Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Ima jedan tim...


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

Ispao od Bežanije. Izgubio 2:1. Ali kup je po meni nebitno takmičenje, ako mi je za utehu u istoj rundi je ispala i Zvezda na penale od Čukaričkog dok je u 1/4 i Vojvodina ispala od Bežanije na penale.

 

 

Evo ko je šta osvojio u Srbiji. Inače da se pohvalim da je Milano igrao finale Lige Šampiona i izgubio što znači da sam jedinu pobedu u LŠ ostvario protiv vicešampiona evrope. :D Takođe Real je ispao od Milana u 1/2 tako da se mogu pohvaliti i remijem protiv jedne od najbolje četiri ekipe u evropi. :D I čisto da se zna i Panatinaikos je stigao do 1/4 evropa lige. :D

 

 

Super Liga - C. zvezda

Telekom Prva Liga - Srem

Srpski Kup - Čukarički

Ligu rezervi - Partizan :D (grupa 1), BASK (grupa 2)

Liga omladinaca - Partizan :D

Kup omladinaca - OFK Beograd

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.dodaj.rs/f/3a/5X/3a2ywtUG/amqmte.png

 

OTIŠAO KIZITO

Joseph Nestroy Kizito je danas i zvanično otišao iz Partizana a njegova nova destinacija je Sheriff. Obeštećenje koje je uplaćeno na račun Partizana iznosi 220k eura. Kizito je za Partizan prošle sezone odigrao 10 utakmica i upisao jednu asistenciju.

 

- Žao mi je što odlazim ali mi je u istom trenutku drago što odlazim u jedan od najbolje organzovanih klubova u ovom delu evrope. Biće mi čast ako se nekada vratim u Partizan.

 

POSLE KIZITA OTIŠAO I MEDO

Posle Kizita klub je napustio i Medo. Medo će svoju karijeru nastaviti u članu čempionšipa Ridingu. Obeštećenje iznosi 1.1m eura. Medo je prošle sezone za Partizan odigrao 13 mečeva, dao 2 gola i upisao 2 asistencije.

 

- Žao mi je što odlazim iz Partizana u što mu sledeće sezone neću moći pomoći u ostvaranju cilja a to je titula u JSL ali život ide dalje. Nadam se daću se nekada vratiti u Partizan. Što se tiče Ridinga mislim da je to pravi klub za mene. Po meni je san svakog igrača da zaigra u Engleskoj pa eto i u drugoj ligi gde je takođe velika konkurencija.

 

KLEO PREŠAO U SION

Treći igrač koji odlazi iz Partizana je Kleo. Prošle sezone Kleo je često bio u sukobima sa Milovanovićem i predpostavlja se da je to glavni uzrok njegovog transfera u Sion. Kleo je prošle sezone bio standardan do 19 kola kada je Milovanović odlučio da ga izbaci u rezerve zbog "namerno promašenih penala". Naime Kleo je u četiri meča promašio tri penala što je Milovanović okarakterisao kao namerno sabotiranje ekipe. Kleo je takođe prošle sezone našao se u sukobu sa Radišom Ilićem i Ivicom Križancem koji su se žalili na njega a sada vidimo da Križinac izgleda ima veći uticaj na Milovanovića od Klea. Kleo je prošle sezone za Partizan odigrao 34 utakmice i postigao 14 golova i upisao 6 asistencija. Obeštećenje za transfer Klea iznosi 1.7 miliona eura.

 

- Nadam se da ću se nekada vratiti u Partizan ali da tada menadžer neće biti Milovanović.

 

ILIEV TAKOĐE OTIŠAO

Ivica Iliev je četvrti igrač koji napušta Partizan. Ivica Iliev je prošle sezone za Partizan odigrao samo 13 mečeva, postigao svega 2 gola i 2 puta se upisao u listu strelaca. Nova destinacija Ilieva je Šturm a obeštećenje iznosi 150k eura.

 

- Žao mi je što odlazim iz Partizana ali treba mi nov izazov u karijeri, želim i dalje da igram evropske utakmice a to u Partizanu ne mogu. Takođe u Partizanu nikada ne bi bio standardan dok Šturm je idealan klub za mene. Nadam se da ću se jednom vratiti u Partizan pa makar i kao član stručnog štaba.

 

POPARA PRVO POJAČANJE

Prvo pojačanje Partizana je Nikola Popara. Popara je došao iz Teleoptika gde je prošle sezone odigrao 22 meča, upisao 2 asistencije i postigao 3 gola. Nikola Popara je rođen u Bilieći (Republika Srpska) i još se nije odlučio da li će da igra za Srbiju ili za Bosnu i Hercegovinu. Obeštećenje za transfer Popare iznosi 475k.

 

- Drago mi je što sam došao u klub kao što je Partizan. Znam da neću biti odmah standardan ali na meni je da se izborim za to mesto i da pokažem da me Partizan nije angažovao bez razloga. Obećavam navijačim asistencije i golove.

 

PARTIZAN RASKINUO UGOVOR SA LAZETIĆEM

FK Partizan je danas saopštio da je ugovor sa Žarkom Lazetićem sporazumno raskinut. Žarko Lazetić je prošle sezone za Partizan odigrao svega devet mečeva (od tih 9 na 6 je ulazio sa klupe) i dao samo 1 gol. Za usluge Žarka Lazetića zainteresovan je Javor.

 

- Ne želim da pričam o mom raskidu ugovora sa Partizanom. Što se tiče ponude Javora pogledaću i razmotriti. To bi mogao biti korak unazad u mojoj karijeri pošto su oni sada drugoligaši ali ne želim da odbacim mogućnost da bi ipak mogao da ih pojačam.

 

VUKIĆ DRUGO POJAČANJE

Zvonimir Vukić je drugo pojačanje Partizana i takoće Zvonimir Vukić po treći put obući dres Partizana u svojoj karijeri. Zvonimir Vukić je u Partizan došao iz Utrehta gde je prošle sezone odigrao 32 meča i postigao 3 gola i 3 puta asitirao igračima. Obeštećenje za ovaj transfer iznosi 575k eura.

 

- Zadovoljan sam što sam opet došao u Partizan. Nadam se da će ostvariti ono što svi priželjkuju u Partizanu a to je povratak titule u humsku i nadam se da ću ja pomoći u tome.

 

I KEŽMAN SE VRATIO U PARTIZAN

Posle Zvonimira Vukića i Mateja Kežman je se vratio u Partizan. Mateja Kežman je na kraju prošle sezone ostao bez angažmana što je Slobodan Milovanović iskoristio i doveo ga u Partizan te će tako sa Dijarom činiti ubojiti napadački tandem sledeće sezone. Zna se da je Milovanoviću oduvek bila želja da radi sa Kežmanom i sada mu je se ta prilika i ukazala.

 

- Drago mi je što sam se vratio u Partizan i evo sada već i ovom prilikom da obećam navijačima gol već na prvom derbiju.

 

MALOČA VEĆ OTIŠAO

Mario Maloča je iz Partizana otišao posle samo polusezone. Milovanović kaže da je to zbog toga što mora da oslobađa mesta za stranca i da je bio prinuđen da proda Maloču jednog od najboljih igrača koji je igrao u drugom delu sezone za Partizan. Nova destinacija Maloče je Roda a obeštećenje iznosi 875k eura. Maloča je za Partizan odigrao 14 mečeva i postigao 1 gol.

 

- Žao mi je što odlazim ali život ide dalje. Drago mi je što sam bio igrač Partizana, Milovanoviću hvala jer da nisam prešao u pravi klub verovatno nikada ne bi ni zaigrao za nacionalni tim Hrvatske. Nadam se da ću se jednom vratiti u Partizan.

 

TREĆI POVRATNIK U PARTIZAN

Posle Vukića i Kežmana Siniša Stevanović je novi povratnik u Partizan. Posle samo sezonu i po Stevanović će opet obući Partizanov dres i to dolazi da bude standardan igrač. Stevanović je prošle sezone za Spartak odigrao 30 mečeva, dao 1 gol i upisao čak 12 asistencija što dovoljno govori o njegovim kvalitetima. Obeštećenje koje je Partizan isplatio Spartaku iznosi 475k eura.

 

- Kako je lepo biti kod kuće. Drago mi je što sam se vratio u Partizan i ove sezone bez ikakvog preuveličavanja Partizan će osvojiti titulu a vi pričajte šta hoćete. Dolazim u Partizan da osvajam trofeje i ni zbog čega drugog.

 

BOGDAN JEVTIĆ I NIKON EL MAESTRO ZA BUDUĆNOST

Partizan je danas saopštio da je angažovao dva mlada igrača pred kojima je tek budućnost. Prvi igrač je Bogdan Jevtić koji je doveden iz Inđije za obeštećenje u iznosu od 350k eura. Za drugog igrača ste čuli svi, radi se o Nikon Jevtiću poznatim pod nadimkom Nikon el Maestro. Nikon je poznat po sjajnom driblingu a takođe ima odličan prvi kontakt sa loptom i na tehnici bi mu i Ronaldo pozavideo. Prošle sezone Nikon je za Austria Wien odigrao 16 mečeva i dao 2 gola a upisao je i 1 asistenciju. Obeštećenje za njega iznosi 750k eura. I Bogdan i Nikon će ove sezone igrati za rezerve i tim do 19 godina.

 

DOŠAO I OBRADOVIĆ

Bivši igrač Radničkog (Novi Beograd), Obilića, Lokomotive iz Moskve, Dortmunda, Akratitosa i Metalista Milan Obradović danas je potpisao za Partizan. Ugovor je potpisan na godinu dana a obeštećenje je iznosilo 475k eura. Obradović je prošle sezone za Metalist odigrao 48 mečeva i upisao tri asistencije. Kako stvari stoje Obradoviće će sledeće sezone biti standardan i igrati u paru sa Križancom.

 

- Drago mi je što sam došao u Partizan a pre svega mi je drago što sam se posle toliko godina vratio kući. Navijačima obećavam dobre igre i titulu koja se mora vratiti u humsku.

 

ZADNJI ODLAZAK IZ PARTIZANA

Posle Kizita, Mede, Ilieva, Klea, Lazetića i Maloče klub je napustio i Nenad Lukić koji je pojačao Leverkuzen uz obeštećenje od 750k eura. Lukić je prošlu sezonu proveo u Teleoptiku na pozajmici gde je odigrao 28 mečeva, upisao 7 asistencija i postigao 1 gol.

 

A OD MILOVANOVIĆA... OPET BOMBA!!!

Slobodan Milovanović je navikao navijače na dovođenje velikih igrača poznatih u svetu fudbala... Izuzetak nije bio ni sada, novo pojačanje Partizana je Rikardinjo. Rikardinjo je pre Partizana igrao za Paranu, Bordo, Korintijas, Sao Paulo, Midlzbro, Santos, Bešiktaš, Al-Rayan i Atletiko Mineiro. Rikardinjo je oblačio i dres nacionalnog tima Brazila 11 puta i postigao je 1 gol. Iznos obeštećenja za ovaj transfer je 150k. Rikardinjo je prošle sezone za Atletiko Mineiro odigrao 13 mečeva.

 

- Drago mi je što sam došao u klub poput Partizana koji ima najbolje navijače u evropi, koji ima odlične uslove za trening jedne od najboljih u evrope i koji ima posle Ajaksa najbolju omladinsku školu u evropi pa šta da kažem osim da mi je čast što sam došao u klub poput Partizana. Ovde je sjajno i želim baš ovde da završim svoju karijeru. Navijačima obećavam gol u derbiju.

Link to comment
Share on other sites

Po meni mnogo lose,pocev od prve sezone pa sve do ovih rasprodaja igraca...Moglo je to daleko bolje,ipak je to Partizan!!!  ali sta je tu je,da vidimo kako ces odraditi sledecu sezonu,i mislim da treba vise da obratis paznju na domacu ligu...Srecno  :)
Link to comment
Share on other sites

http://195.178.51.69/uploads/news/2010_27/images/00031032.jpg

MOREIRA NOVI KAPITEN

Slobodan Milovanović je danas na konferenciji za štampu govorio o ambicijama za sledeću sezonu, jačini igračkog kadra ali i imenovao Moreiru za novog kapitena a Zvonimira Vukića za njegovog zamenika. Mislim da je Moreira pravi izbor za kapitena, mnogo voli klub tu je već petu sezonu i na svakom meču uvek daje maksmium. - rekao je Milovanović.

 

http://www.vesti-online.com/data/images/2010-02-12/33210_partizan-trening-1_f.jpg?ver=1276868071

PARTIZAN REMIZIRAO NA KRAJU PRIPREMA

Partizan je danas završio pripreme remijem protiv ekipe Salzburga 1:1. Tokom pripremnog perioda Partizan je pobedio na šest mečeva, na dva je bilo nerešeno i doživljen je samo 1 poraz. Partizan je prvo gostovao na jednom prijateljskom kupu koje je organizovao Ajaks a pored Partizana i domaćina Ajaksa Biefeld i Bazel su bili ostali učesnici. U polu finalu Partizan je Savladao Bazel na penale da bi u finalu izgubio od Biefelda takođe na penale jedino je sada razlika što je pogodaka u regularnom delu bilo a jedini strelac za Partizan je bio Hleb. Zatim su usledile dve pobede, prvo je pobeđena Madeira sa 2:0 a oba gola je dao Kežman da bi zatim i WKE bio poražen ali rezultatom 3:1 i opet je sve golove dao Kežman. Onda su usledile još tri pobede a prvo je pobeđena ekipa Ba i to rezultatom 3:0 strelci su bili Ilić, Kežman i Mijić. Četvrta pobeda zaredom ostvarena je protiv Neftčija i to je bilo ubedljivo, čak 5:0 za Partizan. Mrežu rivala su tresli redom Milan Obradović, Marko Obradović, Krneta, Zubja i Milanović. Posle Neftčija pala je i Trnava sa 2:1 a golove za Partizan dali su Boja i Popara. Za kraj priprema usledila su dva remija indetičnim rezultatom od 1:1 i protiv Sport Rekifea i danas protiv Salzburga. Protiv Sport Rekifea gol je dao Hleb a protiv Salzburga Boja.

 

http://www.sportske.net/text_images/201007/moreira18043020100714150513.jpg

KAPITEN SE POVREDIO

Novi kapiten Partizana Moreira na današnjem treningu zadobio je povredu zadnje lože i očekuje se da će odsustvovati oko 7 nedelja najmanje sa terena. Ovo je težak udarac za nas, Moreira je pravi vođa na terenu i žao mi je što će propustiti start sezone. Jedva čekam da se oporavi i da predvodi ekipu ka zacrtanom cilju ove sezone a to je titula. - rekao je Milovanović.

 

PRVA POBEDA PARTIZANA

Partizan je u okviru drugog kola Jelen Super Lige zabeležio prvu pobedu i to veoma ubedljivo od 4:1 protiv Slobode Point. Meč je obeležio Mateja Kežman koji je postigao het-trik. Da podsetimo Partizan je u prvom kolu remizirao 1:1 sa Bežanijom. Sloboda Point je došla u prednost preko Njegoša Goločevca u 8 minutu posle loše intervencije odbrane. Na 1:1 je izjednačio Mateja Kežman u 25 minutu posle sjajnog prodora Hleba po boku a loše procene golmana i štopera gostujuće ekipe. Prednost Partizanu doneo je Ivica Križanac iz kornera posle asistencije Hleba, igrao je se 48 minut meča. U 90+1 minutu Nikola Maksimović pravi penal, Kežman uzima loptu da izvede penal i pogađa naravno za 3:1. Konačnih 4:1 postavio je naravno Kežman pošto je Dijara izašao 1 na 1 na golmana Slobode Point ugledo je Kežmana par metara sa njegove leve strane samog i asistirao mu je što ovome nije bilo teško da postigne gol pošto na njemu nije bilo nikog. Igrao se 90+4 minut meča. Crvena Zvezda je u ovom kolu napravila prvi kiks igravši protiv Rada 2:2 dok je Vojvodina pobedila 2:0 Bežaniju. Trenutno na tabeli vodeći je Metalac sa 6 poena a prate ga C. zvezda, Partizan, Inđija, Jagodina i Srem koji imaju po 4 boda.

Link to comment
Share on other sites

Daj ss tabele super lige ako moze(od predhodne sezone naravno.)

 

http://www.dodaj.rs/f/1V/Dw/42TCuM6u/serbian-superleague-info.png

 

:)

 

Po meni mnogo lose,pocev od prve sezone pa sve do ovih rasprodaja igraca...Moglo je to daleko bolje,ipak je to Partizan!!!  ali sta je tu je,da vidimo kako ces odraditi sledecu sezonu,i mislim da treba vise da obratis paznju na domacu ligu...Srecno  :)

 

Biće bolje ove sezone. :cool:

Rasproda pola tima čoveče  :huh:

 

Svakog sam prodao sa razlogom. Svaki transfer ima svoj razlog. KAVA

 

E moj Sloba Klea za 1.7M €  facepalm facepalm

 

Kad on može da promaši tri penala mogu i ja da ga prodam za 1.7 miliona. :)

 

Ostali@

Hvala što pratite. :)

 

p.s. Za transfere imam preko 4.5 miliona još ali ne znam šta da radim sa tolikim parama. (za naše uslove)

Link to comment
Share on other sites

Pa šta si mu onda radio kad je fulo 3 penala  facepalm facepalm

 

Svaki igrač koji je tražio da ide iz kluba pustio sam ga ali Klea nisam hteo i naljutio se na mene. Zato sam morao na leto i ako i tada nisam hteo da ga pustim. Sada ću morati i Križanca na zimu da pustim. Ja mu kažem ostani trebaš mi a on kaže da li stvarno želiš da ti igrač koji nije srećan loše utiče na tim i ja mu onda kažem da ću ga prodati na zimu. :pras:

Link to comment
Share on other sites

http://i47.tinypic.com/k3aj2f.jpg

Atmosfera grobara pre početka meča

 

ZVEZDI PRIPAO DERBI

Crvena Zvezda je dobila i treći meč zaredom protiv Partizana od kada na klupi Partizana sedi Slobodan Milovanović. Rezultat je bio 0:1 za Zvezdu a strelac jedinog gola bio je Admir Vladević u 40 minutu. Ko je gledao meč lagano je mogao da zaključi da se nalazimo na nekoj sahrani ili nečemu sličnom jer u prvom poluvremenu pored tog gola iz prekida nijedna jedina prilika ili poluprilika nije stvorena dok u drugom poluvremenu Partizan je imao dve prečke prvo Kežmana pa zatim i Boje da bi Zvezda takođe imala jednu prečku koju je pogodio sjajni igrač Zvezde Niakhaichyk koji važi za najboljeg veznog igrača u našoj ligi a on je bio i asistent kod gola Vladevića. Partizan se posle ovog poraza nalazi na četvrtoj poziciji sa 11 poena zaostatka za C. Zvezdom dok 4 zaostaje za Spartakom i 1 za Metalcem.

 

- Nemamo tim za titulu. - kratko je prokomentarisao Milovanović vidno neraspoložen posle ovakve očajne igre njegovog tima.

 

 

PARTIZAN SVE UGOVORIO I ZAVRŠIO PRE POČETKA PRELAZNOG ROKA

Partizan će opet dosta promeniti tim u odnosu na ovaj prvi deo sezone. Za klub neće nastupati Križanac zbog za sada nepoznatih razloga i on će igrati za rezerve dok ne dobije pravu ponudu. Mineiro pojačanje Partizana od pre dve nedelje kao i Rikardinjo letošnje pojačanje igraće za rezerve i ujedno raditi veliki posao biti tutori mlađim igračima poput Jari Litmanena. Klub će takođe napustiti i Krivets koji ove sezone igra dosta lošije i izrazio je želju da napusti klub i Milovanović mu je uslišio zahtev te će Krivets pojačati Zurich uz obeštećenje od 1.5 milion eura. Sada prelazimo na pojačanja kluba iz humske i može se reći da je dobro poslovano u ovom zimskom prelaznom roku. Nikola Komazec je prvo pojačanje i očekuje se da bude dobra zamena za Krivetsa. Obeštećenje koje je uplaćeno na račun Hajduka je 550k eura. Drugo pojačanje je mladi defanzivac Slobode Point Nikola Maksimović kojeg navijači Partizana pamte po tome što im j eveć dva puta doneo bodove. Prošle sezone je skrivio penal dobio žuti karton i odmah u sledećoj akciji dobio i crveni da bi ove sezone opet skrivio penal nad Partizanovim igračem što je znatno pomoglo Partizanu da trijumfuje (bilo je 4:5 za Partizan) i što je verovatno znak da je Nikola vatreni navijač Partizana što je uprava iskoristila da ga dovede. Visina obeštećenja je čak 1 MILION!!! Sledeće pojačanje je Vladimir Otašević kojeg Partizan prati već duže. Sjajan igrač Metalca svojim igrama prošle i ove sezone skrenuo je pažnju na sebe. Čisto informativno prošle sezone Otašević je imao 7.04 prosečnu ocenu a ove ima 7.09 i svakako može se reći da Partizan pametno bira kada je u pitanju domaće tržište. Obeštećenje koje će Partizan uplatiti Metalcu iznosi 850k eura. Zadnje pojačanje iz domaće lige je napadač dobro poznat našoj javnosti a radi se o Saši Rankoviću koji će još samo do januara biti igrač Smedereva. Visina obeštećenja je 500k eura. Prvo od tri pojačanja sa strane Partizana je Claudio Cacapa koji će do 11 januara igrati za Cruzeiro. Cacapi će Partizan biti tek 5 klub u svojoj karijeri a pored Cruzeira za koji trenutno igra nastupao je još od 1997-2000 za Atletico Mineiro od 2000-2007 za Lion gde je postao i ikona kluba i Njukastl za koji je igrao u periodu 2007-2009. Obeštećenje za ovaj transfer iznosi 675k eura. Drugo pojačanje što se tiče stranih fudbalera je Libor Sionko sjajni češki fudbaler koji igra na poziciji desnog krila a po potrebi može igrati i na levom krilu. Sionko je pre trenutnog kluba za koji nastupa a o je Sparta iz Praga igrao za Banik, Trinec, Znojmo, GAK, Austriju, Rendžers i Kopenhagen. Visina obeštećenja je 475k eura. Zadnje pojačanje u ovom prelaznom roku je Egipatski golman Essam Al Hadary koji je jedan od najboljih golmana na afričkom kontinentu i sigurno je da će ovaj golman biti pravo osveženje za tim gledajući koliko golova prima Živković. Al Hadary je u karijeri pored trenutnog kluba Eviana koji se takmiči u Francuskoj drugoj ligi nastupao i za Al-Ahly, Sion i Ismaily. Obeštećenje za ovaj transfer iznosi 775k eura a koliko Partizan ozbiljno radi pokazuje i podatak da je sve transfere završio i ugovorio pre sredine decembra i obelodanio imena tih pojačanja što do sada nije bio slučaj ni kod jednog kluba širom sveta.

 

- Zadovoljan sam što je sve ovako brzo završeno što se tiče transfera. Mislim da smo dobro poslovali, kupljeni su igrači koje smo i hteli. Kupljena su trenutno tri po meni najbolja odbrambrena igrača na tržištu koja su htela  da dođu, pa zatim dva sjajna vezna igrača mada Komazec može i u napadu da igra i kupljen je iskusni Saša Ranković od kojeg se očekuje da bude dobra zamena za Kežmana i Dijaru. Onda za kraj golman, sećate se kada sam rekao da verujem Živkoviću? E više mu neverujem, koliko on može da primi golova toliko Kežman i Dijara ne mogu da daju a takav golman mi ne treba. Samo da smo imali boljeg golmana i još jednog kvalitetnog štopera verujem da bi osvojili jesenju titulu ali šta je tu je. Kada sam posle derbija rekao da nemamo tim za titulu konkretno sam mislio na odbranu koja u svakom meču ima neki propust koji nas košta. Iskreno da vam kažem realan domet ove ekipe je evropska liga i ka tome ćemo ići a sledeće sezone ko zna, ne brani Živković šanse nam rastu. Križanac, Mineiro i Rikardinjo kao i Zubja neće biti u timu da bi oslobodili mesta za nove strance ali će poslužiti kao dobri tutori. - Završio je Milovanović.

 

ZAVRŠENE PRIPREME

Partizan je danas završio pripreme za novu sezonu. Rezultat zadnjeg pripremnog meča je 1:1 a rival je bio Austrijski Matersburg za koji nastupa srpski golman Vladan Kujović i hrvatski igrač Toni Pezo.

 

- Jesu bili malo lošiji rezultati u ovom pripremnom periodu ali treba ovom timu dati šansu ipak je pripremni period se ne zove za džabe pripremni period. - Završio je Milovanović.

 

Evo i svih rezultata koji su ostvareni u pripremnom periodu.

 

Partizan - SuperSport United 0:2

Partizan - Osaka AC 5:1 (Hleb 3x, Komazec, Boya)

Birkirkara - Partizan 1:3 (Boja, Obradović, Mijić)

Barnsley - Partizan 0:0

Teleoptik - Partizan 3:0

Inđija - Partizan 1:2 (Hleb 2x)

Al-Ittihad (LBY) - Partizan 1:4 (Komazec, Popara, Hleb, Kežman)

Partizan - Rubin 1:2 (Yakovlev o.g.)

Partizan - Mattersburg 1:1 (Krenn o.g.)

Link to comment
Share on other sites

http://195.178.51.69/images/logo.gif

 

MILOVANOVIĆ: MOGLI SMO I BOLJE

Završena je još jedna grozna sezona za Partizan, četvrto mesto u domaćem prvenstvu ali neće evropu igrati zbog toga što je Vojvodina bila finalista nacionalnog kupa i upravo od njih je Partizan u drugoj rundi kupa i ispao. Reklo bi se grozna sezona ali Milovanović ne misli baš tako kao i navijači koji daju neverovatnu podršku na svakom meču što pokazuje podatak da Partizan u gostima ima neverovatnu podršku navijača ubedljivo najviše navijača u gostima prati upravo Partizan i i tako će bar po navijačima ostati i sledeće sezone. Slobodan Milovanović je odgovarao ekspluzivno za sportal.rs i gledao sa malo svetlije tačke gledišta i... Uostalom pročitajte šta je sve rekao.

 

Kako bi vi ocenili ovu sezonu?

- Dobro jeste da smo opet ostali bez evrope ali nije sve tako crno verujte mi.

 

Mislite da ste mogli i više da uradite u ovoj sezoni?

- Naravno da jesmo.

 

A poraz u derbiju?

- Ne želim da pričam o tome.

 

Ali...

- Rekao sam da ne želim da pričam o tome jer me još uvek grize savest zbog navijača za najteži poraz Partizana u istoriji i ne želim da pričam o tome.

 

Dobro, pređimo na malo vedrije stvari, kakvi su vam planovi za sledeću sezonu?

- Da se ne lažemo, nemamo tim za titulu a nećemo ga imati ni sledeće sezone a ako je osvojimo to znači da je neko iznad boga bio uz nas a niko iznad boga ne postoji što znači da nećemo osvojiti titulu jer pored toga što igrate za pare u klubu trebate i da se zalažete za taj klub i da ginete za svaku loptu kao recimo Lazevski koji je ubedljivo u ligi imao najviše oduzetih lopti. Moji planovi su osvajanje nacionalnog kupa i kvalifikacije za evropsku ligu da izborimo pa one tamo sezone možda i budemo konkurisali za titulu.

 

Kežman je najbolji strelac lige a Dijara treći najbolji strelac lige dok je Brašanac izabran za drugog najboljeg mladog igrača ove sezone.

- Drago mi je zbog njih. Zaslužili su to.

 

Hoćete li otići iz kluba ako se sledeće sezone ponovi ova ili nedaj bože ona prethodna sezona?

- Naravno da ne i neću otići iz kluba ni sledeće ni one tamo ni još 10 godina neću ići a izuzetak će biti samo ako uprava ili navijači kažu drugačije.

 

Što se tiče transf...

- Ne želim da pričam o transferima.

 

Insistiram...

- Dobro, videću da potegnem svoje veze u Švajcarskoj gde imam dobru saradnju sa jednim agentom i da angažujem nekog dobrog igrača iz Švajcarske. O ostalim mogućim potezima tokom transfer perioda ne želim da pričam.

 

Hvala za odvojeno vreme i da sledeća sezona bude bolja.

- Hvala.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |