Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Nove Lige (Request)


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

  • Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne mislim da bi bilo vrlo interesantno takvo takmičenje iz razloga što bi imao dobre rivale u regionalnoj ligi sa kojima bi mogao da ispitaš svoj kvalitet za Europu a imao bi i svoje posebno takmičenje gde bi se posebno gledao prvak države. Jedino nisam siguran da je izvodjljivo to napraviti. :bo:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b5/UEFA_logo.svg/200px-UEFA_logo.svg.png

 


[glow=silver,2,300]Da malo obnovim temu. Rešio sam da napravim lige San Marina i Andore (opet, ovaj put na 11.3) jer su po meni to dve najslabije lige u Evropi a baš sam neke dve ovakvog kvaliteta a da su u evropi i tražio. Farska Ostrva, Luksemburg, Estonija... po meni imaju jače klubove pa je izbor bio logičan jer i po UEFA listi San Marino i Andora imaju najslabiji koeficijent.[/glow]


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b1/Flag_of_San_Marino.svg/125px-Flag_of_San_Marino.svg.png

 

Struktura takmičenja:

Kao i u real life tako i ovde. Ima samo jedna igriva liga (Campionato Sammarinese) koja broji 15 klubova ali su tih 15 klubova podeljeni u dve grupe. Prva grupa broji sedam klubova a druga grupa osam klubova. Igra se po trokružnom bod sistemu i svako sa svakim igra tri puta. Na kraju prvog dela takmičenja po najbolje tri ekipe iz svake grupe proćiće u narednu fazu takmičenja. U narednoj fazi takmičenja igra se samo jedan meč, u četvrtini finala igraju A2-B3 i B2-A3 dok su prvoplasirani iz obe grupe slobodni u četvrtini finala. Kasnije se igra polu finale i na kraju veliko finale. Kup San Marina (Coppa Titano) se igra po sličnom sistemu kao i liga San Marina (Campionato Sammarinese). Na startu takmičenja formiraju se tri grupe od po pet ekipa, svako sa svakim igra po dva puta. Dalje idu dve prvoplasirane selekcije iz svake od tri grupe i dve najbolje trećeplasirane selekcije. U nastavku takmičenja se igra normalno, četvrtina finala pa zatim i polu finale i finale. Sledeće takmičenje je neka vrsta Super Kupa (Trofeo Federale) i ovo takmičenje se igra po čudnom sistemu. Plasman na ovo takmičenje obezbeđuju finalisti lige San Marina (Campionato Sammarinese) i finalisti Kupa San Marina (Coppa Titano). Igra se jedan meč a posle polu finala dolazi finale i okršaj na državnom stadionu. Što se tiče Evropskih kvalifikacija pobednik lige će igrati u kvalifikacijama za Ligu Šampiona dok će poraženi u finalu lige kao i osvajač nacionalnog kupa igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

 

Mediji:

Pored realno odrađene satnice u svim takmičenjima odradio sam i medije što će igri dati dodatan draž. Čak dvanaest medija sam dodao a oni se dele na nacionalne televizije i radio stanice, klupske web sajtove i novine. Čak pet klubova od petnaest imaju svoje web sajtove.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/19/Flag_of_Andorra.svg/125px-Flag_of_Andorra.svg.png

 

Struktura takmičenja:

Posle San Marina ide Andora. Da Andoru jesam već pravio ali ova verzija će sigurno raditi na ovom zadnjem peču i nećete morati da strahujete od raznih kreš dampsova itd. Andora ima dve igrive lige koje broje po osam klubova, igra se po dvokružnom bod sistemu a nakon završetka tog prvog dela takmičenja kreće prepolovljavanje lige te će onda prva liga brojati 4 (plej-of) + 4 (plej-aut) tima. Osmi ispada iz lige, sedmi ide u plej aut te igra protiv drugog iz druge lige. Što se tiče plej-ofa prvi tj šampion igra kval. za Ligu Šampiona a ostala tri tima kval. za Ligu Evrope. Najbolji prvoplasirani iz druge lige upada u prvu ligu. Inače u toj drugoj ligi učestvuje i nekoliko B timova od ekipa iz prve lige. Naravno oni ne mogu da uđu u prvu ligu.

 

Mediji:

Medije sam dodao i u Andoru kao i u San Marino. Jedina razlika između Andore i San Marina jeste što Andora ima tri medija manje - dakle devet.

 

Testirane obe baze odjednom na sezonu i po i nije bilo nikakvih problema.

 

:download:

Link to comment
Share on other sites

Jel može Katarska liga?  hmm

 

Naravno da može. Saću ti poslati na pm. :)

 

sloba, jel mos da mi napravis Drugu ligu federacije bih ?

 

 

Ovdje imas sve klubove:

http://www.bihsoccer.com/index.php?s=rezultati_liga&prvenstvo=2

 

i igrace ako nemozes nac koji su javi pa cu ja probat nes nac  :thumbup:

 

Što se tiče lige bih imaš već napravljeno od strane drugog sajta a to uključuje

 

- Premijer Ligu BiH

- Prve Lige BiH (FBiH i RS)

- Druge Lige BiH (6 Liga)

- Kup BiH

 

To ti mogu poslati isto preko pm ako hoćeš a da ja pravim sam neće to ići posebno ovo za igrače, ogroman je to posao (mislim na igrače, za kreiranje i nameštanje lige mi treba maks. 10 min).

Link to comment
Share on other sites

Albanska liga za fm - http://www.multiupload.com/QFBTLCQ8UO.

Jermenska liga za fm - http://www.multiupload.com/H4B9TEH8GL.

 

Realno odrađene obe zemlje. Albanija i Jermenija imaju po dve igrive lige sa tim da su za Albanska takmičenja realni nazivi dok za Jermenska nisu. Takođe bih još napomenuo da kao i za druge zemlje tako i ovde samo prelazni rokovi nisu realni dok sve ostalo jeste. Recimo Jermenska liga se igra kao i Ruska a u Albaniji je stavljen minus fraljmuntariju (ili kako se već zove klub) i Ejbisaniju. Ovi prvi imaju -1 a ovi drugi -3.

Link to comment
Share on other sites

Ko hoce da igra Japansku ligu evo je.Downloadujte samo ovo i stavite slike u graphics,a Japan.dbc fajl u editor data i to je to.Radi 100%  :thumbup:

 

[gmod]Pošto autora boli uho za ovo, lišit ćemo ga bola i maknut link jer dozvola očito nije zatražena. [/gmod]

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ko hoce da igra Japansku ligu evo je.Downloadujte samo ovo i stavite slike u graphics,a Japan.dbc fajl u editor data i to je to.Radi 100%  :thumbup:

 

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=4920

Ovo jadno urađeno, nema pola opcija kad gledaš klubove.  facepalm

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |