Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

The Citizens


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

Slobodan uzima Mancester Sitijevu vrucu stolicu

Mancester Siti angazovao Slobodana Milovanovica kao njihovog novog menadzera.

 

Dvadeset devet godina star Slobodan Milovanovic navodno je oduseljven

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Borba za Enajamu

U borbu za golmana Makabi-a iz Tel-aviva ukljucili su se jaci klubovi iz evrope,za njega je interesovanje pokazao Liverpul,Juventus,Mancester Siti,Bajern,Milan,Inter,Barselona i Real Madrid. Za sad asu prihvacene samo ponude Liverpula i Sitija. Bice zanimljiv razvoj dogadjaja u narednom periodu koji je pred nama.

Link to comment
Share on other sites

Dolasci-Odlasci

Mancester Siti je bio dosta aktivan u prelaznom roku,doveo je par zaista fenomenalnih pojacanja a cini se da tu nije kraj. U klub je dosao iz Juvnetusa Vicenco Jakvinta za 15 miliona eura je pojacao redove gradjana i sada je konkurencija u napadu prejaka. Drugo pojacanje je stopet Totenhema,Ledli King koji je defanzivu Sitija pojacao za 10 miliona eura. Za 10 miliona eura je i Vilijem Galas presao u Mancester Siti iz Arsenala a navijaci su odusevljeni ovim potezom menadzera Slobodana Milovanovica. Visent Enajama je za svega 500 hiljada novi golman Mancester Sitija,pored Reala,Celsija,Milana,Intera,Juventusa,Bajerna i ostalih Enajama je izabrao bas Mancester Siti. Gojko Kacar je za sada zadnje pojacanje Mancester Sitija,obestecenje na ime transfera koje je Siti morao da uplati Herti 8 miliona eura. Pablo Zabaleta je za 3 miliona eura napustio Siti i presao u Sevilju. Javan Vidal je presao na pozajmicu u Milval. Havier Garido je za 3 miliona presao u Vulvse. Bendzani je za 2.5 miliona napustio Siti i presao u Fenerbahce. Dok je za sada zadnji odlazak zabelezen u Ben Me koji je otisao na pozajmicu Buri. Promene u strucnom stabu su sledece,na poziciju skauta su dosli Alviel,Banfiel,Karbasijan,Vijad,Marselinjo,Vizer,Hamond,McGren,Grimandi,Keown,Djalo,Fris-Hansen i Berg. Doktori su Rathborn i Carter. Omladinski treneri su Batch,Roberts,Brady. Za fitnes trenera je postavljen de Migel. Pejton,Miklosko i Lolihon su postavljeni za trenere golmana. Dok su za trenere rezervnog tima Mancestera postavljeni Ejstik i Baldini. U toku su pregovori sa Ronaldinjom oko njegovog eventualnog prelaska u Siti za oko 30-tak miliona eura. Videcemo sta ce dalje biti sa pregovorima oko Ronaldinja.

Link to comment
Share on other sites

PRIPREMNI PERIOD

Mancester Siti je zavrsio pripremni period posle samo dve utakmice. Dve utakmice koje su odigrane na vrhunskom nivou i kako dolikuje timu koji ima igrace svetskog kvaliteta u svojim redovima. Mancester Siti je bio pozvan na turnir u Belgijski grad Waregem a poziv je naravno prihvacen. U Polu finalu igrali smo protiv Sevilje,gubili vecim delom meca ali je pred kraj Adebajor izjednacio i uveo tim u sut-out(penale). Nazalost tamo je slavila Sevilja sa 5:4. Za nas precizni sa 11 metara bili su Bary,Toure,Tevez i Robinho. Dok je jedini jedanaesterac promasio Adebajor. U borbi za trece mesto,blaga je rec demolirati,potpuno unisten je bio Bari. Ukupan rezultat je 4:0 za Mancester Siti. Adebajor je dao dva pogodka,dok je takodje dva gola dao i Belami. Igrac oba meca bio je Adebajor.

Link to comment
Share on other sites

Mancester Siti - Mancester Junajted 1:1

Podela na ravne casti,i ako je ekipa Sitija bila bolja,stvorila 3-4 100% sanse ipak samo po bod. Mancester Siti po svemu prikazanom i moze biti zadovoljan,da su napadaci bili malo precizniji sada bi vec pricali o demoliranom Junajtedu. A evo kako su golovi postignuti.

 

60 min. - Runi pronalazi desno Dji Sung Parka,Park nasumice ubacuje loptu u kazneni,Enajama brani,ali ne lopta se odbija do Kerika koji dovodi crvene djavole u prednost od 0:1.

69 min. - Rajt-Filips pronalazi na levoj strani Adebajora,Geret Bari je se otvorio,dodaje na telo Kolo Ture-u,fauliran je Ture. Izvodi mirno taj slobodan udarac... i gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool. 1:1 KOLO TOURE.

Link to comment
Share on other sites

Zreb za liga kup

Mancester Siti na zrebu za liga kup dobio je Sautemton. Mec se igra posle duela 2. kola premijer lige koji Mancester Siti igra sa Wiganom.

 

2. Kolo premijer lige

Mancester Siti je rutinski savladao Wigan sa 1:0. Jedini strelac gola bio je Kolo Ture koji je pogodio mrezu posle sjajno izvedenog kornera od strane Son-Rajt Filipsa,igrao se 8 minut.

Link to comment
Share on other sites

Gradjani lagano do treceg kola liga kupa

Mancester Siti i vise nego lako je dosao do trece runde liga kupa. Sautemtonu su dali tri gola,dva puta je se u listu strelaca upisao Adebajor,dok je jednom pogodio Belami.

 

Vazniji rezultati drugog kola liga kupa Engleske:

Watford - Lincoln 3:0

Gillingham - Sheff Utd 2:5

West Ham - Port Vale 6:0

Barnsley - Wigan 2:2 penalima 4:2

Peterborough - Reading 5:1

Leeds - Sheff Wd 0:3

Exeter - Bolton 0:3

 

Izvuceni parovi za trece kolo liga kupa,Junajted na Liverpul,Siti na Celsi

Mancester Siti bas nije imao srece,za rivala u trecem kolu liga kupa dobio je Celsi i nema sumnje da ce to biti derbi trece runde kupa. Od zanimljiv susreta jos izdvajamo Millwall - Blackburn,Preston - Wolwes,Stoke - West Ham,Everton - Watford,Bolton - Portsmouth,Fulham - Aston Villa,Cardiff - Arsenal,Manchester United - Liverpool,Sheff Utd. - Tottenham

Link to comment
Share on other sites

Jos jedna pobeda Sitija

Mancester Siti ostvario je jos jednu pobedu,ponovo su strelci bili Belami i Adebajor sa dva predivan gola. Konacan rezultat Man City - Wolwes 2:1. Manchester City sada drzi pretu poziciju u premijer ligi sa 7 poena i mecem manje od Celsija i Liverpula koji imaju 10 poena.

Link to comment
Share on other sites

Novo pojacanje

Ibrahim Afelley sada vec bivsi igrac PSV-a je novo pojacanje gradjana. Na ime obestecenje PSV je dobio 11.500.000 miliona eura. U medjuvremenu klub su napustili Adam Klajton(Stokport),Filip Mentel(Burton),Karl Mur(Dag & Red) na pozajmicu. Za 160 hiljada Donal McDermott nastavice karijeru u Prestonu. Zavrsen je prelazni rok ali na zimu se ocekuje angazovanje dva velika pojacanja,spekulise se da se radio o Ronaldinju i Bekamu.

Link to comment
Share on other sites

Remi sa West Ham

Napravljen je veliki kiks,remizirano je sa West Ham 2:2,ali su navijači uprkos tome veoma zadovoljni učinjenim. Na poluvremenu je vodio Siti golom De Jonga,ali su brzo gosti posle gresaka odbrane preokrenuli,u 85 minutu bod za Siti uzeo je Galas koji je bio precizan posle kornera. Celo drugo poluvreme odigrao je Afelaj i bio veoma zapazen,sledeci mec u ligi igra se protiv Arsenala dok posle tog duela sledi mec liga kupa protiv Celsija.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |