CorsaCrew Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Pozdrav..igram sa fiorentinom,evo krece treca sezona,a ja ne mogu da se sastavim nikako...doveo sam vrhunske igrace,pre svega ofanzivne,medjutim nista..cesto protiv timova tipa Chievo ili slicnih kod kuce izvucem samo bod..i izrazito sam neefikasan..nikada mi ovako lose nije islo..i sad necu iz inata da batalim ljubicaste... Dajte neke predloge...unapred hvala...SS stize! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Daj ss tima pa cu ti srediti taktiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CorsaCrew Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 http://www.dodaj.rs/f/b/rZ/mvfx1J5/untitled.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Vidim da si vec 3. seozna pa bi morao da mi ostavis i skrinove svih igraca da bi znao koja ima rola odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Probaj ovu moju taktiku: 4-1-3-1-1 GK DR-CD-CD-DL DM RM-CM-LM AM ST Philosophy:Fluid Starting Strategy:Control Passing Style:Short Creative Freedom:More Expressive -ovo između sve na default- Roaming:More Roaming Defensive Line:Push Up Width:Narrow ako igraš na dužim terenima a Wide ako igraš na širokim Tempo:Slow Focus Passing:zavisi od width i od terena,ako igraš Wide onda Both Flanks a ako igraš Narrow onda Middle stavi Counter attack i offiside:No GK-Goalkeeper-Defend-Frey DL,DR-Full Back-Automatic-Kolarov levo,desb Comotto ili Maggio CD-Central Defender-Stopper-Milito CD-Limited Defender-Defend ili Ball Playing Defender-Defend -Dainelli DM-Defensive Midfielder-Support-? CM-Box to Box-Support-? LM,RM-Winger-Attack-Levo Reyes,desno Pepe ili Van Persie AM-Inside Forward-Attack tu bih ja stavio Neymara ali ako nemože on da ti igra onda stavi Van der Varta na Attacking Midfielder-Support ST-Complete Forward-Acquafresca E sad gledam tvoje igrače,imaš dobre za svaku poziciju ali bi ti trebao neki dobri CM i DM,nisi trebao ovolike napadače i krila da dovodiš Ovo sam onako otprilike sastavio zato što neznam koliko su ti jaki igrači ali valjda će pomoći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CorsaCrew Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 dovodio sam silna krila jer sam igrao 4-4-2 sa krilima ilii cak i sa isturenim krilima..a napadaci prosle sezone su mi igrali van persi i akvafreska,ovaj drugi ubio,skoro golo po mecu..mladi nejmar za buducnost,a luizao je regen,pozajmica i kupovina za jeftine pare na kraju sezone... hvala za taktiku Spartakus,probacu je vec veceras... a SS igraca,stavljam sutra... ljudi,hvala! yo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CorsaCrew Posted August 20, 2010 Author Share Posted August 20, 2010 http://www.dodaj.rs/f/2T/RS/1GqC8vo6/neymar.png http://img571.imageshack.us/i/vandervart.png/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 okači save na mediafire i pošalji mi na msn link i ja ti napravim taktiku msn je [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CorsaCrew Posted August 20, 2010 Author Share Posted August 20, 2010 http://www.dodaj.rs/f/1A/CO/1UK31WTU/reyes.png width=400 height=225http://www.dodaj.rs/f/1C/FC/18QT5N6G/1/dzagoev.png[/img] Spartakus druze,krenuo sam da igram sa tvojom taktikom,prvih pet kola,3 pobede,remi i poraz,igrao sam protiv Lacija,Sampa,Torina u gostima,a protiv Rome i Juvea kod kuce..boljitak se oseti! Tomac,nemam msn..jel moze nekako drugacije! zahvaljujem sto se cimate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 onda okači na mediafire i pošalji mi link u pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CorsaCrew Posted August 20, 2010 Author Share Posted August 20, 2010 5. ili 6. put od kada igram manager,a to je od CM 2,popio sam otkaz..sezona je solidno pocela,ali kasniji rezultati,katastrofa... dobio sam posao u Grojter Firtu,nemacka 2. liga................neka pomoc,saveti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 ja ti mislio pravit postavu za fiorentinu i dobro da nisam .O Furthu neznam ništa tako da nemgu pomoć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Ajde pls okaci skrinove svih igraca, da bi mogao da utvrdim koja im rola odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CorsaCrew Posted August 20, 2010 Author Share Posted August 20, 2010 Upao sam u Grojter na polusezoni...samo da neke igrace prodam,a neke dovedem..ima dosta dobrih slobodnih igraca,tipa Kezman,Arnautovic,veteran Haman,Beni MekKarti... Kad kompletiram tim,stavljam SS...koja se ovako za nemacku 2. ligu taktika pokazala solidna,ako neko zna?! da krenem sa njom? Tomac,sta kazes za sejv? Ne znam stvarno kako je bilo tako lose... :bljaks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 stavi onu moju 4-2-4 imaš download poslao sam ti u pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Sta je ovo ja moram ponavljat svaki put da se procitaju pravila prije trazenja taktike. Ne zanima me vec duze vriijeme necu da kaznjavam, ali od sad svaka na dalje pogresno otvorena tema ide 5 kaznenih bodova. Ovo imas do sutra u 17h da uredis prvi post kako spada ili ide 5 poena. Nema smisla jbt, ispada da mene niko ne je*e ni pet posto . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3k54nd4r Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Bolje da se ova tema zatvori, posto on vise neigra sa Fiorentinom a trazio je taktiku za Fiorentinu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts