Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako Vam ide?


Lord
 Share

Recommended Posts

Ne znaš kako da vidiš koliko ti je posao siguran?

 

Odeš u board room i tamo ti stoji sa leve gornje strane.

 

Koliko ti je posao siguran u procentima stoji i u confidence.

 

Takođe bi izdvojio sada i kontrolu na platama koja je 100%, transferi 64%, takmičenja 66% i harmonija u ekipi 70%.

 


 

U nastavku prvenstva u šest mečeva 4 pobede, 1 nerešen i 1 poraz. Pobede sam ostvario nad Radom (4:0), Spartakom (1:0), OFK Beogradom (4:3) i Metalcom (2:0). Nerešeno sam odigrao sa Slobodom (1:1) a izgubio od C. zvezde sa 0:3 ali to je više zbog opuštanja mojih igrača jer smo u tom trenutku imali 12 poena prednosti nad C. zvezdom a 11 nad OFK tako da me taj poraz ne dotiče puno jer do kraja od težih imam Vojvodinu i Rad samo. Trenutna tabela Partizan 45, C. zvezda 36, OFK 34... :cool:

 

Još bi izdvojio da Stojković kao i u stvarnosti prima dosta glupih golova iz daljine ali mu zato sa 5 metara ne mogu dati gol kako brani. :cast: Inače mi je on branio baš u svakom meču, svaki minut i ako je u ligi od 20 mečeva samo u 5 uspeo da ostane nesavladan. :)

 

EDIT: Zamalo da kupim Samira. Hteo da pređe kod mene ali nisam imao da mu dam toliku platu pa je prešao u Terek. Ali uzeću i njega i Ibričića sledeće sezone. (bar se nadam) :bo:

 

slobo ae daj ss taktike i formacije i ako ti nije frka da napises role za sredinu? zanima me...

Link to comment
Share on other sites

Jel neko ima iskustva sa Stancu-m?Sta vam je igrao,koju rolu i sta mislite da li da ga uparim sa Kaludjerovicem ili da ih rotiram?Do sad sam igrao GK-DR-DC-DC-DL DM-MCR-MCL-AMR-AML ST,ali mogu da promenim da igram sa dva spica.

 

 

http://www.dodaj.rs/t/W/nC/1TNz8EzE/bogdan-stancu-profile-at.jpg

 

Car, isus, kralj, bog. Chuck Norris je nula za njega, lik ubija. Prodo sam ga samo zato šta nije htio produljit ugovor.

Rola mu je bila complete forward, a najbolje je igro kad je bio sam u napadu.

Link to comment
Share on other sites

sale92@

 

DM (Anchor Man / Defend)

MC (levi) (Deep Lying Playmaker / Support)

MC (desni) (Ball Winning Midfielder / Support)

AML (Winger / Attack)

AMR (Winger / Attack)

 

http://www.dodaj.rs/f/1n/Yp/37Mr3p0H/fk-partizan-beograd-part.png

 

width=450 height=337http://www.dodaj.rs/f/H/fh/4L9Tc91E/fk-partizan-beograd-part.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Uzeo sam Zvezdu(patch 11.2.1) i treba mi jedan DM/MC.Sta mislite za Toro-a?Trazi ga PSV,a ja sam mu ponudio nenormalno dobre uslove za Zvezdu.Plata 10.75k,fee 300k,za agenta 300g,plus jos neke klauze.Treba mi brzo vase misljenje.

 

 

http://www.dodaj.rs/t/1d/11F/2QsteFOQ/tor-profile-attributes.jpg

 

Meni Toro kida,igram 2014 godinu,dobio naše državljanstvo.Nećeš se pokajati ako ga kupiš. :)

Link to comment
Share on other sites

Završena je prva sezona nisam preterano zadovoljan. Pre nego što vidite skrinove iz takmičenja pogledajte

transfere za ovu sezonu. Za sledeću sezonu što se tiče transfera glavni cilj mi je da angažujem Senijada Ibričića koji je pokazao interesovanje da pređe u Partizan ali i Sammira koji je hteo da pređe na polusezoni pa ja nisam imao da mu ponudim toliku godišnju platu i on je otišao u Terek. Od igrača koji će verovatno napustiti klub izdvojio bi Konana koji me nije nešto zadovoljio pa zatim Ilieva koji je izrazio želju da pređe u drugi tim i Stojković i Smiljanić kojima ističe pozajmica. Još eventualno možda ode Medo jer zbog toga što se vraća Dijara sa pozajmice moram menjati formaciju. Na leto dolaze Borjan iz Rada, Križanac iz Zenita i Antunes iz Rome. Wome-a koji je otišao na zimu posle samo polusezone nisam hteo da pustim jer je nenormalno dobar igrač ali on je tražio da ide pa će Antunes biti njegova zamena.

 

 

 

Evo i skrinova najboljih igrača. Ali pre skrinova da kažem jedan zanimljiv podatak. Vladimir Stojković je prvi igrač (golman) otkada igram FM a koji je odigrao baš sve utakmice u sezoni. Stojković je proveo svaki minut na terenu ili tačnije odigrao je 48 mečeva u ovoj sezoni.

 

 

Ako vam treba neki skrin tražite. :)

Link to comment
Share on other sites

Evo kompletnih transfer od prošle sezone.

 

I evo transfera za ovu sezonu.

 

Đurić mi dao samo 1.5 milion za transfere i nisam znao koga da dovedem pa sam se opredelio većinom za free igrače. Ove igrače sam doveo zbog evrope ali šteta što su stigli kasno. :pras:

 

U kvalifikacijama za Ligu Šampiona definitivno nemam sreće. Posle jadnog prolaza Levadije (1:0, 1:0) ispao sam od Wisle (0:2, 0:0). Rival u kvalifikacijama za Evropsku ligu mi je Parma (:pras:) a u prvom meču neće igrati povređeni Nemanja Tomić (povredio se na meču sa Levadijom, uveren sam da se on nije povredio da bi prošao) na tri meseca. :crying:

 

Sada razmišljam o ostavci. hmm

 

EDIT:

 

Prvi meč vode oni 2:0 ali ja se nekako vratim na 2:2 i onda neviđeno razočarenje u 94 minutu primim gol i oni pobede 3:2.

 

http://www.dodaj.rs/f/2i/Cm/4Lj3pqeb/parma-v-partizan-split-v.png

 

U revanšu nisam mogao da verujem kakav start. U 30 sekundi Kleo daje gol u 27 minutu Kleo šutira lopta se odbija od Čovića autogol i u 30 za neverovatnih 3:0 opet Kleo. :cast: :cast: :cast: U ovom meču mi se vratilo za prošlu i ovu sezonu što sam ispao u kvalifikacijama za Ligu Šampiona, za to što nisam prošao grupnu fazu Evropske Lige za dugu povredu Petrovića (4 meseca) i ove sezone Tomića (3 meseca). Oni su promašili 5 100% šansi, promašili su penal, poništen im je gol, dali su autogol... U obzir uzeti da mi je samo Luis Garsija od pojačanja igrao u oba meča dok Munua, Gudjonsena i Valerona nisam mogao da registrujem za evropu do grupne faze.

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/21/Dn/22YwNdkr/partizan-v-parma-split-v.png[/img]

 

Pošto sam prošao Parmu ostajem na klupi Partizana. :cool:

 

Grupa u Evropskoj Ligi:

 

width=450 height=337http://www.dodaj.rs/f/23/RO/313wFIyD/euro-cup-information-sta.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/2k/8H/31audyAM/serbian-superleague-info.png

 

Au koliko je C. zvezda loša kod mene. U ova tri prelazna roka prodali su skoro sve što je valjalo a dovode neke polovične igrače. Kaluđerović, Vranješ, Li Adi, Stamenković i još par solidnih igrača dok tokom prve sezone prodali su Ninkova i Kadua. Posle Vojvodine koja je počela da se raspada još prve sezone ove je krenula C. zvezda. A kako je krenulo neće mi biti konkurencije ove sezone. Sloboda računam da ne može da izdrži duže od ove polusezone.

 

U ligi mi ide dobro ali zato u kupu ispao sam od Sinđelića. facepalm

Link to comment
Share on other sites

evo ja poceo sa Partizanom kao i mnogi od vas solidno je krenulo evo i nekih ss-ova

transferi su dobro odradjeni dok na

ligaskoj tabeli ne stojimo bas najbolje ali bice bolje. U evropi smo ispali u 4 kolu kfalifikacija za ligu sampiona od Andrlehta u 93 minuti dok u Ligi Europe sam izjednacen sa Besiktasom (3) i Yang Boysom (2) sa po 4 boda... Koga zanima opsirnije imate u mojoj prici.

Link to comment
Share on other sites

Sezona 2010/2011

 

Jelen Super Liga

 

http://img522.imageshack.us/img522/7823/jelensuperligainformati.th.png

 

Lav Kup

 

http://img195.imageshack.us/img195/6986/partizanvcskpivarainfor.th.png

 

Liga Sampiona

 

Tabela

 

http://img194.imageshack.us/img194/1886/uefachampionsleagueinfo.th.png

 

Tri najbolje odigrane utakmice

 

http://img837.imageshack.us/img837/1144/lyonvpartizaninformatio.th.pnghttp://img257.imageshack.us/img257/4379/partizanvmilaninformati.th.pnghttp://img535.imageshack.us/img535/149/partizanvtottenhaminfor.th.png

 

Sve utakmice u sezoni 2010/2011

 

http://img831.imageshack.us/img831/1546/fkpartizanbeogradpartiz.th.pnghttp://img192.imageshack.us/img192/1546/fkpartizanbeogradpartiz.th.pnghttp://img64.imageshack.us/img64/1546/fkpartizanbeogradpartiz.th.png

 

Najbolji sastav i najbolji igrac u sezoni 2010/2011

 

http://img840.imageshack.us/img840/2361/fkpartizanbeogradhistor.th.pnghttp://img163.imageshack.us/img163/3457/cloprofileattributes.th.png

 

Pocetak sezone 2011/2012

 

Transferi

 

http://img835.imageshack.us/img835/6305/fkpartizanbeogradtransf.th.png

 

Sastav tima

 

http://img89.imageshack.us/img89/1546/fkpartizanbeogradpartiz.th.pnghttp://img838.imageshack.us/img838/1546/fkpartizanbeogradpartiz.th.png

 

Jelen Super Liga

 

http://img585.imageshack.us/img585/7823/jelensuperligainformati.th.png

 

Najbolja utakmica u ligi za sada

 

http://img31.imageshack.us/img31/1175/slobodapointvpartizanin.th.png

 

Liga Sampiona

 

Trenutna Tabela

 

http://img815.imageshack.us/img815/1886/uefachampionsleagueinfo.th.png

 

Prva utakmica

 

http://img69.imageshack.us/img69/7541/partizanvmanutdsplitvie.th.png

 

Sve utakmice odigrane od sada

 

http://img834.imageshack.us/img834/6518/fkpartizanbeogradpartiza.th.png

 

Trenutno najbolji igrac

 

http://img249.imageshack.us/img249/1588/alanpatrickprofileattri.th.png

Link to comment
Share on other sites

Ipak nisam imao inspiracije da igram sa Partizanom drugi put i ako mi je išlo odlično smorilo me opet da igram pa sam izabrao Mančester Junajted koji mi je tek treći klub na ovom FM. Izazov je igrati sa Mančesterom iz više razloga...

 

1) Za razliku od Man Utd, Man City stalno troši pare na nove i nove igrače a Man Utd to ne može da priušti (bacanje para) sa onolikim dugom.

2) Kada kažem dug mislim na dug banci od 740 miliona funti. Mesečno za jedan dug se izdvaja 8.06M funti dok za drugi 2.97M funti.

3) Uvek jaka konkurencija za titulu i jaki rivali. Mančester Siti, Totenhem, Čelsi, Liverpul, Arsenal ali Engleska liga je zanimljiva baš zbog toga što i "manji" klubovi mogu da pomrse račune "velikima".

 

Transferi:

http://www.dodaj.rs/f/3N/gT/2WQRDZN1/manchester-united-transf.png

 

Ne obazirite se što stoji Marko Verati 2x.

:D Morao sam da ga otkupim i od Parme i od Peskare. Ovaj Abdulah je doveden na preporuku skauta i jedan je od talenata. Do polusezone i on i Verati će igrati za rezerve a onda ih šaljem na pozajmicu u Skantorp (Čempionšip koji mi je takođe učitan pa ću imati uvid u njihove igre). Srna je plaćen 19.5M funti i znao sam da dovođenjem njega komletiram ovu fantastičnu odbranu sastavljena od još tri igrača Evra-Ferdinand-Vidić. I na kraju Lukaku doveden za samo 6.25M funti ali do sada zbog dve povrede u trajanju od oko 6 nedelja odigrao samo 10 zvaničnih utakmica i dao 6 golova. Klub su napustili Eikrem i Rafael jer smatram da su ove ponude nisu smele biti odbijene. Svi igrači su dovedeni i prodati za čist keš a na zimu mi dolaze neka dva iz Danske lige (bili su ugovoreni transferi kada sam kreirao igru). Za transfere imam još 11M funti i još nešto sitno ali ne planiram da trošim na nove igrače a budžet prodajom igrača ne mogu puno povećati jer mi samo 25% od transfera ide u TB.

 

Komuniti Šild:

 

Lepo sam prošao pripreme. Na 5 mečeva ostvario sam isto toliko pobeda uz gol razliku 28:0 a na ovom meču kao što možete videti bio sam puno bolji. Ubio sam ih totalno, dominirao celim terenom čak i sa igračem manje ali gola nije bio. Miševi su mi dali jedini gol posle auta kada je moja odbrana zaspala i ne mogu da im priznam ovu pobedu kao zasluženu (ja kao Lukić

:odvala:) i nadam se da ću sledeće godine imati tu šansu da im se revanširam u istom ovom takmičenju.

 

Liga Kup:

 

Savladani Vulvsi sa 3:0 i lakše nego što sam očekivao pa zatim i Mančester Siti koji je zahvaljujući Vidiću savladan u zadnjim minutima. Sledeći rival Liverpul kojeg sam ove sezone već savladao u ligi. Ako prođem igram dvomeč sa Kardifom a Blekburn - Arsenal je drugi par.

 

Premijer Liga:

 

Ovde sam tri jedina tri kiksa napravio u zadnjih 6 kola. Imao sam posle prvih 9 kola skor 9-0-0 ali onda je došao Siti, moji igrači su se opustili i doživljen je poraz od 0:1 mada ovo i nije toliko bilo važno jer sam samo tri dana ranije ja njih pobedio u Liga Kupu. To je bilo u 10 kolu, naredni kiks u 12 i još jedan poraz ovaj put od Čelsija sa 0:1 i ovaj put ne mogu reći da je bilo nezasluženo. Naredni kiks je došao u 14 kolu protiv Totenhema, trebao sam miševima da dam jedno 3-4 gola još. Priznajem bili su bolji u prvom i sve prilike su imali u prvom poluvremenu, u drugom osim omašenog penala nisu ništa imali a ja sam par puta pripretio opasno ali Gomes nije savladan drugi put. (Ima da ga kupim samo zato što je imao ocenu 9.3 protiv mene pa neka idiot trune u rezervama

:pretnja: ) Sada ide najvažniji deo sezone, mesec decembar u kojem imam 4 ligaška meča ali rivali nisu toliko jaki pa se nadam 4 pobede. I za kraj moram malo da se pohvalim pobedama nad Liverpulom i Arsenalom. Liverpul je savladan sa 2:1 a Arsenal sa čak 4:0.

 

Liga Šampiona:

 

Veoma teška grupa. Nisam očekivao lak prolaz i nikako ga nisam lagano ostvario. Pobede nad Tventeom 3:0, 5:1, pobeda nad Anderlehtom od 3:1 i nerešeno 2:2 (vodio do 89 min. 2:0) i sa Romom samo 1:1 i treba da igram u zadnjem kolu protiv njih opet i nadam se pobedi.

 

FA Kup:

U trećoj rundi rival opet Vulvsi koje sam u ligi tukao 3:1 a u Liga Kupu 3:0.

 

Još bih samo pomenuo najbolje strelce i uopšte igrače ove ekipe. Vejn Runi je dao 16 golova, 4 asistencije. Nemanja Vidić 8 golova, 5 asistencija. Nani 8 golova, 15 asistencija. Lukaku 6 golova i 4 asistencije. Berbatov 4 gola i 3 asistencije. Valencia koji je se povredio na 6 meseci 2 gola i asistenciju. Park Ji Sung i 3 asistencije. Anderson 2 gola i 4 asistencije. Kerik 2 gola i 3 asistencije. Džon O Šej po gol i asistenciju. Hargrivs i Dž. Evans po gol. Bebe, Evra, Srna i Skols po asistenciju, Gigs i Braun po dve a Čičarito tri. Pored ovih igrača igrali su i K. Evans, Fabio, Flečer i Ferdinand ali oni nemaju ni golova ni asistencija. Naravno i rezervnom golmanu Kuščaku sam dao šansu na dva meča sa klupe a sada najbolje za kraj...

 

Najbolji igrač ekipe:

 

Njega sam namerno ostavio za kraj. Koji car. :cast: U 23 meča primljeno zahvaljujući njemu svega 17 golova.

:)

 

I da u konkurenciji za zlatnu loptu konkurišu tri moja igrača. Ferdinand, Evra, Vidić.

:) E da izvinjavam se za ovako dugačak post. :D

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/t/9/Wr/1QrM80md/blue-square-bet-north-in.jpg

 

Prvi put igram LLM i baš sam se zainteresovao.Najbolji igrač lige je proglašen Fofana,inače moj igrač.Imao 14 golova i 16 asistencija.Sad planiram izboriti opstanak pa iduću sezonu ciljam na 4. ligu.

Link to comment
Share on other sites

Osvojeno evropsko prvenstvo:

http://www.dodaj.rs/f/11/143/27rVTOmT/fm-srb.png

Finale:

http://www.dodaj.rs/f/2T/z6/3TSrcNPW/fm-srb2.png

A evo i "prototip" formacije:

http://www.dodaj.rs/f/n/Fc/4UeBZviq/fm-srb3.png

:cast:

Stanković završio internacionalnu karijeru,tako da na njegovo mesto dolazi Kačar,koji igra CM dok je Kuzmanović na DMC,a kad igra Petrović onda je Kuzma CM.Standardni desni bek Ivanović,levo krilo Z.Tošić.

Samo što su mnogi povređeni pa ih nema na slici...

A posebno bih spomenuo Aleksandra Prijovića,dečko na prvoj utakmici za reprezentaciju het trik postigne.

http://www.dodaj.rs/f/3/6N/1yYW8V25/prijovic-hattrick.png

:cast:

Link to comment
Share on other sites

Sezona 2010/2011

 

Jelen Super Liga

 

http://img522.imageshack.us/img522/7823/jelensuperligainformati.th.png

 

Lav Kup

 

http://img195.imageshack.us/img195/6986/partizanvcskpivarainfor.th.png

 

Liga Sampiona

 

Tabela

 

http://img194.imageshack.us/img194/1886/uefachampionsleagueinfo.th.png

 

Tri najbolje odigrane utakmice

 

http://img837.imageshack.us/img837/1144/lyonvpartizaninformatio.th.pnghttp://img257.imageshack.us/img257/4379/partizanvmilaninformati.th.pnghttp://img535.imageshack.us/img535/149/partizanvtottenhaminfor.th.png

 

Sve utakmice u sezoni 2010/2011

 

http://img831.imageshack.us/img831/1546/fkpartizanbeogradpartiz.th.pnghttp://img192.imageshack.us/img192/1546/fkpartizanbeogradpartiz.th.pnghttp://img64.imageshack.us/img64/1546/fkpartizanbeogradpartiz.th.png

 

Najbolji sastav i najbolji igrac u sezoni 2010/2011

 

http://img840.imageshack.us/img840/2361/fkpartizanbeogradhistor.th.pnghttp://img163.imageshack.us/img163/3457/cloprofileattributes.th.png

 

Pocetak sezone 2011/2012

 

Transferi

 

http://img835.imageshack.us/img835/6305/fkpartizanbeogradtransf.th.png

 

Sastav tima

 

http://img89.imageshack.us/img89/1546/fkpartizanbeogradpartiz.th.pnghttp://img838.imageshack.us/img838/1546/fkpartizanbeogradpartiz.th.png

 

Jelen Super Liga

 

http://img585.imageshack.us/img585/7823/jelensuperligainformati.th.png

 

Najbolja utakmica u ligi za sada

 

http://img31.imageshack.us/img31/1175/slobodapointvpartizanin.th.png

 

Liga Sampiona

 

Trenutna Tabela

 

http://img815.imageshack.us/img815/1886/uefachampionsleagueinfo.th.png

 

Prva utakmica

 

http://img69.imageshack.us/img69/7541/partizanvmanutdsplitvie.th.png

 

Sve utakmice odigrane od sada

 

http://img834.imageshack.us/img834/6518/fkpartizanbeogradpartiza.th.png

 

Trenutno najbolji igrac

 

http://img249.imageshack.us/img249/1588/alanpatrickprofileattri.th.png

 

lepo lepo, a koji je to skin ?

Link to comment
Share on other sites

TRANSFERI:

http://www.dodaj.rs/f/41/PU/4E9N8ASV/manchester-united-transf.png

 

Inače znam da sam rekao da neću dovoditi pojačanja ali sam morao više iz besa što je Totenhem na polusezoni mi bežao čak 7 poena nego zbog toga što mi je Bejl stvarno bio potreban. Mada kasnije će se ispostaviti pravi potez što sam ga angažovao jer mi je se protiv Milana (prvi meč) u LŠ povredio na tri meseca i onda bi ostao samo sa Oberatanom i Bebeom jer su Đi Sung Park, Valensija i Gigs bili svi povređeni na duže od tri meseca. Ceo posao oko transfera Bejla završila je uprava jer ja nisam imao dovoljno para (imao sam samo 11M funti).

 

PREMIJER LIGA:

 

LIGA KUP:

 

FA KUP:

 

LIGA ŠAMPIONA:

 

Fudbaler godine - 1. Nani a 3. Runi

Igrač godine - 2. Bejl

Najbolji strelac - 2. Runi sa 29 golova

Najbolji mladi igrač - 1. Lukaku

Menadžer sezone - 1. Slobodan Milovanović (:cool:) sa 1.101 poenom ispred Harija Redknapa i Roj Hodžsona.

Tim sezone - Srna, Vidić, Nani, Bejl (prvi tim) a Runi (rezerve)

 

I ako će verovatno sledeće sezone Siti i Čelsi napraviti možda i još veću razliku u kvalitetu između mene i njih sa pojačanjima ja tako neću raditi (Siti ove sezone potrošio 89M na transfere a Čelsi 41.5M). Pored standardnih igrača rezerve će mi biti par jako dobrih omladinaca koje kao što su Ritči de Let i Smaling koji igraju odbranu a tu su i Verati, Obertan pa možda i Čester koji su dobro igrali za rezerve dok možda jedino pojačanje dovedem na poziciji golmana jer van der Sar ima već 40 godina i još jednu sezonu u dobroj formi neće moći da izdrži a ne planiram na to pojačanje da izdvojim više od 6 miliona funti a kao prve opcije su mi moj omiljeni Engleski golman Skot Karson (WBA), zatim Vejn Hanesej Velšanin koji brani za Vulvse i još par nekih golmana a možda čak i šansu ukažem Kuščaku i eventualno još neki talenat ako naletim na njega poput onog francuza na preporuku skauta.

 

Što se tiče generalno sezone ne mogu da prežalim Barselonu i LŠ prvi meč sam dobio 4:2 a u revanšu mi zbog povreda nije igralo par igrača ali držao sam se do nekog 50+ minuta ali je onda Barsa krenula da me trpa i dala mi tri gola. Da mi je igrao Nani protiv Barse u oba meča prošli bi oni kao Milano.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |