Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako Vam ide?


Lord
 Share

Recommended Posts

Bar po meni mnogo loše urađen. Sigurno je bolji u stvarnosti. :)

 

http://www.dodaj.rs/f/1w/gc/3ueZEKOR/anders-lindegaard-profil.png

 

Nisam im ja tražio. Baš me je začudilo kada mi je ovo izašlo jer računam teatar snova je velik šta će veći kapacitet. facepalm

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/3c/yO/GkLoFtC/slobodan-milovanovic-new.png[/img]

 

A što se tiče onoga što sam tražio to će i uraditi. :D

 

width=450 height=337http://www.dodaj.rs/f/1A/ii/3dThFEFn/slobodan-milovanovic-new.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Loš je golman..Bolje da si doveo Delača ili Kelavu,mladi su i sigurno bi ti koristili u budućnosti na 6-7 sezona :)

 

Nisam ga ja doveo. Bilo mu je već ugovoreno future transfer (tako su valjda namestili Danski / Engleski ReSearcheri) a Delača ću pokušati da dovedem i i dobro si me podsetio treba mi golman za ovu sezonu da bude standardan jer Edvin van der Sar ima 40 godina i teško je očekivati da može celu sezonu da brani u dobroj formi.

Link to comment
Share on other sites

Došao mi je i on ali sam ga odmah prodao jer mi je nešto dosta slab. Preziva se Dae(Dansko ae)hli. :)

 


 

http://www.dodaj.rs/f/37/eh/4bx2AfSD/manchester-united-transf.png

 

Kao što sam rekao neću kupovati mnogo mada me je i uprava ograničila u tome jer mi je dala svega 5m funti za transfere ali prodajom Kinga, Diufa i Makede kao i još par igrača koji mi nisu bili potrebni došao sam do cifre 9 i nešto sitno M funti. Ako se pitate zašto samo toliko to je tako jer meni ide samo 40% od transfera a da nisam tražio da mi povećaju taj procenat na sve ove transfere imao bi 7 i nešto sitno M funti a to mi nebi bilo dovoljno da kupim iole normalnog igrača. Što se tiče kupovine kupljen je jedan od najboljih mladih Hrvatskih igrača Domagoj Vida iz Leverkuzena za 8 miliona (sve u kešu) i očekujem da bude odlična zamena za Ferdinanda i Vidića a on je potvrdio da bar nisam pogrešio kad sam ga angažovao već u komuniti šildu protiv Mančester Sitija. Drugo pojačanje je mladi Slovenski golman kojeg sam doveo na pozajmicu iz Benfike uz obeštećenje od 55k. Radi se o Jan Oblaku a moji planovi su bili sasvim drugačiji ali me je TB ograničavao. Naime želeo sam da angažujem Matej Delača ali Čelsi je tražio puno novca (oko 20M funti a on košta 3M funti) pa sam se okrenuo alternativi a to je da Kuščak bude prvi golman a Oblak kojeg sam doveo na pozajmicu rezervni. Svejedno kada mi se ukaže prilika u jednom od narednih prelaznih rokova pokušaću da angažujem Delača i možda Luku Modrića (ako Totenhem ne bude tražio previše ali to tek možda sledeće sezone) a možda i Klea ako se opet ne povredi jer realno u igrici ima predobre ocene i strašan je i sigurno bi mi bio dobra zamena za Lukakua i Runija koji su ne zamenjivi dok Hernandez i Berbatov mi nešto mnogo slabo igraju a Berbatova razmišljam čak i da prodam.

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/j/Sb/2NmTtn4G/man-utd-v-man-city-split.png[/img]

 

Siti je opet sabio sa prelaznim rokom potrošenih 57M funti dovedeni Emanuelson (on je čak i za džabe doveden istekao mu ugovor u Ajaxu), Felaini, van der Viel, Bent, Kuzmanović, Dufi i Butule ali to im nije pomoglo. Igrali su solidno i stvarali šanse dok Vida nije ušao u igru zajedno sa junakom meča Obertanom koji je i junak meča za mene i Hargrivsom. Vida je dodao loptu ka Keriku i Kerik je prosledio dugačku loptu kad Obertanu koji je iz prvog kontakta sa loptom postigao gol i zahvaljujući njemu smo i pobedili jer je on postigao i pobedonosni gol sa 11 metara u penal seriji. Zanimljivo još nešto u vezi Vide jeste da su navijači slavili kada je odlazio iz Leverkuzena dok kod mene ima sve predispozicije da postane fudbaler svetske klase i još ga upoređuju sa Igor Štimcom. :) Osvojen je prvi trofej i nadam se da ako ne osvojim ligu ove godine osvojim bar Liga i FA kup i dođem do 1/2 LŠ a u ligi da budem među prva tri i može se nazvati uspešnom sezonom a sve ostalo bi bila senzacija.

Link to comment
Share on other sites

Izvinjavam se na duplom postu, evo mog trenutnog tima.

 

http://www.dodaj.rs/f/18/Ft/3d0JCn0E/borussia-dortmund.png

 

Ima tu jos dosta da se kaci, ali me mrzi sad facepalm. Ibricic i Delibasic su bili najbolji transferi Bundeslige za proslu sezone, za ovu sezonu ce verovatno biti Cleo. Sharbini (valjda se tako pise, onaj iz Hajduka), najgori transfer koji sam u zivotu ugovorio. Doveo sam i Boska Jankovica za sitnis (1.5 m), osvojio sam kup u 1. seozni i bio 4. u ligi, sad sam trenutno 7. i idem u 1/4 kupa i 1/16 Lige Evrope. To je nesto ukratko.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |