Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Košulja bia


Posljednji Boem
 Share

Recommended Posts

Uvod u sezonu 2016

 

 

http://www.oldschool-samp.com/slike/images/friendlyma.jpg

 

 

http://www.oldschool-samp.com/slike/images/friendly.png

 

 

Naravno za moj prvi save game i karijeru sam odabrao svoj najdraži klub, klub za kojeg navijam evo punih 15 godina. U ovom uvodu ću napomenuti da radim zaokret u politici kluba, prvenstveno u transfer politici. Cilj se u iduće tri do četri sezone riješiti velikih zvijezda koje su većinom i stranci a koji imaju "bolesno" visoke plaće. Umjesto njih će biti dovedeni mladi talenti, prvenstveno španjolci, a neće se više zanemarivati ni omladinski pogon. Prvi na udaru će se naći čuveni trio BBC + sadašnji kapetan Sergio kikser Ramos, a za ostale ćemo vidjeti.

 

Što se ovih prijateljskih tiče, odrađeno ih je 5 i jako sam zadovoljan kako je ekipa reagirala na moje zamisli. Puno sam mjenjao pa su apsolutno svi dobili priliku i moram priznat da su me neki igrači na pripremama ugodno iznenadili. Nije upisan poraz, a posebno smo dobro izgledali protiv Rome i Sportinga.

 

 

 

 

http://www.oldschool-samp.com/slike/images/spggvrv.png

 

 

http://www.oldschool-samp.com/slike/images/lp.png

 

http://www.oldschool-samp.com/slike/images/lput.png

 

 

U ligi prvaka sam bio u drugom "šeširu" jer su u prvom samo prvaci svojih zemalja. Imao sam sreće pa sam iz tog prvog izvukao Zenit, a ne Bayern ili City. Sve u svemu dobio sam jednu grupu koja nije ni prelaka ni preteška nego onako baš po mjeri za prvu sezonu i njen početak u kojem će se uigravati momčad i upoznavat sa novim idejama.

 

Što se rasporeda tiče odlično je što otvaram doma, ali je loše što već u drugom kolu u tako ranoj fazi sezone idem na najteže gostovanje u ovoj grupi. Nakon toga ide dvomeč sa austrijancima u kojem sam apsolutni favorit i onda neugodno gostovanje u "užarenu" Grčku. Zadnje kolo čekam Zenita kod kuće, ali nadam se da ću osigurat prolazak prije zadnjeg kola da izbjegnem stres.

 

 

 

http://www.oldschool-samp.com/slike/images/transfers4.jpg

 

 

 

http://www.oldschool-samp.com/slike/images/transferi.png

 

 

Što se transfera tiče bilo je ovo neuobičajeno mirno ljeto za ovaj klub. Riješio sam se škarta u vidu Arbeloe i Chersyeva koji nema ni mjesta ni kvalitete u ovom klubu. Pokušao sam prodat ili barem posudit Lucasa Vazqueza, ali ga nitko nije htio ni kupit ni posudit. Nije mi potreban ali ću ga koristit u ovim slabijim utakmicama da se bar netko zainteresira pa da ga uspijem prodat na zimu ili na ljeto.

 

Što se dolazaka tiče imao sam bjednih 15 miliona  € pa nisam ni mogao ići u veliku rekonstrukciju, ovo prvo ljeto je poslužilo samo za pokrpavanje rupa. Trebao mi je back up za Marcela i pronašao sam savršenog igrača, Jose Angel koji uz to nije puno ni plaćen. Iako nisu kupovine, ovdje moram spomenit trojicu jako talentiranih juniora koji su promovirani iz juniorskog direktno u seniorski tim. Riječ je golmanu Yanezu, Odegaardu i Mayoralu. Sva trojica će trenirati sa prvim timom i dobivati minute u malim utakmicama kako bi napredovali. Od njih očekujem jako puno.

 

 

 

http://www.oldschool-samp.com/slike/images/mb22.jpg

 

 

http://www.footballuser.com/formations/2015/12/1375656_Champions_League_Team.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Report polusezone

 

 

 

 

http://i.imgur.com/l4eliLX.jpg

 

 

http://i.imgur.com/QakO0VS.png

 

http://i.imgur.com/Dhtm4cH.png

 

 

Iza mene je jedna jako zanimljiva i napeta polusezona u la ligi. Čak tri kluba se trenutno bore za titulu, a pored mene i Barce neočekivano se tu našla Valencia, pitanje je mogu li u drugom djelu sezone mi se još više približit. Barca je imala nevjerovatno sretno otvaranje sezone u ligi i u prvih 11 utakmica je upisala isto toliko pobjeda ! Međutim dosta ih je služila i sreća jer su pobjeđivali i sa igračem manje, pa i golovima u zadnjim sekundama utakmica. Onda je došao classico i dva puta ih ruši CR golovima u 3. i 4. minuti utakmice i upisujemo zasluženu pobjedu.

 

Iako imaju čak dvije utakmice manje od mene čak  i u slučaju pobjede u obe utakmice ja ću biti prvi zbog boljeg međusobnog omjera. Jedini poraz se dogodio šokantno protiv Granade i to na domaćem terenu, jednostavno bio je to onaj dan kad protivnik zabije iz jedne prilike, a ti ne možeš iz mnogo njih.

 

 

 

http://i.imgur.com/EjsYwcs.png

 

 

http://i.imgur.com/eY4PiTR.png

 

http://i.imgur.com/K3CKzBE.png

 

http://i.imgur.com/GP1P6NU.png

 

 

Očekivano prvo mjesto na kraju, iako sam ga osigurao tek u zadnjem kolu protiv Zenita. Sve je išlo po planu i u prve tri utakmice sam ostvario tri pobjede. Onda idem u goste u Austriju i pravim fatalnu grešku. Izvodim kompletno drugi sastav i ja i moji igrači smo podcjenili protivnika i zasluženo smo kažnjeni. Međutim onda upisujemo nove dvije pobjede i osiguravamo prvo mjesto u grupi. Ždrijeb mi je bio naklonjen i moram priznat da sam u osmini finala dobio jednog od tri najlakša protivnika pa očekujem rutinski prolaz dalje.

 

 

 

http://i.imgur.com/rePAZDn.jpg

 

 

http://i.imgur.com/xU7NavE.png

 

 

Krenilo je baš kako sam i planirao, jedan lagani protivnik za početak omogućio je nastup mojim rezervama koje su upisale dvije pobjede bez primljenog gola. Ono što je fortuna dala u LP odnjela je ovdje. Za mene najteži mogući protivnik, iako je barca puno kvalitetnija sa Barcom mi je lakše igrat nego sa ovima zbog njihovog stila igre i zbog toga što ih Simeone motivira do neba. Prisiljen sam izvest najjači mogući sastav koji bude moguć u tom trenu. Nadam se prolazu dalje.

 

 

 

Najbolji igrač polusezone

 

 

http://i.imgur.com/ZvoToF2.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |