Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Republika Srpska lee Borac dolazi iz nje...


bojan95
 Share

Recommended Posts

Borac

 

 

Posle dugo premisljanja koji klub,da uzmem i posto sam promenio preko 15 klubova,odlucio sam se da poslednju karijeru na FM10 odigram sa klubom,koji mi je posle Zvezde u srcu,sa Borcem.

Glavni cilj mi je da osvojim Premijer Ligu i udjem u grupnu fazu Lige Sampiona.

 

 

Kasnije transferi,pripreme...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma možeš bre do lige u prvoj sezoni. Do Lige Šampiona malo teže ali ako ti je za utehu možeš da dođeš sigurno do zadnjeg kola kvalifikacija i da ispadneš direktno u evropsku ligu grupe.
Link to comment
Share on other sites

Ja sa Slavijom usao u Kup Uefa al' tek u 2. sezoni malo mi trebalo u 1. da udjem :D A ligu nisam uspjeo da osvojim,a 3 sezone sam odigrao. Najzanimljivija 2. kad je ispalo Sarajevo iz lige, nisam mogao doci sebi.  :odvala: :odvala:
Link to comment
Share on other sites

http://img180.imageshack.us/img180/6535/n366395381458568.jpg

 

Sezona 2009/2010

 

 

 

 

Transferi

 

U ekipi Borca sam zatekao,sasvim solidan sastav.Ekipa nema mnogo krilinih igraca,tako da sam sastavio 4-1-2-1-2 formaciju.Najvise problema smo imali na bekovskim pozicijam,a u ostalim linijam tima sam doveo po 1-2 igraca,da bi povecali konkurenciju.

 

 

 

 

 

Pripreme

 

Priprmeni period smo veoma dobro iskoristili.Odigrali smo 6 utakmica,osvarili skor od 2-2-2,gol-razlika 6-5.Svakako najveca pobeda je bila ona protiv Steaue od 1-0.Nije lose,mada ima jos puno mesta za napredak.

 

 

Vec sam jednom igrao sa Borcem i znam da ce biti tesko osvojiti ligu(tad sam bio 2. pobegao mi Zeljo za 1 bod),a u Evropi sam uspeo da udjem u Ligu Evrope,ni sad ne znam kako sam izbacio Porto(0-1,2-0).

 

Hvala svima koji prate.

Link to comment
Share on other sites

Pojačanja solidna za Salćinovića, Pehilja i Stefanovića iskreno nikad čuo. Nego jel to igraš na default patchu kad možeš da dovedeš Markovskog i Brankovića (oni su na pozajmicama na 10.3.0)? Pripreme solidno odrađene.
Link to comment
Share on other sites

Pojačanja solidna za Salćinovića, Pehilja i Stefanovića iskreno nikad čuo. Nego jel to igraš na default patchu kad možeš da dovedeš Markovskog i Brankovića (oni su na pozajmicama na 10.3.0)? Pripreme solidno odrađene.

 

Ja sam odradio sve transfere za Srbiju(do 5.8.)i Borac.Ova 3 igraca su mladi.Najveca nada je Pehilj(16god.),Stefanovic(18god.) bivsi igrac Zvezdea,a Salcinovic(21god.)nekad igrao za Celik,pa prethodnu sezonu na pozajmicu u Sondefjert(tako nesto) :D.

 

Evo sad su zavrsena jos par transfer,pa tako da stize jos jedan post.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Odose dve legende

 

http://img26.imageshack.us/img26/4/borac1.jpg

Oliver Jandric

 

 

   

Klub je zadesio velik finansijski problem.Nakon dolazka Nemanje Crnoglavaca(425k)stvoren je veliki minus.Zato sam se u dogovoru sa strucnim stabom,odlucio da prodam najiskusnije.

   

Klub su napustili dugogodisnji kapiten Oliver Jandric,koji je otisao u Anathorsis za 20k,Jovo Smanja u Bresica za 35k i Bojan Petric u Bezaniju za 10k.

   

Moram da izjavim,da mi je veoma zao,sto sam morao da prodam legende(Oliver Jandric i Jovo Smanja),ali na to me je primorala visa sila.Oba dvojica su svesna da su ovime omogucili mladjim igracima da napreduju i osvaruju uspehe sa Borcem.Moram da napomenem da nikada ne prodajem legende kluba,ali ,,nikad ne reci nikad".Vec prvom sledecom priliko vraticu ova dva igraca,makar kao trenere.

 

Sada se najvise plasim reakcije ,,Lesinara".

 

 

   

 

     

Lesinari:Mi smo uvek uz klub.Ova prodaja dve legende nece poremetiti nas odnos sa klubom.Verujemo Bojanu i uvek cemo bodriti nas klub.Nadamo se da ce nas sef uspeti da osvoji ligu i tako nam doneti puno radosti.

   

Bojan:Veoma mi je drago,zbog navijaca.Mojoj sreci nema kraja.Vidim da me razumeju i sto je najvaznije veruju.Naravno da bez njihove podrske nebi smo bili konkurenti za tituli,tako da sad obecavam da cu se svim silama boriti.

   

Link to comment
Share on other sites

Nisi trebao da prodaješ Jandrića. Meni na kraju sezone uvek bude jedan od najkorsnijih.

 

Meni se nije bas naigrao na pripremama.Imam dosta MC igraca,a i hocu da forsiram mlade.Jedino mi zao sto je dugo u klubu,pa sam morao da ga prodam :(.

Link to comment
Share on other sites

 

Veliko pojacanje na Gradskom stadionu

 

http://img832.imageshack.us/img832/4188/zivkovica20080813ghr.jpg

 

Posle dugo godina igranja u Kini,Aca Zivkovic se odlucio,da se vrati na Balkan.Bio je oko 3 meseca bez angazmana,pa posto mi ga je moj skaut preporucio,ja sam bez razmisljanja posalo ponudu koju nije odbio.

Nadamo se da ce nam pomci svojim iskustvom,da ostvarimo svoje ciljeve.

 

 

Premier liga

 

1-3 kolo

 

http://img696.imageshack.us/img696/3375/10110.gifhttp://img36.imageshack.us/img36/1893/borac.png

1-3

 

(Zivkovic(2),Vukelja)

 

 

http://img36.imageshack.us/img36/1893/borac.pnghttp://img521.imageshack.us/img521/5756/olimpiksarajevobos.jpg

3-1

 

(Vukelja(2),Markovski)

 

 

http://img340.imageshack.us/img340/9665/10108.gifhttp://img36.imageshack.us/img36/1893/borac.png

1-1

 

(Maksimovic)

 

 

Imali smo dva vrlo vruca gostovanja.Prvo smo isli u Tuslu,a zatim protiv Zeljeznicara.Kao nagradu Lesinarima,za podrsku kako na domacem,tako i na gostujucem stadionu,pruzi smo ima da uzivaju u pobedama i prvom mestu na tabeli.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |