Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Ignacio Camacho


Target Man
 Share

Recommended Posts

Ignacio Camacho

 

 

 

Ime igrača:Ignacio "Nacho" Camacho Barnola

Godine igrača:20

Pozicija:MC,DMC,dc,amc

Državljanstvo:Španija

Trenutni klub:Atletiko Madrid

Vrednost igrača:1,100,000

 

 

 

 

 

Karijera:

 

Ignacio Camacho je rođen 4.maja 1990.godine u Saragosi,Aragon.U njegovim prvim igrama u klubu Saragosa,bio je viđen od strane skauta Atletika iz Madrida i odmah kupljen i prosleđen u mlađe kategorije Atletika.Dana, 1.marta 2008.godine debituje za prvi tim Atletika iz Madrida i to kao starter.Na toj utakmici je igrao do 68 minuta.Ta je utakmica bila gde je Atletiko pobedio Barselonu 4:2.Dva meseca posle te utakmice,Camacho je potpisao profesionalni ugovor.Prvi gol za Atletiko postiže 3.maja 2008. godine u pobedi Atletika nad Huelvom od 3:0.Lep poklon za njegov 18 rođendan koji je usledio narednog dana.

Što se tiče reprezentacije,bio je kapiten Španske reprezentacije U-17 na prvenstvu Evrope U-17 2007 godine.Tada je i postigao jedan gol.Odmah zatim,2008,je izapran u Špansku reprezentaciju U-21,ali je propustio Evropsko prvenstvo 2009. godine zbog povrede

 

Dobre strane:

 

Svakako jedna od boljih ako ne i najbolja strana ovog igrača je zalaganje i doprinos na terenu za vreme utakmice.Svakako je timski igrač,nije "cicija" i veoma dobar asistent,tehničar i dribler.Najbolja pozicija koja mu odgovara je ili zadnji vezni ili centralni igrač.Može igrati i na mestu polušpica ili defanyivca,ali ni približno dobro kao igrač sredine terena.

 

Loše strane:

 

Ovom igraču je teško naći manu.Možda,što je malo češće sklon povredama i što je slab izvođač slobodnih udaraca i upućivanje duhih paseva ili izvođenje kornera(ali to ne treba zameriti i shvatiti kao manu)

 

CA:

 

Trenutni potencijal ovog igrača je veoma zadivljujući obzirom koliko ima godina.Već sad,sa malim iskustvom može igrati u velikim klubovima bez problema.

 

PA:

 

Budući potencijal ovog igrača će iz godine u godinu rasti i sigurno će biti jedan od vodećih srednjaka kako u Španiji,tako i u Evropi.Zasigurno će zameniti Ćavija u reprezentaciji.

 

Lično mišljenje:

 

Po meni je ovo igrač kojeg morate imati bilo koji klub da voditi.Nećete se pokajati.Ukoliko mu ukažete šansu,biće lojalan kako klubu koji vodite,tako i vama kao treneru.Po meni,jedan od najboljih španskih igrača sredine terena.Dovodio sam ga skoro u svaki klub koji sam vodio i nisam se pokajao.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |