Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako Vam ide?


Lord
 Share

Recommended Posts

Jad, čemer i tuga. :D Tako se može opisati dosadašnji tok druge sezone. :bad: Ovoliko problema sa povredama nisam imao prve sezone ali naravno to nije izgovor niti ga tražim i vodim se onim da MORA postojati i rezerva nad rezervom. :) Kada ne igra Tevez moji kao da ne umeju postići gol, čim Tevez igra golovi pršte na sve strane učestvovao on ili ne u njima. :pokvaren: Ne mogu da verujem kako odbrana trenutno igra fantastično ali napad je katastrofalan i zato sam povukao par poteza za zimu i biće odlazaka i dolazaka. Nastaviću da dovodim starce jer sam siguran da za neki uspeh ne mora da se dovode samo Hazardi, Nejmari... :) Naravno ima velik broj mladih igrača koji bih ja hteo da dovodem ali će mi bar u Sitiju ostati nedosanjan san (bar za sada). Radi se o Vilsonu, Šelvej, Keli (Liverpul), Savić (Partizan) i Sturidžu (Čelzi). Savić ima problema sa radnom dozvolom, Sturidža neće da puste ni za 25 miliona??? A Liverpul ni jednog od ovih igrača neće da pusti ispod 50 miliona što je meni nenormalno da dam za nekog toliko a stvarno svi ovi mladi igrači koje sam nabrojao su odlični i bilo bi lepo imati ih u timu. Dakle da ne pišem previše pa samim tim i gnjavim vas sa nebitnim stvarima evo zimskih transfera (kod mene se trenutno bliži kraj novembra).

 

OUT:

Silva 22.5 miliona (Milano)

Džeko 15 miliona (Totenhem)

 

Razlog: Nedisciplina, nezalaganje i nepoštovanje trenera. Jbg. treniram strogoću kao i uvek ali mora da se zna ko je gazda. Ne dozvoljavam loše igre i možeš biti Mesi ali ako se ne trudiš isto te čeka što i nekog nebitnog igrača. Kod mene zapravo ima samo par zaštićenih igrača trenutno. Radi se o Srni, Lovrenu (koji je u međuvremenu pridobio moje simpatije, sjajno je igrao dok su King i Samjuel bili povređeni), Tevez, Rajt-Filips i Džo Hart.

 

IN:

Ešli Jang došao za 26M u zadnjih par dana letnjeg prelaznog roka. 1. januara dolaze Ronaldinjo za 9.5M i Forlan za 8M a postoji realna mogućnost da klub pojača bar još jedan igrač.

 

Rezultati katastrofa. Dobro nije baš smak sveta niti mi izbliza preti otkaz (čudi me da imaju ovoliko strpljenja) xD ali mora ovo bolje.

 

PL: 6 pobeda, 5 nerešenih, 2 poraza uz gol razliku 24:13 i trenutno 4. poziciju. Ispred mene su 3. Liverpul 27 (-1), 2. Man Utd 28, 1. Arsenal 33.

 

LŠ: Imaću ponovnu šansu da osvojim EL osim ako me Steaua ne dobije pa 5 razlike pa igra bar nerešeno sa Seviljom ili obrnuto tj da meni uzmu bod a da pobede Sevilju sa 5 razlike i ja da izgubim od Liona. :D Dakle prvo kolo dobijena Steaua sa 5:1 a onda poraz od Liona sa 0:2 zasluženo pa zatim i dva poraza od po jedan ralzike protiv Sevilje. Ne znam kako, u oba meča sam dominirao i oni mi na idiotski način daju golove. U prvom susretu Srna da vrati golmanu pravo igraču Sevilje na glavu a u drugom meču posle kornera su dali gol. Dakle ponovo ću imati šansu da osvojim EL. :D

 

Liga Kup: Došao sam do 1/4 takmičenja koje branim. :) Sledeći rival Liverpul a do sada sam izbacio Votford i Kristal Palas, u obe utakmice je bilo 0:2 za mene.

 

Ako vam treba neki skrin tražite. Neda mi se sada da postavljam. :D

Link to comment
Share on other sites

Nije ni Šnajder loša opcija  i možda ga i dovedem ali tek na leto pošto mi za njega treba oko 50-60 mil. najmanje a Milner će možda leteti, isto lošije igra. :) Rajt-Filips je inače zakon po desnoj strani (za sada), završnica mu je katastrofa mada da ponekad gol ali zato ga niko ne može zaustaviti kada prodire. Jedan od najboljih igrača prve sezone a ove nije puno igrao kao ni Tevez zbog povrede. :) Dakle ako završim ovu sezonu na klupi Sitija prvi igrači koje planiram da dovedem su Pacini i Šnajder. :) Pacinija sam želeo još prve sezone ali Inter je tražio nenormalno obeštećenje. :pras:

 

 

Link to comment
Share on other sites

¸Ovo je nevjerojatno šta se meni događa, ja kad pobjeđujem, doslovno gazim, dok kad dođe da izgubim tekmu ili odigram nerješeno (rijetko) izgubim po jedan gol razlike. I tu gubim prvenstva, na malim utakmicama, a osim toga nemogu stići neku ekipu ako ta ekipa uopće ne kiksa tokom cijelog prvenstva, što je nerealno. A kad tijekom tekme gubim,nema veze što im kažem oni neće bolje odigrati nastavak, jednostavno kad gubim onda ću na kraju tekme i izgubit, nema šanse da okrenem rezultat. Osim toga, team-talk generalno ništa ne postiže, što god kažem, ne poslušaju.

Link to comment
Share on other sites

momčad spremna na osvajanje prvenstva

?????

 

Eh da, i nevjerojatno su neprecizni u zadnje vrijeme, npr ja imam protiv tam neke lijeve ekipe, 27 (19) udaraca na gol, oni 2(1) i ja pobijedim  2:1, i to dali ta dva gola stoper i srednji vezni. Pa zatim, kod odbijanca, lopta će se obavezno odbiti suparničkom igraču, OBAVEZNO. Onda kod odbijanaca, ako je moj igrač bliži lopti i lopta ide prema njemu, on stoji na mjestu i čeka da ona njemu dođe, dok istovremeno suparnički igrač trči i dotrči i uzme loptu prije nego dođe mome. Još kad su u lošoj formi, onda su ZBILJA u lošoj formi! Tada kao da igra trećeligaš! Dodavanja neprecizna, dodaju suparniku direkt lopte, čiste šuteve u nebesa pucaju, u aut lopte šutaju dok ima sasvim čist put za dodati loptu itd itd itd - strašno

Link to comment
Share on other sites

Nema trenutno na tržištu dobrih igrača, ili nisu u dobroj formi. Može preporuka za takvog nekakvog igrača 25-26 godina, da sigurno može u Premiershipu bez problema uvaliti preko 20 golova? Jer Higuain i Chicarito su mi već stari, imaju 31 i 30 godina..........još Higuain slomio gležanj, i kad se vratio nije to više onaj isti igrač

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |