Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pocetak trenerske karijere(Zelim da budem najbolji..)


Ranko000
 Share

Recommended Posts

1zvezda-tv-696x321.jpg

Zvezda imenovala Milojevicevog naslednika,"vruc krompir"mladom Radanovicu

154102_bosko-djurovski-promocija-24179_f

 

 

 

 

Turbulentno je i te kako ovih dana u C.Zvezdi.Prvo je juce oko 12.sati popodne Vladan Milojevic ponudio ostavku upravi kluba.Ovo je drugi put da se dosadasnji sef strucnog staba zali medijima kako se zasitio kako ga je rad u Zvezdi emotivno istrosio.Uprava kluba prihvatila jeostavku trofejnog trenera i pozelelamu svu srecu u nastavku karijere.Miloje iza sebe ostavlja tim u grupnoj fazi Evropa lige trecu sezonu za redom ceekipa sa Marakane igrati Evropska takmicenja.Ekipa je malo pala ,vidi se dosta losa postavka defanzivne linije ekipa prima mnogo golova i jasno je bilo da Milojevic gubi konce u ekipi.Poslednja utakmica delovala je jako mucno pobedjen je Spartak i to teskom mukom ,jasno je i treneru Milojevicu da je nesto moralo da se menja.Vremena za razmisljanje oko imenovanja novog treneranije bilo puno,uprava je vec sutradan reagovalaexpresno i na mesto trenera postavila Ranka Radanovica(dosadasnjeg trenera u mladjim selekcijama).Trener koji je tek danas napunio 33.godine dobija veliku sansu da pokaze sta ume i koliko moze da se nosi sa pritiskom.Tezak period je pred ekipom Ranka Radanovica ocekuje ih za 6.dana derbi sa crno belima koji beleze zaista dobre rezultate,pod komandom Slavise Jokanovica Partizan igra znatno bolje i tecnije i na tabeli je ispred Zvezde sa 2.boda vise i ima svih sedam pobeda.

fm-2019-07-12-00-40-15-671.jpg

dosadasnji-rezultati-Ling-Long-Superlige

 

"Ponosan sam sto sam na klupi Zvezde,obecavam samo rad,red i disciplinu"

Promocija-trenera-2.jpg

 

"Pre svega velika mi je cast i zadovoljstvo sto mi je uprava kluba ukazala poverenje,i sto sam novi trener Fk C.zvezda.Biti na ovom mestu je lepo ali ovo je veliki pritisaki velika obaveza,Zvezda je masinerija institucija koja ti uvek trazi da dajes maksimum i da pobedjujes.Dolazim u ne bas tako losem trenutku,pazite gospodin Milojevic mi ostavlja ekipu vec plasiranu u Ligi Evrope ostavlja mi dobar tim i velike zasluge za puno dobrih stvari u zadnje dve sezone idu na racun bivseg trenera.Ja cu pokusati da radim ovih dana na taktickom planu ocekuje nas jako teska serija utakmica prva derbi i moramo se skupiti i pripremiti jako dobro.Imam dobru ekipu,mislim da mozemo da odigramo dobru polusezonu i da ostvarimo zacrtane ciljeve.Ja sam neko ko ne obecava nista,red rad i disciplina su sve sto cu uvek reci."

 

 

"Radanovic ce biti veci trener od Miloja"

maxresdefault728a1b065e8a4f13.jpg

 

"Zelim da cestitam i pozelim puno srece nasem novom sefu struke Ranku Radanovicu.Radi se o ozbiljnom treneru u ozbiljnom klubu,puno se ocekuje od njega i verujte nije ovde dosao preko noci.Jos letos kada je Miloje najavljivao odlazak on je bio jedan od glavnih kandidata,i verujemo u njega i njegovu strucnost koju se nadam da ce kroz utakmice pokazati.Ocekuje nas naporna polusezona igramo Ligu Evrope,imamo velikog protivnika Partizan koji je ove sezone odlican.Icicemo korak po korak zelimo da dominiramo u nasojligi i da budemo konkuretni u Evropi."

 

                                         Konferencija za medije:

download-18dc3f07e40aef7eb.jpg

 

*Vladimir Todorovic(Sportske.net):Kao prvo zelim da pozdravim novog sefa.Koje su pocetne misli po dolasku u C.Zvezdu?

-Ranko Radanovic(Trener C.Zvezde):Pozdrav i za vas.Da vam kazemnemam puno vremena za razmisljanjeimam i previse posla oko ekipe i pripreme za naredni mec,nisam neko ko fantazira.

*Dalibor Nikolic(Kurir):Kao veliki navijac kluba sigurno ste sanjali ovaj dan?

-Ranko Radanovic(Trener C.Zvezde):Sigurno da sam zamisljao sebe  na mestu trenera,ali kako kazem covek sam posla i struke fokusiran sam samo na svoj posao.

*Stefan Andrejevic(Srbijaspor.net):Da li se vase ambicije poklapaju sa ambicijama kluba?

-Ranko Radanovic(Trener C.Zvezde):Cim sam ovde danas pred vama naravno da su ambicije iste.

*Aleksandar Arcaba(RSB Forum):Da li ocekujete i mislite da su ocekivanja vasaod ove sezone realna i postena?

-Ranko Radanovic(Trener C.Zvezde):Mislim da uy dobar i poyrtvovan rad mi kao ekipa mozemo sve,treba vredno raditi dati maksimum na svakom treningu na svakoj utakmici.Trud se uvek isplati verujem u to.

*DjordjeMihajlovic(B92.net):Uz svo postovanje prema vama,trener ste koji nemapuno reputacije,da li se trener kao vi moze izboriti sa velicinom kluba i rezultatima kakve trazi gigant kao C.zvezda?

-Ranko Radanovic(Trener C.Zvezde):Nema potrebe da mi laskate istina je i ja volim istinu.Trener sam bez reputacije,ali nisam neznalica sto cu vam pokazati i dokazati.Mnogi se pitaju,mnogi me ruze i pljuju ali ja cu raditi za dobrobit C.zvezde i dacu svoj maksimum.

*Jovica MIlic(Zvezda TV):Zanimljivo pitanje postavili su navijaci.Interesuje ih vas stil odevanja.Da li ce biti trenerkaili odelo?

-Ranko Radanovic(Trener C.Zvezde):Sve yavisi od vremena,protivnika i mnogo faktora mislim da oblacenje ne treba da opterecuje navijace.Bicu pristojno odeven.

*Miodrag Nedeljkovic(Sos Kanal):Da li mislite da sledeca tri prvenstvena meca mogu da budu dobra polazna tacka,za kvalitetan start vas i ekipe?

-Ranko Radanovic(Trener C.Zvezde):Pazite tri jaka rivala nas cekaju,Partiyan,Vojvodina i Javor.Idemo korak po korak bitno je da prvu narednu utakmicu odigramo kvalitetno i ostvarimo dobar rezultat.

*Miodrag Nedeljkovic(Sos Kanal):Sefe jos jedno pitanje za vas.Koliko daleko moze ova ekipa?

-Ranko Radanovic(Trener C.Zvezde):Ako se fokusiramo na prvi sledeci mec i ako odradimo sve zamisljeno trud ce se isplatiti rezultat ce doci.Vec sam vam rekao nisam neko ko pravi dugorocne planove.

*DjordjeMihajlovic(B92.net):Koliko tesko ocekujete da ce ekipa trenirati i raditi na treninzima?

-Ranko Radanovic(Trener C.Zvezde):Ocekujem samo maksimum od svakog mog igraca,mislim da su momci profesionalci i dace ovo shvatiti ozbiljno.

*Mile Govedarica(Blic):Hocete li sefe gledati Srdjana Babicakao jednog od glavnih igraca u ovoj ekipi.Talentovan je dugo vec ceka sansu onu pravu?

-Ranko Radanovic(Trener C.Zvezde):Svaki igrac  za mene je ravnopravan i iskljucivo od njih zavisi ko ce igrati,moraju radomi voljom na treninzima da izbore svoje minute.Babic je dobar kvalitetan stoper ima potencijal to je jasno,ostalo je stvar svlacionice i njegovog odnosa prema radu.

*Mile Govedarica(Blic):prosla seyona je bila sampionska za Zvezdu.Mozete li ako ne vise,onda ponoviti proslogodisnji uspeh?

-Ranko Radanovic(Trener C.Zvezde):Puno je bodova,mnogo utakmica u opticaju.Vi kao novinari imate pravo da jednopitanje postavljate puno puta,uvek ce te napitanja te vrstedobiti isti odgovor.

 

Odradio sam nove 2d i 3d dresove za ovu sezonu.Naravno fantasti po svom ukusu.Ovakvi su i u toku utakmice:

Dresovi-za-sezonu.png

 

 

Ocekivanja u sezoni:Zahtevi-od-uprave.jpg

 

Grupa u Evropa Ligi:Gruja-J-Evropa-Liga.jpg

 

https://www.youtube.com/watch?v=Gcf1-ejsKC4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 P.S Pozdrav dragi moji drugari ljubitelji Fm.Pisacu vammesecne izvestaje pratite me podrzavajte.Derbije cu pisati posebno sve ostalo mesecni izvestaji.Bice golovi,sanse tv emisije i puno toga. celb  :boks:  :boks:  BOKICIC  BOKICIC 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pratim, lepo je videti osveženje.  thumbup  Ta grupa u kupu UEFA se čini sa malo sreče prolazna. Kako kaže Ronaldo, želi ti druga mesta, ja neču nemati ništa protiv, ako budeš prvi (u rednom delu sezone, na kraju neka bude, šta bude).   :wink: 

Link to comment
Share on other sites

Kakva Zvezda?

Strasna Zvezda!!!

Radanovic "pocistio" Jokanov Partizan 0-4

157.Veciti Derbi

FK-Partizan-FK-Crvena-zvezda-Foto-Marko-

 

59156517-f728-4a6c-bf0e-43ed0a0a0a67-201

157.veciti derbi odigran je danas na stadionu Partizana u Humskoj.Vreme je bilolepo,publika je ispunila stadion incideneta nije bilo igraci su imali sve preduslove da publici pruze jedan spektakl igrom na terenu.Dani pred sam derbi bili su turbulentni pogotovo za crveno bele.Odlazak sefa struke Milojevica uplasio je i zabrinuo mnoge ZVezdase,svi su se plasili derbija.Dolazak mladog stratega Radanovica samo je povecao bojaz i strah navijaca da se crvena Zvezda ne ponizi u Humskoj.Partizan je naostren,cekao velikog rivala zeljan da ga jos vise "dotuce".U Zvezdi su od dolaska novog trenera vise bili bazirani na pripremu samog derbija i igre nego na medisko spiunovanjei prepucavanje.Vredno se radilo treniralo,trener Zvezde od samog dolaska naklupu govori o vrednom radu koji ocekuje od svojih momaka.Sa druge strane trenerska velicina Jokanovic,mozda iprepotentno je docekao ovaj derbi stomu se ispostavice seobiloo glavu.

 

Kvote pred mec:

rPPijb4.jpg

 

Sastavi Ekipa:

v36x3Pl.jpg

nCJbt3V.jpg

GPDCNVx.jpg

vkYrlJm.jpg

Kad je rec o sastavima Zvezda je pred sam start derbija bila istinski receno osakacena.Povredjeni su bili Savic,Marin,Ben.Trener crveno belih odlucio se za jhako brzu poslednju liniju gde su stoperski tandem cinili Pankov i Sumaila.Obojica dobri tehnicki,jaki u duelu i jako brzi za svoju poziciju sto je omogucilo sefu struke crveno belih da zadnju liniji podigne visoko i napadne Partizan.Znao je Radanovic danajvecaopasnost preti od Partizanovih napadaca,markirao je svakog od njih i propisno onemogucio da bilo sta urade na terenu.Tosickao da je bio senka,Rikardo i Zakaric kao da nisu bili na terenu.Zvezda je izasla visoko presingom napala Partizan i to cinili tokom citavog meca sto je iznenadilo trenera Jokanovica i njegovu ekipu.

 

Ocene igraca:

7ypPybB.jpg

 

Statistika utakmice:

ALsH8gT.jpg

 

Detalji i sanse sa utakmice:

https://www.youtube.com/watch?v=JLWWH6Wbm7U

 

"Pobeda za sve one koji su sumnjali u mene,Zgazili smo ih"

aJ0ucuc.jpg

 

Pitanja novinara:

Stefan Andrejevic(Srbijasport.net):Sigurno imate pravo hvaliti se ovako ubedljivom pobedom danas.Sta ste to promenili za ovih 6.dana?

Ranko Radanovic:Pazite ja nisam neko ko se busa u grudi i hvali,ovo je pobeda mojih igraca,mog strucnog staba svih navijaca i moja naravno.Radili smo spremali se dobro,to je moj odgovor.

Jovan Peric(Politika):Koliko ova pobedamoze znaciti vasoj ekipi u nastavku sezone?

Ranko Radanovic:Moze daznaci puno,ali ako ovo arhiviramo i nastavimo vredno da radimo puno toga je pred namapuno utakmica i ovo je samo jedan korak,mnogo ih jos ostaje do konacnog cilja.

DjordjeMihailovic(B92.net):Pobedaprvakao samostalnog trenera,odmah u derbiju i ovoliko ubedljivo.Da li jemoglo bolje?

Ranko Radanovic:Velika stvar naravno naspram sebe imao sam trenersku velicinu Jokanovica,njegov odlicantim i puno znacajna pobeda za mene.Moze bolje uvek moze bolje i ka tome tezim.

Luis Javier Santin(Goal):Aleksa Vukanovic u pocetku sezone senka,neko ko nije bio ni na klupi.Danas ga stavite u startnih 11 on vam se oduzi sa dva gola?

Ranko Radanovic:Aleksa je izuzetan igrac veoma vazan zamoju igru i viziju koju imam.Povreda Marina naterala me je da trazim alternative i tokom proteklih dana kroz trening i razgovore sa Aleksom uvideo sam da je spreman da pocne derbi.Bio je sjajan dao dva gola,odigrao fantsticno.Raduje me njegova igra.

Stefan Rajkovc(Informer):Borjan je do sada ne savladan 276.minuta koliko moze da traje ovo?

Ranko Radanovic:Zanima me igra citavog tima dominacija,stvaranje sansi uvek sam neko ko ce ici na gol vise i pobedu.Ne opterecuju me rekordi i tome slicno.

NebojsaPetrovic(Sos):Branko Jovicic covek koji je postigao dva strasna gola,bio neuhvatljiv za odbranu crno belih?Kako oceniti njegovu igru?

Ranko Radanovic:Bakula je stub i jedan od kljucnih igraca u ovom timu,zna svoje zadatke tako se i ponasa i obavlja na najbolji moguci nacin.Pred derbi rekao sam mu da zelim da ga vidim u zavrsnici da hocu da sutira,da je Stojkovic iz daljine ranjiv.Obavio je posao pokazao da je vrhunski igrac.

 

"Sef nas je ulio nadu i dao snagu,ovo je velicanstveno"

ifXdbqi.jpg

 

"Samo mogu da kazem da je ovo jedna velika utakmica za sve nas za nase navijace mnogi su nas vec otpisali,ali mi smo ih demantovali.Potukli smo Partizan do nogu na terenu smo dominirali.Sef nas jepreporodio,nasao je ulogu svakom od nas svako ima svoje zaduzenje u ekipi i vidi se koliko smo delovali kompaktno.Lako je biloigrati napred kada ti ledja pokriva igrac Kanjasovih kvaliteta.Golovi su mi dragi i posebni u mojoj karijeri,velicanstvena noc pamticu ovo zauvek."

Link to comment
Share on other sites

Za njih derbi jos nije zavrsen

Jokanovic "Pocetnik me dobije i jos mi se smeje"

Radanovic"Jokane trazi krivcazaporaz u sebi,pa tek u igracimai nama ostalima"

 

 

 

Clipboard012.jpg

"Pocetnik me dobijo onako ponizio me neko ko u zivotu lopte nije sutnuo.Tesko mi pada taj licemerni osmeh komsija koji bi sve dali da Partizana nema.Tom Radanovicu nek ide na cast to licemerno smejanje i izjava nakon derbija.Ozbiljan sam covek trener sa reputacijom,necu se baviti pocetnicima i ljudima koji nisu bitni.""Iskreno Jokanu kao coveku sa reputacijom i coveku takvog trenerskog kova ne prilici da ulazi u diskusije sa kolegom iz redova najveceg rivala.Gospodin Jokanovic je ozbiljan trener i ja ga postujemi kao kolegu i kao coveka.Ruzno je dolivati ulje na vatru,derbi je gotov ima jos da se igra,nije fudbal igra na zivot i smrt."

 

vladan-milojevic91.jpg

"Jokane ne prilici ti onakvo ponasanje,ruzno je da trener satakvom reputacijom vredjakolegu iz redova najveceg rivala.Postujem Jokana i necu dalju raspravu i spinovanje,spremam ekipu za Evropu i bas me briga sta ostali "laju".Bolje nek sakupe koji bod nasem fudbal nego sto se svadjaju."

Link to comment
Share on other sites

1zvezda-tv-696x3210afb7f3265cdb2b6.jpg

Mesec Septembar

LingLong-superliga-logo-horizontalni-min

 

9.Kolo LL Super lige Srbije

Statistika-Zvezda-vojvodina.jpg

Zvezda-vojvodina-startne-postave.jpg

Zvezda-vojvodina-ocene-igraca-2.jpg

Zvezda-vojvodina-ocene-igraca.jpg

 

 

10.kolo LL Super lige Srbije

fm-2019-07-22-09-43-30-41.jpg

fm-2019-07-22-09-43-30-461.jpg
fm-2019-07-22-09-43-33-956.jpg
 
 
 
UEFA_Europa_League_logo.png
 
Liga Evrope 1.kolo
fener-izmene.jpg
fm-2019-07-22-09-43-41-6.jpg
fm-2019-07-22-09-43-41-613.jpg
ocene-igraca-fener-zvezda.jpg
Statistika-Fener-Zvezda.jpg
Zvezda-Izmene.jpg
 
 
1.runda kupa Srbije
16b62b9692da9555d.jpg
rejting-igraca-1.jpg
rejting-igraca-2.jpg
startne-postave.jpg
Zvezda-smederevokup-statistika.jpg
 
 
 
 
"Prvi mesec na klupi Zvezde,iskreno zadovoljan sam dosada uradjenim.U Super ligi smo uglavnom igrali dobro,imali smo kontrolu u svim mecevima igrali smo efikasno napadacki sto mi se iskreno svidja.Cak i u utakmici sa Javorom i ako smo izgubili ja sam zadovoljan igrom i zalaganjem svih mojih igraca.Imamo razloga za radost kao sto smo rekli i kad sam dolazio da ce se rad isplatiti.Sto se tice meca u Ligi Evrope tu smo i za mene na iznenadjenje dobili Fener tamo onako ubedljivo,mi smo tu utakmicu odigrali vrhunski onako kako ja zelim da igram moja ekipa i tu samo skidam kapu dole mojoj ekipi.Jos tezi mecevi supred nama,vazno je da dobro treniramo."
 
Edited by Ranko000
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |