Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Moje FM avanture - AFC Telford


ŽeljkoDelija
 Share

Da li da nastavim pisati dalje?  

8 members have voted

  1. 1. Da li da nastavim pisati dalje?

    • Da
      5
    • Ne
      3


Recommended Posts

AFC Telford United od sledece sezone clan Coca Cola 2 lige!

 

http://afctelford.biz/images/courtney.jpg

Neumorni navijaci slavili cijelo vece.

 

Igraci AFC Telford Uniteda uspjeli su u zadnjem kolu da dodju do play offa.Iako je sve izgledalo beznadno zadnja dva protivnika Telfordu bili su vec otpisani klubovi koje je Telford lako savladao.Iako se nisu nadali ni play offu igraci AFC Telforda su uspjeli u zadnjem kolu opustanjem igraca Darlingtona da izbore play off i AFC Telford United od sledece sezone clan Coca Cola 2 lige!Na kraju sezone zauzeli su http://img14.imageshack.us/img14/2469/bluesquarepremier5.th.png5.%20mjesto5. mjesto na tabeli,ali to im nije predstavljalo problem da prodju u Coca Cola 2 ligu.

 

Igraci AFC Telforda u polu finalu play offa dobili su Wrexham.Prva utakmica se igrala na New Bucks Stadionu i tu je Telford slavio rezultatom http://img684.imageshack.us/img684/7666/afctelfordvwrexham.th.png2-12-1. Wrexham je ostvario svoj cilj i postigao gol u gostima sto im je davalo velike sanse za prolazak dalje.Ali druga prica u uzvratnoj utakmici.Nakon uvodnog pritiska igraca Wrexhama pao je gol iz kontre i tu pada moral igracima domace ekipe,ali uspjevaju da zabiju izjednacujuci pogodak i nista vise od toga.Telford je prosao dalje u finale i ta utakmica je zavrsila http://img205.imageshack.us/img205/8941/wrexhamvafctelford.th.png1-11-1

 

Finale Newport County vs AFC Telford United

 

Finalni mec odigran je na Wemblyu pred 33800 navijaca ova dva kluba.Iako na pocetku sezone nijedan klub nije zamisljao ovakav kraj ipak se dogodilo.Newport je bio blagi favorit ali ni Telford nije bio podcjenjen.Utakmica je bila neizvjesna svih 90minuta.Prvi gol pada tek u 87.minutu iz kontre je pogodio Dean Sinclare.Sok je bio prevelik za igrace Newporta i do kraja uspjevaju samo da prime jos jedan pogodak a strijelac tog gola bio je Martin Riley.Neizvjesna utakmica zavrsava http://img210.imageshack.us/img210/5061/newportcovafctelford.th.png2-02-0 pobjedom Telforda i ogroman broj navijaca ulece na teren da slavi sa svojim igracima promociju u Coca Cola 2 ligu!

 

Overmars nije krio zadovoljstvo!

 

http://www.qumedia.nl/images/upload/219076.jpg

Marc Overmars sada vec legenda AFC Telforda.

 

Marc Overmars nije krio zadovoljstvo i srecu zbog plasmana njegovog Telforda u Coca Cola 2."Ne mogu vam opisati koliko mi je drago da je Telford uspio da se plasira u Coca Cola 2.Bilo je nesuglasica izmedju mene uprave i navijaca, cak su mi dali ultimatum pred kraj prvog dijela sezone.Morao sam da dobijem odredjene utakmice da im vratim povjerenje iako smo i tada drzali dobro 14. mjesto.Na pocetku sezone dogovr je bio da se izbjegne ispadanje iz lige.Navijaci nisu bili zadovoljni tom odlukom mene i uprave pa su poceli bojkotovati utakmice,zato mi je uprava i dala ultimatum i tada smo ostvarili 12 utakmica bez poraza sto nas je dovelo u situaciju da danas slavimo ovde.Nadam se opstanku u Coca Cola 2 i nadam se dobrim odnosima sa navijacima kao i sa upravom kluba" rekao je Marc Overmars.

 

I Wengera impresionirao Overmars!

 

width=400 height=300

http://www.arsenalwatch.com/wp-content/uploads/2010/04/arsene-wenger.jpg[/img]

Wenger pljesce Overmarsu nakon pobjede nad Newportom.

 

Nakon plasmana AFC Telforda u Coca Cola 2 svi poznanici Overmarsa su mu cestitali ali kao prvi se izdvojio Arsen Wenger strucnjak Arsenala."Jako me iznenadio Overmars kao menadzer,ocekivao sam da ce postati odlican menadzer kao sto je i igrac bio ali ne u ovako malom vremenskom roku.Postao je mozda jedan od najtrazenijih menadzera u Engleskoj ne samo u nizim ligama nego i u Premier ligi.Govorilo se da ce na klupu Liverpoola ili West Hama, ali on je to sve odbijao i sa velikom zeljom i radoscu vodio je Telford i na opste iznenadjenje cijelog fudbalskog svijeta uveo ih u Coca Cola 2.Moram da mu cestitam jer malo je menadzera koji bi to uspjeli u samo 3 sezone" izjavio je Wenger.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

haha samo se nikako ne mogu nacuditi navijacima  :bad: Odigram 12 utakmica i od tih 12 10 dobijem i 2 nerjeseno i oni nisu zadovoljni a media prediction mi bio 20  hmm To stalno ponavljam  .!.
Link to comment
Share on other sites

Ja zadovoljan i ako budem 3 pa udjem u Coca Cola 1. Sad mi krivo na neki nacin sto sam ovako rano usao u Coca Cola 2 da sam sacekao jos jednu seznu mogao sam kao 1. da idem dalje sto bi znacilo da vec imam bolju ekipu.Al' sta je tu je,nadam se bar 15. mjestu  :great:
Link to comment
Share on other sites

Ja zadovoljan i ako budem 3 pa udjem u Coca Cola 1. Sad mi krivo na neki nacin sto sam ovako rano usao u Coca Cola 2 da sam sacekao jos jednu seznu mogao sam kao 1. da idem dalje sto bi znacilo da vec imam bolju ekipu.Al' sta je tu je,nadam se bar 15. mjestu  :great:

 

Nemoj 15., publika ce te oterati  hehe

Link to comment
Share on other sites

I dobijam ponude same ako sam se dobro pokazao?

 

Zavisi koje si lige uzeo, i dobijas ponude dobrih klubova ako si se pokazao, ako nisi nece te angazovati neki veliki klubovi...

Link to comment
Share on other sites

E ja sam glup pa nzm dal je ovo istinito ili on pravi pricu  hehe

Ako je istinito kako ja naprimer da dam ostavku u Partizan i da cekam ponude drugih klubova kako? HVALA

Lepo kliknes na tvoje ime u igrice, pa tamo gde mozes da ides na Holiday imas i Resign i ti kliknes to i onda si dao ostavku.

I dobijam ponude same ako sam se dobro pokazao?

Zavisi koje si lige uzeo, i dobijas ponude dobrih klubova ako si se pokazao, ako nisi nece te angazovati neki veliki klubovi...

 

Off topic  KAVA :crvenikarton:

Link to comment
Share on other sites

Pripreme za Telford zavrsene

 

http://fans.richhydeonline.com/ws4_28.JPG

Bucks vs Wolvs

 

http://img823.imageshack.us/img823/2102/afctelfordunited.th.pngPripremne%20utakmicePripremne utakmice su zavrsene.Dovedena su dva nova igraca a nekoliko ih je i napustilo klub.Overmars rekao moze i bolje sto se tice pripremnih utakmica."Dobro smo poceli pripreme 2-2 sa Jenom a onda uslijedila sramoprotiv Wolvs 7-1 na domacem terenu iako smo poveli sa 1-0 nismo se uspjeli oporaviti cijelu utakmicu.Ostalo utakmice su zavrsile onako kako sam i ocekivao.  Uspjeo sam da isprobam sve kombinacie i igrace a iznenadio me Hamiti svojim odlicnim partijama" rekao je Overmars za novinare.

 

 

Prelazni rok zavrsen

 

http://img801.imageshack.us/img801/9124/afctelfordunited2.th.pngPrelazni%20rokPrelazni rok zavrsen. Overmars se koncentrirao na prodaju i na igrace iz svojih mladjih kategorija.U klub su dosla dva nova pojacanja oba su napadaci. Jedan od njih je proslavljeni Holandjanin koji je nekada igrao za Holandiju U21 http://img683.imageshack.us/img683/824/17maceorigters.th.pngMaceo%20RigtersMaceo Rigters sada vec 28godisnjak.Pored njega u klub je stigao mladic  http://img101.imageshack.us/img101/4999/21djenybemboleta.th.pngBembo%20LetaBembo Leta 20 godina samo ima.

 

width=400 height=200

http://images.fcupdate.net/news/31277.jpg[/img]

Maceo Rigters igrac Telforda.

 

Overmars zadovoljan dolazkom Rigtersa na njegovom predstavljanju rekao ja da bi Rigters mogao biti glavni igrac ove sezone u Telfordu i Rigters je dao izjavu za novinare."Proslih sezona imao sam problema sa povredama i nisam se naigrao.Nadam se da su ti dani proslost i da cu zadovoljiti standarde koje mi je postavio Overmars i da  cu se dobro uklopiti u Telford."

Link to comment
Share on other sites

Ovo ce na pauzu nadam se ne na dugu.Sjebao mi se sejv zadnji a onaj prije njega sto imam je sa pocetka prelaznog roka,a nemam zivaca ponovo to da igram po ovoj vrucini. Mozda neksto novo pocnem dok ovo ne pozelim opet  :thumbup:
Link to comment
Share on other sites

 

Mladic kojeg je Overmars doveo kao veliko pojacanje u napadu od samog pocetka sezone pokazuje svoj potencijal.Odlicnim igrama drzi Telford u borbi za play off.

 

http://beefbagel.com/wp-content/uploads/2007/03/tom-elliot.jpg

Mladi Elliot na posudbi iz Leedsa hara Coca Cola 2.

 

Elliot se obratio medijima poslije zadnje utakmice sa Burtonom i poraza od 3-2 ."Ocekivao sam da ce me uprava Leedsa pustiti negdje na posudbu ali nisam ocekivao da cu zaigrati kod Overmarsa u ekipi.Nisam bio zadovoljan jer su odlucili u Leedsu da me tamo posalju,a Telford je tek usao u Coca Cola 2 pa sam mislio da imaju nemaju neke velike ambicije za sezonu koja dolazi. Medjutim sada poslije 11 kola vidim da imaju velike ambicije i sa malo srece mogli bi do play offa. U dogovoru sa Leedsom odlucio sam cijelu sezonu ovde ostati na posudbi a ko zna mozda i za stalno ostanem kod Overmarsa" rekao je prvi strijelac Telforda.

 

Overmars zadovoljan igrom Bucksa

 

Dobrim igrama igraci Telforda drze http://img594.imageshack.us/img594/9459/cocacolaleague22.th.png14.%20mjesto14. mjesto ,ali to nije obeshrabrujuce u njihovom pohodu na play off.Prva ekipa na tabeli ima samo 8 bodova prednosti nad Telfordom poslije http://img251.imageshack.us/img251/3246/afctelfordunited5.th.png1212 odigranih kola.

 

 

http://images.icnetwork.co.uk/upl/sundaysun/sep2008/4/6/8495CA80-C3A6-E4D3-D95FAD5A4E843710.jpg

Sean Evans na slici u utakmici protiv  Accringtona pobjeda Telforda 4-1.

 

 

 

Bucksi razocarani ispadanjem iz kupova

 

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/01/Johnstone%27s_paint_trophy_logo.PNG

 

Igraci Telforda su se osramotili u oba kupa u koja su igrali.Ispali su u prvim kolima katastrofalnim rezultatima 6-1 i 5-1.Ove utakmice su unistile raspolozenje navijaca kao i uprave i Overmars obecao da ce sledece sezone dati sve od sebe da dogura sto dalje u oba kupa."Zalim zbog ispadanja iz kupa mogli smo tu imati dodatnu zaradu ali nismo imali srece kad su se izvlacili parovi dobijali smo dosta jace protivnike, a nisam htjeo da riskiram povredu nekog igraca u kupu jer smo novi u ligi i meni je cilj da ostanemo u ligi a mozda i nesto vise uradimo"

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Telfordova era u Coca Cola 2

 

AFC Telford je zauzeo http://img834.imageshack.us/img834/9459/cocacolaleague22.th.png2.2. mjesto u Coca Cola 2 ligi i njegovi igraci kupe sve nagrade iz mjeseca u mjesces.Overmars prezadovoljan napokon je New Bucsk Stadium pun. Ne samo da je Overmars zadovoljan nego su i navijaci i uprava,oprostili su mu ispadanje iz kupova.Ali Overmars se zali na ponovne probleme sa povredama koje svake godine zahvate Telforda onda kad su igraci najpotrebniji."Bojim se ako dovedem dosta novih igraca sto moram da uradim,da ce im trebati dosta vremena da se ujedine i da bi me to moglo kostati cak i play offa.Zato cu u dogovoru sa upravom i trenerskim timom odlucitit sta cemo uraditi.Previse nam se igraca povredilo i to na predugo vreme"

 

 

http://www.tust.org/images/clo.jpg

Strucni tim Telforda.

 

Ovih dana Telford je zaradio mnogo novca.Cak su nesto iskoristili i za popravak ulaznih vrata na New Bucks Stationu.Uprava je nesto dala i Overmarsu za transfere a vecinu je postrosila na podmirivanje dugova iz proslosti.Predstavnik uprave Lee Carter dao je i izjavu u medije."Telford je dobio dosta novca od TV prava i od mnogobrojnih sponzora koji nam se javljaju jer su primjetili odlicne igre mojih momaka.Sjecam se dok smo bili u Blue Square North, nismo mogli nikako naci sponzora.I kada smo nasli jednog to je bila firma koja proizvodi kante za smece i razne kontejnere i ostale slicne stvari.Ali zahvaljujuci Overmarsu sve se to promjenilo i sto se tice starih dugova oni su podmireni,a nadam se da novih nece biti"

 

 

width=400 height=359

http://www.craemer.com/typo3temp/pics/a13b2efc7c.jpg[/img]

Sponzori iz starih vremena.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ma to je zbog mog usranog neta. Popravi cu to sve. Samo da javim da sam upao u Coca Cola 1 i to u zadnjem kolu sa 4. na 3. mjesto bez play offa. Pricu pisem kad mi bude bolji net  BOKICIC

 

Edit:

Mislim da sad radi SS

Link to comment
Share on other sites

AFC Telford clan Coca Cola League 1

 

Odlicnim igrama zadnja dva mjeseca ekipa Overmarsa je sa 9. mjesta skocila na http://img844.imageshack.us/img844/7137/cocacolaleague2.th.png3.3. i to u zadnjem kolu pobjedom nad Notts Countyem sa nevjerojatnih 6-3.Bila je to vrlo otvorena utakmica a igracima i jedne i druge ekipe trebao je sto bolji rezultat.Ali Telford je bio znatno uspjesniji.Zadnjih osam utakmica Bucksi su napravili niz od http://img844.imageshack.us/img844/2102/afctelfordunited.th.png8%20pobjeda8 pobjeda .Ponovo kao i u Coca Cola 2 ligi Overmars je iznenadio sve i ugrabio svoje prve nagrade kao menadzer.Dobio je nagradu za menadzera mjeseca  http://img829.imageshack.us/img829/6263/marcovermars4.th.pngaprilaaprila i http://img833.imageshack.us/img833/3609/marcovermars5.th.pngmajamaja . "Ovo su mi prve nagrade kao menadzeru i vrlo sam zahvalan prije svega svojim igracima koji su mi to omogucili.Srusili smo rekord Coca Cola 2 lige sa 8 vezanih pobjeda to je svakako i rekord Telforda kao i mene samog.Bila je ovo  divna sezona i sam sam se iznenadio da smo je zavrsili na 3. mjestu" rekao je Marc Overmars.

 

 

http://www.fgrtrust.com/communities/3/004/006/649/613/images/4525852544.swf

Igraci iz omladinske skole Telforda.

 

 

Mark Hartmann dosoa u Telford za nevjerojatnu cijenu od 70 000evra.Svi su mislili da je Overmars pogrijesio sto ga je doveo pa cak i navijaci i uprava su trazili da se prekine taj transfer prije nego sto pare odu u nepovrat.Medjutim Overmars je bio odlucan i vjerovao u Hartmanna a ovaj mu to na najbolji nacin vratio.Danas mu je cijena 400 000evra,a uz to traze ga i veliki klubovi kao sto su West Ham i Newcastle."Nisam se nadao ovakvom uspjehu sa Telfordom.Dosao sam ovamo jer nisam imao mjesta u Swindonu a Overmars mi obecao dobru minutazu jer tada nije imao igraca na mojoj poziciji.Kada sam dosao u Telford igrao sam srednjeg veznog,ali kada su se povredili neki igraci morao sam preci na prednjeg veznog i tu i danas igram.Razmisljam da napustim Telford ako dodje dobra ponuda i za mene i za klub"bio je jasan Hartmann.

 

width=299 height=400

http://www.swindontownfc.co.uk/javaImages/b0/e5/0,,10341~7071152,00.jpg[/img]

Mark Hartmann najbolji igrac Telforda zadnjih 8 kola.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |