Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako Vam ide?


Lord
 Share

Recommended Posts

nisam znao gde da pitam  pa ajde ovde cu.zanima me da mi neko kaze pravila u italijanskoj ligi.mislim na to koliko stranaca moze da se ima u ekipi ili koliko igraca mora da bude iz italije.posto preuzimam inter u junu pa da znam koje igrace da posmatram jer u interu 2014 trebaju velike promene da se naprave.hvala unapred !
Link to comment
Share on other sites

Uzeo sam Zvezdu(patch 11.2.1) i treba mi jedan DM/MC.Sta mislite za Toro-a?Trazi ga PSV,a ja sam mu ponudio nenormalno dobre uslove za Zvezdu.Plata 10.75k,fee 300k,za agenta 300g,plus jos neke klauze.Treba mi brzo vase misljenje.

 

 

http://www.dodaj.rs/t/1d/11F/2QsteFOQ/tor-profile-attributes.jpg

Slobodno ga dovedi. Za 3-4 sezone moces ga prodati za 7-8mill evra  :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Jedan od igrača koji će doći na kraju sezone.

 

http://www.dodaj.rs/f/1Z/il/WPOTNCX/1/news.png

 

Pored Križanca koji će sledeće sezone zameniti Krstajića na kraju sezone dolazi i Borjan (iz Rada) koji bi trebao biti prvi golman ako Stojkoviću neotkupim ugovor i na polusezoni već unapred ugovoreni transfer Zubje. A planiram i još par igrača da dovedem za sledeću sezonu. Jednog verovatno da zameni Smiljanića ako mu neotkupim ugovor.

 

Igrači koje sam doveo u ovom prelaznom roku su: Kežman, Tanasijević, Wome (free), Emeghara (450k) i Mirić (775k). Klub su napustili Stevanović (nije mi potreban pa sam ga vratio njegovom klubu), Šćepović (875k), Saša Ilić (950k), Bogunović (230k), Davidov (140k), Brašanac (325k), Lazevski (pozajmica), Krneta (24k, pozajmica).

 

Formacija možda i najbolja moguća na ovom FM. GK (Stojković) - DL (Wome/Emeghara), DC (Krstajić), DC (Savić), DR (Tanasijević) - DM (Smiljanić/Medo), MC (Moreira/Babović), MC (Petrović), AML (Iliev), AMR (Tomić), ST (Kleo).

 

Što se tiče rezultata u evropi nikako nisam zadovoljan.

 

Posle prolaska Olimpi Rustavi (6:0,5:0) i Debrecina (4:0,2:1) u zadnjem kolu kvalifikacija zaustavio me je Bazel. 1:1 je bilo u Beogradu a 0:0 u Švajcarskoj. Kleo je u prvih pet mečeva dao čak 11 golova i imao je jednu asistenciju a kada je bilo najpotrebnije on je zakazao. :lud: Ali zato realna očekivanja su 1/8 Evropske Lige i ka tome idem.

 

Evo mojih rivala u grupnoj fazi evropske lige:

 

width=450 height=337http://www.dodaj.rs/f/g/Ix/1N3mbGPq/euro-cup-information-sta.png[/img]

 

U ligi mnogo zadovoljniji. Pobeđeni u prva dva kola Spartak (3:1) i Crvena zvezda (3:1). U oba meča gubio 1:0 i pred kraj prvog poluvremena izjednačio i zatim dao još dva gola u drugom poluvremenu. Meč protiv zvezde je igran 4 dana posle Bazela a Kleo je posle loše partije protiv Bazela iskupio se sa dva gola u mreži Stamenkovića dok je kod trećeg gola učestvovao tako što je nabacio loptu Miriću koji je iz drugog pokušaja glavom postigao gol. Bežim 3 boda zvezdi ali imam meč manje. C. zvezda u prvom kolu izgubila od OFK mog sledećeg rivala.

 

Mnogo je bolje igrati srpsku ligu na ovom novom patchu. :cool:

Link to comment
Share on other sites

Gotov prvi deo sezone. Za sada dominiram u Srbiji u evropi nisam loše odigrao ali sam jako nezadovoljan igrom ekipe, tačnije zadnjom linijom tima. :pras:

 

http://www.dodaj.rs/f/3D/12I/181Cxp3b/serbian-superleague-info.png

 

U Jelen Super Ligi u 14 mečeva ostvario sam 10 pobeda, 2 nerešena i 2 poraza. Od pobeda bi posebno izdvojio pobedu nad komšinicom od 3:1, pobedu nad slaninom od 3:0 i pobedu nad Spartakom od 3:1. Što se tiče nerešenih u tim mečevima nerešen je ostvaren najviše zbog nezainteresovanosti napadača za utakmicu a remizirao sam protiv Metalca i Čukaričkog. I dva poraza sam doživeo. Jedan od OFK Beograda sa 1:2 a jedan od Javora 0:1. Gol razlika mi je +22 (37:15) tako da bi generalno mogao biti zadovoljan zbog 8 poena prednosti nad OFK Beogradom i 9 poena prednosti nad C. zvezdom ali nisam ni najmanje. :>(

 

 

Što se tiče Lav Kupa e ovde bi već mogao biti malo zadovoljniji iz nekoliko razloga. Prvi je svakako ispadanje komšinice i slanine u 1/8 a drugi ubedljiva igra u sva tri meča do polu finala i sada imam sasvim otvoren prolaz do titule gledajući da su u takmičenju ostali još pored mog rivala Jagodine i Rad i Napredak. Na putu do polu finala redom su padali Sinđelić (0:5), Kolubara (0:3) i Hajduk iz Kule (0:2). :great:

 

 

Od sada kada vam neko pomene pojam baksuz odmah se setite mene. :pras: Ne mogu da verujem koliko mi je malo nedostajalo da prezimim u evropi. :pras: U prvom kolu me je tukao Viljareal sa 2:0 ali očekivao sam da vodim veliku bitku sa Lilom a ne njima ipak je se drugačije ispostavilo što će te i videti po tabeli. U drugom kolu protiv Lokomotive primili smo gol rano (4 minut) i to nas je koštalo dva boda iz ovog meča jer je golom Savića na kraju bilo 1:1. U trećem kolu zamalo senzacija, zamalo da pobedim ubagovani Lil sa sve Landreuom, Čađeom, Žervinjom, Hazardom, Sow-om, Oberniakom, Mavubom ali... Poveo sam 2:0 zahvaljujući golovima Marka Jovanovića ali do kraja utakmice oni su preokrenuli na 2:3 a dva gola je dao Oberniak (67 i 90 min. :lud:) a strelac prvog gola je bio Žervinjo u 44 min. Eto bar da sam uzeo taj jedan bod verovatno bi prezimeo u evropi. Ako mi je za utehu ja sam im dao jedina dva gola u celoj grupnoj fazi. lol U četvrtom kolu, u revanšu protiv njih, u Francuskoj nisam imao nikakvih šansi i to sam znao pre meča. 0:2 za njih. Na kraju ovog kola stanje na tabeli je bilo Lil 12, Viljareal 7, Lokomotiva 2 i Partizan 1. Ali onda na JNA protiv Viljareala pravimo prvoklansu senzaciju i zahvaljujući Stefanu Baboviću pobeđujemo sa 2:3 ali sam znao da nećemo proći grupu bez obzira na eventualni trijumf u gostima protiv Lokomotive a pobedu Lila protiv Viljareala i ako to kompjuter nije potvrdio da su oni prošli imali su bolji međusobni skor. Opet smo primili glupe golove, Stojković je jednom lobovan a jednom je odbrana kiksala i to je bilo dovoljno za pobedu koja nam ništa ne znači mada dobija na težini kada se vidi odakle ta ekipa dolazi. Već pomenuti Stefan Babović je eksplodirao u ovom meču. Postigao je het-trik. :cast: U zadnjem kolu u gostima ubedljivo savladana Lokomotiva sa 0:3 a junak pobede je opet bio Stefan Babović ali ovaj put je dao jedan gol i dva puta je asistirao. :cast: Lil i drugi put pobedio Viljareal i tako tabela na kraju grupne faze izgleda ovako: Lil 18, Viljareal 7, Partizan 7 i Lokomotiva 2. Šteta za evropu, nadam se da će sledeće sezone biti mnogo bolje. KAVA

 

Što se tiče transfera klub napuštaju Boja (500k) i Miljković (725k) dok klub pojačavaju Antonio Rukavina (875k), Didier Konan (izbegavam rate ali nisam imao sve u kešu da dam za njega a tako mi je trebao takav tip igrača. 1.5 milion sam im dao odmah a 2 miliona na 18 mesečnih rata. Dakle ukupno 3.5 miliona iznosi visina obeštećenja za ovaj transfer) i već pomenuti Mohamed Zubja iz Libijskog Al Itihada. Klub će u drugom delu sezone znatno pojačati i Radosav Petrović (koji će se uskoro oporaviti od povrede zbog koje je pauzirao 4 meseca) i Ljubomir Fejsa bi trebao da se oporavi za nekih 10 dana od povrede zbog koje je pauzirao nekih 6 meseci. Kao treći napadač do leta dok se ne vrati Lamine Dijara biće Marko Obradović kojeg ću prekomandovati iz rezervi. Sa Kežmanom će verovatno biti raskinut ugovor a Kizito, Nikolić i Prelić (igrači koji se trenutno nalaze u rezervama) biće poslati negde na pozajmicu.

 

 

I za kraj najbolji igrač prvog dela sezone Kleo Srbin koji je na 27 mečeva postigao čak 26 golova i 7 puta asistirao. Pored Klea bi još izdvojio Ivicu Ilieva koji je na 28 mečeva postigao 7 golova i imao 15 asistencija, Stefana Babovića koji je na 24 meča dao 6 golova i imao 6 asistencija, Nemanja Tomić koji je na 27 mečeva dao 9 golova i imao 16 asistencija i Stefan Savića koji je na 24 meča dao 7 golova i imao 2 asistencije.

Link to comment
Share on other sites

dobri rezultati slobo samo steta za evropu ali bice bolje...

 

Posao posle ovakve polusezone siguran čak 62% a uprava pristaje na sve što tražim. Tražio youth facillities i biće gotovo za 6 meseci. Zatim tražio sam da mi daju još budžeta (imao sam 1 milion i oni su mi dodali još 1.5 milion i sada imam 2 miliona za transfere a kada smo kod transfera za sada došli Zubja, Konan i Rukavina a otišli Miljković, Boja, Kežman (sporazumni raskid ugovora) i Kizito (on je otišao na pozajmicu). Za sada zadnje što sam tražio jeste parent club (nadam se da će mi naći neki Ruski klub ili bar neki Holandski) (po mogućstvu Ajax zbog omladinske škole). Na kraju sezone ću tražiti i novi ugovor a možda i proširenje stadiona. KAVA

Link to comment
Share on other sites

Gde to vidis, kako bas 62% ?

 

Ne znaš kako da vidiš koliko ti je posao siguran?

 

Odeš u board room i tamo ti stoji sa leve gornje strane.

 

Koliko ti je posao siguran u procentima stoji i u confidence.

 

Takođe bi izdvojio sada i kontrolu na platama koja je 100%, transferi 64%, takmičenja 66% i harmonija u ekipi 70%.

 


 

U nastavku prvenstva u šest mečeva 4 pobede, 1 nerešen i 1 poraz. Pobede sam ostvario nad Radom (4:0), Spartakom (1:0), OFK Beogradom (4:3) i Metalcom (2:0). Nerešeno sam odigrao sa Slobodom (1:1) a izgubio od C. zvezde sa 0:3 ali to je više zbog opuštanja mojih igrača jer smo u tom trenutku imali 12 poena prednosti nad C. zvezdom a 11 nad OFK tako da me taj poraz ne dotiče puno jer do kraja od težih imam Vojvodinu i Rad samo. Trenutna tabela Partizan 45, C. zvezda 36, OFK 34... :cool:

 

Još bi izdvojio da Stojković kao i u stvarnosti prima dosta glupih golova iz daljine ali mu zato sa 5 metara ne mogu dati gol kako brani. :cast: Inače mi je on branio baš u svakom meču, svaki minut i ako je u ligi od 20 mečeva samo u 5 uspeo da ostane nesavladan. :)

 

EDIT: Zamalo da kupim Samira. Hteo da pređe kod mene ali nisam imao da mu dam toliku platu pa je prešao u Terek. Ali uzeću i njega i Ibričića sledeće sezone. (bar se nadam) :bo:

Link to comment
Share on other sites

Ne znaš kako da vidiš koliko ti je posao siguran?

 

Odeš u board room i tamo ti stoji sa leve gornje strane.

 

Koliko ti je posao siguran u procentima stoji i u confidence.

 

Takođe bi izdvojio sada i kontrolu na platama koja je 100%, transferi 64%, takmičenja 66% i harmonija u ekipi 70%.

 


 

U nastavku prvenstva u šest mečeva 4 pobede, 1 nerešen i 1 poraz. Pobede sam ostvario nad Radom (4:0), Spartakom (1:0), OFK Beogradom (4:3) i Metalcom (2:0). Nerešeno sam odigrao sa Slobodom (1:1) a izgubio od C. zvezde sa 0:3 ali to je više zbog opuštanja mojih igrača jer smo u tom trenutku imali 12 poena prednosti nad C. zvezdom a 11 nad OFK tako da me taj poraz ne dotiče puno jer do kraja od težih imam Vojvodinu i Rad samo. Trenutna tabela Partizan 45, C. zvezda 36, OFK 34... :cool:

 

Još bi izdvojio da Stojković kao i u stvarnosti prima dosta glupih golova iz daljine ali mu zato sa 5 metara ne mogu dati gol kako brani. :cast: Inače mi je on branio baš u svakom meču, svaki minut i ako je u ligi od 20 mečeva samo u 5 uspeo da ostane nesavladan. :)

 

EDIT: Zamalo da kupim Samira. Hteo da pređe kod mene ali nisam imao da mu dam toliku platu pa je prešao u Terek. Ali uzeću i njega i Ibričića sledeće sezone. (bar se nadam) :bo:

 

A shvatio sam, znao sam to, ali nisam znao kako da vidim procente, stavim samo kursor na liniju i pokaze se hvala :)

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |