Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Koju formaciju trenutno korisite?


juanes
 Share

Recommended Posts

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Trenutno imam dva savea, na saveu sa Vasasom koristim taktiku 4-1-2-2-1 i mogu reci da odlicno funkcionira sve osim bekova i zbog njih primam vecinu golova,protivnicki igraci uvijek slobodno centirarju . Dok u drugom saveu igram 4-3-1-2 al taktika je tek u izradi :)
Link to comment
Share on other sites

Evo mog predloga za TI:

 

<a href=http://www.freeimagehosting.net/image.php?d91d3ab4c4.jpg><img src=http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.d91d3ab4c4.jpg alt="Free Image Hosting by FreeImageHosting.net"></a>

 

Znas sta ovo znaci tim ce ti igrati sa mali promenama pozicije kontrolisace mec sa kratkim pasevima veoma agresivno sa zonskom odbranom... PS Ae videcu sutra da ti pomognem oko PI. :great:

Link to comment
Share on other sites

Sale probao sam sa tvojim ali ja sam malo to promjenio...

Pogledaj kako se ova krila vračaju u obranu, tako da proboje pod krila oni zaustavljaju kao sto ces vidjeti na slici. Takav sistem je gore u videu sto sam postao.

http://www.dodaj.rs/f/n/10T/2nPPbj7z/3-5-2-obrana.jpg

Crveni su krila. Isprekidane crte su oznake za kretanja mojih igrača,a bež protivničkih. Sad na slici se vidi kako lijevo krilo Strinić i lijevi centarhalf Maloća oduzimaju loptu protivničkom igraču koji je uz FMLive Adboard, mjesto gdje je lopta oduzeta sam označio sa X. Onda Oremuš koji je skorz na desnoj strani šprinta naprijed, prima dugu loptu od Strinića, šalje u for napadaču i to je bio gol ;)

Mislim da se dosta efektivno pokazala ova taktika meni protiv Lokomotive, još kad je ubacim u match preparation biče dobro.

Team Instrucions

width=450 height=360http://www.dodaj.rs/f/3m/12c/1nlRUiWw/ti.jpg[/img]

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Evo postat cu ovdje da ne otvaram novu temu . Znaci pravio sam jednu taktiku i jednostavno protivnicke ekipe stvaraju mi puno CCC sansi dok ja vrlo maalo stvaram izlgedne prilike za gol . Molio bih vase misljenje o tome kako sprjeciti da oni stvaraju te povecati stvaranje .

 

Na pocetku sam mislio da je to zbog toga sto sam igrao sa Push obranom ali nije ni zbog toga sada sam stavio na normal takoder je ista situacija .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |