Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako vam ide?


Kruno
 Share

Recommended Posts

  • Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Počeo sejv sa Partizanom, vezao niz od 7 pobeda na startu. Za LŠ u poslednjem kolu idem na Kopenhagen, boriću se. SS ne smem da kačim, igram na beti a ne mogu da učitam sejv na regularnom fm-u.

Formacija 4 u odbrani, 2 u veznom redu, 2 krila, amc i napadač.

Doveo sam Diega, španac od 19 leta, igra na AMC, perspektivan igrač ali se za sad nije najbolje snašao, Essaid Belkalem pojačao odbranu, korektan je i Miloš Dimitrijević koji mi je najbolje pojačanje. Svi dovedeni na free.

Tawamba (6), Đuričković (5) i Dimitrijević (4) najbolji strelci posle 7 zvaničnih utakmica, Tošić i Vulićević sa ukupno 11 asistencija rasturaju po desnoj strani.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Link to comment
Share on other sites

Nisam prošao Kopenhagen, bio bolji u obe ali izgubio prvu kući 1:0. U Ligi Evrope jaka grupa sa Bilbaom, Evertonom i Luganom. Prvu izgubio od Bilbaa. U prvenstvu za sad bez nerešenog i poraza, taktika se dobro pokazala, efikasan sam sa dosta velikim posedom lopte, nikad ispod 55%. Od pojačnja mi treba napadač i možda desno krilo, ostale pozicije su korektno pokrivene.

 

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Link to comment
Share on other sites

Da li je neko od vas imao laksi zreb za ulazak u Ligu Sampiona? :D Protiv Buducnosti sam se mucio, Zilinu sam prosao u 120. minutu, protiv Dundlaka sam strepeo iako sam bio bolji, promasio Tawamba sve zivo. :D

http://dodaj.rs/images/6scyt.png

Link to comment
Share on other sites

Jel iko Milinkovica-Savica dovodio i koja mu je cijena posto na demu su lude cijene i uzeo City doveo ga za 50 mil pa me zanima jel neko uspio za manje, mogao bi poceti sa Bayernom.
 
 
Odigrao sam prijateljske utakmice toplo hladno, jos ce biti taktickih promjena ali kao sto sam rekao dat cu sansu mladom Fruchtl-u koji vec pokazuje odlican napredak, dok se ne oporavi Neuer on je No. 1 pa ce ga on poducavati i igrati u manjim utakmicama i domacim, vec ima protiv BvB u Super cupu utakmicu i sad prvo kolo kupa ce braniti.
 

https://imgur.com/YguHQ3H

 

https://imgur.com/a/t66vQ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |