Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Opšta diskusija


Kruno
 Share

Recommended Posts

Prvo mi delovalo da je previše lako ali se posle ispostavilo i da nije. Trenutno igram 4. sezonu sa Partizanom, skockao sam baš dobar tim, zadovoljan sam.

Osvojena titula u prvoj sezoni a rasplet kao na filmu. Odigram u prvom kolu nerešeno i posle vežem 21-22 pobede, bežim solidno Zvezdi i tu izgleda kreće opuštanje. Zaređam par loših rezultata, izgubim i od Zvezde ali tako da je ona bolja u međusobnim duelima i uđem u poslednje kolo sa 3 boda prednosti i treba mi bod za titulu. Igram protiv Vojvodine u Novom sadu a Zvezdi gostuje Mladost iz Lučana. Ja povedem 1:0 i sve ide dobro do 89. minuta kada Vojvodina daje gol a u 91. preokreće rezultat. Ja ne verujem šta mi se dešava. Od sigurne titule ja dolazim u situaciju da je gubim. Završava se utakmica i kreće ona animacija za dodelu titule, Zvezda zakazala i igrala 0:0.

U drugoj sezoni sam opet uzeo titulu ali ovaj put lagano, a u trećoj ponovo se sve rešavalo u zadnjem kolu ali ovaj put bez drame. U 4. sezoni trenutno sam drugi, zaostajem 4-5 bodova ali sam i malo promenio tim.

U Evropi sam u prvoj sezoni prošao grupu LE i došao do 1/4 finala. U drugoj sezoni sam ispao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, otišao u LE, prošao grupu i opet ispao u 1/4 finala. U trećoj sezoni konačno ušao u Ligu šampiona, završio treći i u LE došao do 1/4 finala. U aktuelnoj 4. sezoni ušao u Ligu šampiona, grupa jaka, nekako završio 3. potom prošao Spatu Prag u 1/8 finala LE i sad mi zapao Napoli i čini mi se da ću opet tu stati. Inače u LE sam izbacio AEK, Ajax i još tako neke klubove koji su na papiru jači od mene a ispadao sam od Arsenala, Totenhema, Red Bull Salzburga...

Što se transfera tiče dosta dovodim na free, imam preko 30m za pojačanja ali maltene ne koristim. Stevanoviću i Markoviću sam stalno produžavao pozajmice, doduše Markovića sam i otkupio nazad od Olimpijakosa. Najbolje pojačanje mi je Petar Škuletić, doveden u prvoj sezoni i tada dao 32-33 gola, u drugoj 38-39 i onda pad, u trećoj 15-16 i u četvrtoj slabo igra pošto sam mu doveo zamenu u vidu mlađanog Mihajla Spasojevića iz Čuke koji u prvoj sezoni kod mene do sada postigao 15-16 golova a ima još dosta da se igra.

 

SS ostalih pojačanja i rezultata ću okačiti u nekom drugom postu.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ja sam skinuo FM 2021 demo, da vidim kako radi na mojem starom laptopu. Dva ponedeljka u sejvu zaredom sam doživio dva slowdowna, drugi put sam morao Alt+Ctrl+Del. da izađem iz igre. Za relax imam jedan novi sejv, iz FM 2013, koji sam danas počeo sa Colchesterom. Ako ču imati strpljenja i završiti (koju) sezonu, biče i ovde par SS-a.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja od kada sam počeo da igram fm a ima već sada podosta godina nikad se nisam vraćao na starije verzije pa tako i sad. Deluje mi da fm21 u startu ima manje bagova nego neke prethodne verzije, tj. ovaj je od starta igriv a ranije smo morali često da čekamo do zimskog peča. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |