Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Trenerska karijera Chuck-a Norris-a


markinho
 Share

Recommended Posts

Epizoda 1:Pocetak trenerske karijere.

 

15.maj.2009

Jos jedno dosadno jutro u Los Andjelesu.Od kada sam zavrsio glumacku karijeru ne radim nista i mnogo mi je dosadno.Jedina stvar koju radim po ceo dan jeste igranje Football managera koje je pocelo da mi dosadjuje...To je to..Pocecu da radim posao koji me ispunjuje,a to je posao fudbalskog menadzera.Uspesan sam na igri sto ne bih i u stvarnom svetu.Pozvacu blatera koji mi duguje jednu uslugu i zatrazicu mu da mi da fifinu "A" licencu.

http://1.bp.blogspot.com/_fK0mdKhfVAc/Se7O0eWrTxI/AAAAAAAAAbM/fD6mviLQAUM/s400/chuck-norris-phone-mv.jpg

 

http://www.ekapija.com/dokumenti/telefon271005-4.jpg : Kancelarija gospodina Blatera izvolite..

 

 

http://1.bp.blogspot.com/_fK0mdKhfVAc/Se7O0eWrTxI/AAAAAAAAAbM/fD6mviLQAUM/s400/chuck-norris-phone-mv.jpg : Halo dobar dan G. Blater mi treba,kazite mu da ga trazi Chuck Norris.

 

http://www.ekapija.com/dokumenti/telefon271005-4.jpg : sacekajte sekund..

 

http://www.sportske.net/text_images/200912/blater-velika8690020091204120749.gif : Halo chuck desi stari druze.Koja te muka muci kad si nasao mene da pozoves??

 

http://1.bp.blogspot.com/_fK0mdKhfVAc/Se7O0eWrTxI/AAAAAAAAAbM/fD6mviLQAUM/s400/chuck-norris-phone-mv.jpg : Imam jedan problem od kako sam zavrsio glumacku karijeru po ceo dan sedim kuci i dosadjujem se..e sd odlucio sam da se bavim trenerskim poslom ali nemam licencu pa bih te zamolio ako bi mogao da mi das vasu fifinu "A" licencu kako bih mogao da vodim neki klub..

 

http://www.sportske.net/text_images/200912/blater-velika8690020091204120749.gif: Nema problema Chuck stari druze i sam znas da ti dugujem uslugu.Poslacu ti postom licencu da ne bi  morao da dolazis cak u svajcarku.

 

http://1.bp.blogspot.com/_fK0mdKhfVAc/Se7O0eWrTxI/AAAAAAAAAbM/fD6mviLQAUM/s400/chuck-norris-phone-mv.jpg

Ok hvala ti.Sad smo kvit.Ocekujem paket..Dovidjenja

 

http://www.sportske.net/text_images/200912/blater-velika8690020091204120749.gif Dovidjenja i cuvaj se..

 

30.jun.2009

 

Proslo je skoro dva meseca od kako mi je blater poslao trenersku "A" licencu,ali jos uvek nisam dobio ni jednu ponudu.Mislim da cu odustati od tog posla.Isao sam u svim mogucim klubovima koji nemaju trenera,ali bilo gde da sam potrazio posao vracali bi me i rekli bi mi da se vratim glumackoj karijeri i da nije fudbal za mene.Pocinjem da mislim da su u pravu.Procitacu novine a kasnije cu da se oprostim od trenerske karijere iako ona jos nije ni pocela...

 

http://www.subotica.in.rs/wp-content/uploads/2009/07/ku%C4%87na-pomo%C4%87nica-143x300.jpg: G. Chuck telefon za vas.Trazi vas neki G. Ken Bates kaze da ima ponudu za vas.

 

http://1.bp.blogspot.com/_fK0mdKhfVAc/Se7O0eWrTxI/AAAAAAAAAbM/fD6mviLQAUM/s400/chuck-norris-phone-mv.jpg Halo! Chuck na telefonu.. hehe

 

http://www.derbydeadpool.co.uk/images/celebs/b/batesk.jpg Halo gospodine chuck ovde Ken Bates chairman Leeds united-a.Zovem vas jer imam posao za vas.Naime bila je ovo jos jedna neuspesna sezona u nasem klubu,i ove sezone nismo uspeli da udjemo u championship i zato smo bili primorani da otpustimo trenera leeds united-a.Na sastanku upravnog odbora donetaje oidluka o tome da se vama ponudi ugovor jer mislimo da vi mozete da vodite nas klub do slave...Ne bih da duzim pricu,pa bih vas pitao kratko i jasno dali bi zeleli da budete sef strucnog staba Leeds United-a??Sto se plate tice o tome cemo se naknado dogovoriti ukoliko budete pristali da vodite moj klub..

 

http://1.bp.blogspot.com/_fK0mdKhfVAc/Se7O0eWrTxI/AAAAAAAAAbM/fD6mviLQAUM/s400/chuck-norris-phone-mv.jpg: lol ne znam sta da vam kazem G. Bates polaskan sam vasom ponudom,meni bi bilo veoma drago da vodim vas tim..Naravno da pristejm..Kad bi mogli da se vidimo i dogovorimo oko preuzimanja kluba??

 

http://www.derbydeadpool.co.uk/images/celebs/b/batesk.jpg Veoma mi je drago zbog vaseg pristanka.Poslacemo privatan avionsutra po vas da dodjete u Leeds i da se upoznate sa vasim buducim poslom..

 

To be continued..

 

p.s. nadam se da vam se svidja uvod uskoro nastavak..

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

 

Epizoda 2:Leeds pocetak.

 

 

http://www.free-avatars.com/data/media/97/Leeds_United_Logo.gif

 

 

http://www.fussballtempel.net/uefa/ENG/Elland_Road.jpg

 

 

Posto sam se dogovorio sa Bates-omu i postao novi trener Leeds United-a doslo je vreme da se upoznam sa ekipom.Igraci koje sam zatekao u klubu bili su sasvim solidni.Mada cu morati ukoliko zelim da se moj tim vrati u championship da dovedem neka pojacanja.Sto se finansija rice stojimo vrlo dobro tako da cemo imati novaca da dovedemo nova pojacanja.Od igraca koji su trenutno u timu ocekujem da Jermaine Beckford bude nosilac igre i taj koji ce postizati golove.Sto se tice ocekivanja uprave  oni od mene ocekuju promociju u championship,a ja se nadam da cu im to omoguciti...

 

 

To be continued..

Link to comment
Share on other sites

Ispirisala te moja prica pa si uzeo Leeds ?  :) Pratim dalje!

 

P.S: Tu u timu imas Snodgrassa i Kisnobra koji su ti isto prejaki!Probaj dovesti Gaela Kakutu za 2 sezone bice zver, i Asmira Begovica takodje....Kakuta ti je suspendovan do nove godine tako da znas da ti nece moci igrati...

Link to comment
Share on other sites

Ispirisala te moja prica pa si uzeo Leeds ?  :) Pratim dalje!

 

P.S: Tu u timu imas Snodgrassa i Kisnobra koji su ti isto prejaki!Probaj dovesti Gaela Kakutu za 2 sezone bice zver, i Asmira Begovica takodje....Kakuta ti je suspendovan do nove godine tako da znas da ti nece moci igrati...

ok hvala na savetima,a inspirisan sam time sto je leeds kjedan veliki tim koji nezasluzeno igra u 3 engleskoj ligi...i zelim da ga vratim na stare staze...
Link to comment
Share on other sites

super priča samo nastavi!pratim

Ala je taj ti  harao sa Rio Ferdinandom,Vidukom,Alanom Smithom,Lee Bower...U prvim menadžerima,moj omiljeni tim.Sve klinci a vec vrhunski igrači. :D

kewell,p.robinson,carson,harte,kelly,barmby,bakke,radebe.... leeds 03/04 :cast:

Link to comment
Share on other sites

Epizoda 3:Stigla pojacanja na Elland roud-u

http://img.skysports.com/09/06/295x160/Transfer-Centre-800_2315540.jpg

 

Posle odigranih nekoliko pripremnih utakmica odlucio sam da dovedem nekoliko pojacanja.Naime radi se o igracima koji su iskusni i koji bi trebalo da unaprede igru mog tima.Najvece pojacanje jeste  Ebi Smolarek,od njega se ocekuje da puni protivnicke mreze.Nakon Smolareka dosao je i izvrsni stoper Iliasu Shilla.U ovom prelaznom roku dosli su jos i Abderrahman Kabous centralni vezni igrac maroka,takodje je stigao i tunezanski reprezentativac Hamed Namouchi,najmladji igrac kojeg sam doveo je Elliot Omozusidvadesetogodisnji englez, u ekipu je dosao jos jedan englez,a rec je o veoma iskusnom Michaelu Ballu i poslednji igrac koji je pojacao moje redove jeste Ritchie de Laet koji je dosao na pozajmicu iz engleskog sampiona manchester uniteda.

 

 

 

Epizoda 4:Zavrsene pripreme

 

Danas smo zavrsili pripremni period i vracamo se iz austrije u englesku.Veoma sam zadovoljan dosada postignutim i ukoliko moji igraci nastave da rade kao u dosadasnjem toku mislim da povratak u championship nece biti nikakav problem.

Tokom ovih priprema odigrali smo nekolicinu utakmica i veoma sam zadovoljan rezultatima.

http://www.leedsunited.com/javaImages/4f/91/0,,10273~6328655,00.jpg

Od prijateljskih utakmica koje smo odigrali zeleo bih da izdvojim dva meca gde smo igrali sa znatno jacim protivnicima koji su premijerligas i tim koji igra u championship-u,a gde smo ostvarlili sjajane rezultate.To su mecevi protiv blackburn-a i mec protiv Watford-a gde nisamo pobedili,ali smo igrali dobro.

 

To be continued...

Link to comment
Share on other sites

Epizoda 5:Dupla kruna na elland roud-u !!!

http://www.marketingleeds.com/champions/images/leeds_champions_logo.gif

 

Uspeli smo!!!Ono sto sam zacrtao na pocetku sezona to sam i ostvario..Leeds je sampion!!

Cela sezona bila je veoma teska i napeta u jednom trenutku smo zaostajali i citavih 11. bodova za vodecim millwal-om ali smo u predposlednjem kolu uspeli da ih preteknemo i osvojimo titulu!!!Osim nas  u championship su usli jos i Southempton i milwall.

 

http://blog.partybets.com/wp-content/uploads/2009/12/johnstone_paints_trophy.jpg

Osim titule u coca cola league 1 uspeli smo da osvojimo i Johnstone paint trophy!U finalu bili smo bolji od ekipe MK Dons i slavili smo sa 4-2.

 

To be continued...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |