Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako Vam ide?


Lord
 Share

Recommended Posts

Dje si našao tu ligu

 

Evo linka (Google- Greenland challenge), ovo je treča verzija:

 

http://uploading.com/files/8em31e27/Greenland_III.dbc/

 

 

 

 

Kako igraju "moji" B-67 i N-48 ? :D Inače, u Greenlandu ima veoma živopisnih igrača i timova, poput Illulisat Glaciersa :D...

 

Mogu li dobiti SS-ove od igrača: Joorsi Skade, Frank Biilmann Petersen, K. Zeeb?

 

Oba kluba za sad imaju po jednu pobedu (nakon dva kola). Od igrača, koje si nabrojio, našao sam samo prvog:

 

[hs width=150 height=120]http://www.shrani.si/f/3e/SL/1zDdgGqU/fsscr014.png[/hs]

Link to comment
Share on other sites

S obzirom na to kakve igrače imaš ovo i nisu neki rezultati. Jel imaš širok roster? Čini mi se da lako padaš u težim utakmicama, ako to popraviš mislim da bi još stigo i osvojit naslov.

 

Da, znam. Trenutno radim na novoj taktici koja se nije lose pokazala na turneji po Brazilu. Sto se tice rostera, imam na svakoj poziciji barem po dva igraca, a najvise napadaca.

 

Mance ti kao i ja. Imam odlicne igrace a protiv jacih ekipa kiksam :D a nazalost se slazem sa dexom samo popravi rezultate :thumbup:

 

Thiago Alcantara i Yaya Sanogo su najveci promasaji od kad igram FM. Caio nikako da se vrati u formu u kakvoj je bio pre povrede. Planiram da dovedem Ganso-a, mada nisam siguran kako ce da igra posto je lomio nogu.

Link to comment
Share on other sites

Tottenham Hotspur

 

Transferi 2014/2015

 

http://i.imgur.com/tDUHC.png

 

Formacija

 

width=450 height=360http://i.imgur.com/cpLzj.png[/img]

 

Nadam se da cu drugu sezonu zaredom biti prvak...Na dobrom sam putu..

width=450 height=360http://i.imgur.com/yqlkI.png[/img]

 

Kljucni igraci

 

width=450 height=360http://i.imgur.com/Os7EL.png[/img]

Lider moga veznog reda.

width=450 height=360http://i.imgur.com/YJNZJ.png[/img]

Za ovog sam izvrnio puuunoo milki ,ali se vec u polusezoni isplatio

 

width=450 height=360http://i.imgur.com/J1bXu.png[/img]

Yaya je moj idol  ::love::

width=450 height=360http://i.imgur.com/hGf1L.png[/img]

Dovoljno je reci Phil

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/1X/xf/2oCuoFUY/slobodan-milovanovic-new.png

 

Biće teško ove sezone protiv mog najvećeg konkurenta - Inđije.

 

width=450 height=253http://www.dodaj.rs/f/j/en/2FvrpcLH/fk-partizan-beograd-tran.png[/img]

 

Što se tiče transfera trudio sam se da više dovedem domaćih nego stranih igrača i nebih baš rekao da sam uspeo u tome. Finasijska kriza pa nisam mogao pre više da biram. Doveo sam Pajovića (Sevastopol, 475k), Lasina Traore (PSŽ, pozajmica), Derek Boateng (doveden kao slobodan igrač) i Sebastian Koč (Leverkuzen, pozajmica, 140k). Prva dvojica su na skrinu od prošle sezone, od Boatenga i Koča se dosta očekuje a ostali dovedeni igrači nisu bitni. Oni igraju za rezerve i omladince. Ovaj Koč mi je bio rezervna opcija, prva mi je bio Rikardo Kvarežma koji je se povredio pred sam istek ugovora u njegovom klubu i pauziraće oko tri meseca. Dovešću ga možda kada se oporavi pa će igrati za rezerve dva-tri meseca da uđe u formu. :)

 

Finansije loše. Nadam se da će se Đurić smilovati uskoro da proda klub ali sumnjam. Šanse za to su jednake šansama da BASK uzme titulu ove sezone (skrin br. 1).

Link to comment
Share on other sites

Rešio sam da najnovijem peču probam nekog drugog da vodim. Partizan ako ne budem nastavio da vodim sada sigurno ću ga voditi za neka dva do tri meseca kada ljudi sa drugog foruma izbace Srpski abdejt sa letnjim transferima a do tada ću igrati isključivo izazove. Izbor je pao na CSKA, razlog ne treba da govorim, dovoljno je reći da to može da bude jedini klub iz Rusije koji ću ikada voditi. Inače ovo igram za izazov Istočna Evropa (Rusija, Ukrajina, Belorusija) tako da na kraju sezone, ako osvojim titulu podnosim ostavku pa čekam ponudu iz Ukrajine. :)

 

Mislim da otkada igram FM prelazni rok što igrača što osoblja nisam odradio bolje. Za transfere sam dobio 15 miliona i pomislio sam da je to malo ali nakon skautiranja od nekoliko časova našao sam tri jako dobra igrača koja će sledeće sezone biti standardni. Ovde pogledajte sve transfere igrača. Što se tiče osoblja iznenadilo me je poprilično to što su ovako slabi pa sam morao da potpuno renoviram stručni štab. Dovedeni su samo najbolji i mislim da to što sam potrošio na transfere osoblja 1.7 miliona dovoljno govori. Ovde možete pogledati sve transfere osoblja. Što se tiče uprave po meni neverovatno darežvljivi. Svaki moj zahtev su ispunili pa se tako uveliko poboljšavaju uslovi za trening i rad omladinaca, pronađen je klub iz druge lige Rusije gde mogu da šaljem mlade igrače na dalje razvijanje, povećan je procenat od prodaje igrače koji ide u transfer budžet i dozvoljeno je da zaposlim dodatni broj fizeoterapeuta.

 

I za kraj ovog posta skrin sa jedinog do sada odigranog prijateljskog meča. Rival je bio drugi tim nekog tima i zadovoljan sam rezultatom. Nikome nije lako dati 14 golova a još ako se na to doda i 0:13 odnos u CCC. Tokom priprema odigra će se prijateljski susreti sa Alanijom i Rapidom a imamo i jedan turnir u organizaciji upravo CSKA (bio je zakazan kada sam ja već došao). Da stvar bude zanimljivija na tom turniru pored Matersburga učestvuju najbolji Srpski klub Partizan i Dinamo iz Hrvatske sa kojim igram u 1/2.

 

http://imagetitan.net/image-AB0E_4DF39373.jpg

 

Inače formacija koju ću koristiti sa CSKA je 4-3-2-1 (gk,dl,dc,dc,dr,mc,mc,mc,aml,amr,st). I ako sezona ne startuje kao u većini drugih evropskih liga sviđa mi se to što ću ukupno za novu sezonu imati preko dva meseca napornih priprema.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |