Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zelje


markinho
 Share

Recommended Posts

  • Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Uradio sam Moldavsku, radim još i Kiparsku (koju je veoma teško napraviti zbog neobičnog sistema takmičenja posle dvokružnog bod sistema a to je nemoguće napraviti u editoru) i Azerbejdžansku pa će biti mini pack. Posle aktiviranja lige odradim kada počinje i kada se završava sve normalno a onda zatim i za crvene kartone itd. nemogu jedino transfer period jer ne znam kada počinje stvarno (Kiprani nemaju kup a ja ga neću praviti da nebi vam pucala liga) i Azerbejdžansku koju je lako odraditi. To bi bilo to kada odradim postavljam ovde nema promena u bazi kao što su transferi igrača etc. pa vam liga neće pucati a ostalo je odrađeno. ;)

 

EDIT: Biće odrađeno.

Link to comment
Share on other sites

imam jednu odličnu ideju. možete napravit svjetsku ligu. Sve najjače klubove i cijelog svijeta svrstate u 4-5 liga. 20 najboljih u 1. ligu, drugih 20 u drugu itd. Uz to da nebi bilo dosadno smilismo i puno kupova, uz običan kup može bit još recimo europski (gdje igraju samo eu klubovi), j.američki... i još toga možemo smilsit.

u slaganju klubova po ligama može nam pomoć ovo ili sami to odredimo.

 

Eto, ideja mi se čini dobra i nebi trebala bit teška za napravit.

 

PS: i ja mogu pomoć, do 9 miseca su prazanici tako da imam vrimena

Link to comment
Share on other sites

imam jednu odličnu ideju. možete napravit svjetsku ligu. Sve najjače klubove i cijelog svijeta svrstate u 4-5 liga. 20 najboljih u 1. ligu, drugih 20 u drugu itd. Uz to da nebi bilo dosadno smilismo i puno kupova, u običan kup može bit još recimo europski (gdje igraju samo eu klubovi), j.američki... i još toga možemo smilsit.

u slaganju klubova po ligama može nam pomoć ovo ili sami to odredimo.

 

Eto, ideja mi se čini dobra i nebi trebala bit teška za napravit.

 

PS: i ja mogu pomoć, do 9 miseca su prazanici tako da imam vrimena

 

Postoji to, mozda cak i ima na forumu...Nisam siguran. Postoji, ima 6-7 rangova i jako je dobro uradjeno...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
Posto nisam siguran da u FM 10 moze da se pravi zasebno kontinentalno takmicenje kao i u FM 11 vec mora da se zameni sa nekom ligom, da li moze npr. da se napravi Yugoslovenska liga, stavi mesto Srbije ali da se obrisu ove lige (Hrvatska, Slovenija, Bih itd. koje vec ucestvuju ) ... Jel malo je glupo da se umesto Srpske stave svi ti klubovi, a opet u kvalifikacije za LS idu neki klubovi koji su ostali u Hrvatskoj i Sloveniji...?
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Imam ja jedan dobar predlog za ligu.Naime igram vec neko vreme SFRJ ligu,sve je super,moja Zvezda gazi i odlicna je DB (radio je mislim Prodo,ona sa tri igrive lige,mada malo sam promenio budzete,reputacije,neke stadione nadogradio i povecao posete,izemio mesta nekim klubovima i sl.).Uz to fodim i SFRJ repku i ubijamo.

E sad pade mi na pamet strasna ideja,a mislim da je niko nije radio.

Mislim da su mnogi od vas igrali neki vid DB sa legendarnim fudbalerima,ali da niko nikada nije igrao takvu db sa nasim legendarnim fudbalerima i ekipama.

Kada bi se napavila DB SFRJ Legends (moze i preko neke postojece SFRJ db),sa Zvezdom koja ima Miloja,Stankovica,Mihu,Piksija,Robija,Deju,Dzaju... Partizanom sa Mijatom,Savom,Djanijem,Vasovicem,Manceom... i ostale SFRJ klubove (Zeljo,Radnicki Nis i zlatne generacije iz polu-finala UEFA kupa npr. i sl).Plus najtalentovaniji igraci iz ovih sadasnjih postava kao npr. Lazar Markovic,Milunovic,Mijailovic,Mateo Kovacic,Vrsaljko,Kramaric,Lazovic da se ostave u klubovima.Da se podigne standard lige na nivo na kom je bila zlatnih 80tih,naravno i novac od nagrada prilagoditi reputaciji,plus povecati broj stranaca ili ukinuti cak to pravilo.Naravno staviti i zabranu odlaska igraca ispod 23 godine starosti (mislim da je 27 mnogo danas,ali 23 je odlicno pravilo).Uz to bi i zajednicka repka bila plus.Dobar bi bio i neki face pack.Mogao bih da je uradim i sam (skoro),ali me mrzi,pa se mozemo uortaciti vise nas da to uradimo,ili ako je neko voljan da se prihvati posla,eto mu ideja.

E sad da li u okviru ove DB,ili kao posebna mogla bi se uraditi jedna na globalnijem nivou nazvna npr. Potencijali,koja bi imala mnoge ex YU ali i svetske fubalere koji su imali talenta i dobar potencijal ali ga nisu nikada iskoristili iz raznih razloga (prerana smrt,droga,alkohol,"luda glava",povrede...).Evo nekih primera.Ex YU-Ognjenovic,Jovan Gojkovic,Rambo Petkovic,Djani Curcic,Dragan Ciric,Dragan Mance... Stranci- Sten Kolimor,Maradona (jeste bio ogroman,ali mogao je biti veci da nije bilo droge),Gaskojn (isto kao Maradona samo pice),Djalminja (neozbiljnost),Adriano,Ronaldo,Van Basten,Oven,OPrtega...Sada mi nepada niko vise na pamet ali ima ih tuce.Oni bi mogli da imaju 16-17 godina i da budu slobodni igraci sa nekim odredjenim CA (na tvorcu je da proceni) i sa velikim PA.

Eto mojih predloga.Pozz.

Link to comment
Share on other sites

Domace igrace da, strani ne. Predlozicu researchu ovaj prijedlog. Planiras li da boravis na forumu, ili si samo prolaznik? Pitam jer nam fali researchera za fm13, pa ako si dobar sa editorom..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |