt jedan od najboljih all-round igraca a i Meireles je odlican.

Odlican posao za Jones-a! Ja sam ga doveo u Southampton u mojoj karijeri i odlican je!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |