Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Biramo najbolje!


Recommended Posts

Dragi clanovi, kolege, prijatelji, 27. 10. se priblizio. To je dan kada ce nas i vas FM Balkan proslaviti svoj prvi rodjendan. Od samih pocetaka, do danasnjih dana, forum je prosao kroz mnogo toga lepog i ruznog, i svaki clan, koliko god to izgledalo kao fraza, ipak jeste ostavio neki svoj pecat u istoriji nase zajednice. Bilo je i lepih i teskih trenutaka, neki su prosli kroz sve, neki nisu dugo tu, ali se isticu svojim radom, neki nisu toliko aktivni, ali svakog cenimo i postujemo jednako...

 

U sklopu obelezavanja prve godisnjice postojanja, administracija FM Balkana je resila da napravi izbor za najclanove godine. Svi ste dobrodosli u glasanju, i molimo vas da u svakoj temi date svoj glas, kako bi izbori bili sto objektivniji i realniji.

 

U ime administracije, i sa zeljom da i sledeceg 27. 10 biramo najbolje u godini za nama, hvala vam svima!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Oduvasmo i mi prvu svećicu na torti  :) U proteklih godinu dana bilo je i lepih i ružnih trenutaka. Lepi trenutci su tu da se pamte a ružni da se zaborave. Početni snovi pojedinaca da imamo svoj fm forum su se na svu sreću ostvarili.

Ipak svega ovoga ne bi bilo da nije vas članova. Džabe sve to što se modovi, grafičari, taktičari, skauti, tekstopisci, globali i admini trude ako nema za koga. Mi smo tu sporedni. Sve što radimo radimo da bi se vi osećali što lepše na forumu.

U proteklih godinu dana neko se trudio malo više, neko malo manje ali svi ste nam podjednako važni. Članovi koju su se najviše isticali dobili su pohvale ali se nadam da će sledeće godine biti i nešto više.

Svi pohvaljeni članovi imaju godinu dana da brane svoje titule a vi imate zadatak da se nađete na njihovom mestu  :thumbup:

Igrajte FM, zabavite se, družite se i provedite ugodno vreme na forumu. Sve najbolje

 

FM Balkan administracija  BOKICIC

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |