Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Uspon lokalnog menadzera...


Kaleza
 Share

Recommended Posts

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a6/Degraafschap.png

http://www.igreklik.com/slike/images/23170120893587761750.png

Kraj prve sezone,završen je prelaskom u prvu ligu,dosta dobrim profitom!

http://www.igreklik.com/slike/images/34289340289172030098.jpghttp://www.igreklik.com/slike/images/17294547379478537191.jpghttp://www.igreklik.com/slike/images/66243232733847889320.jpghttp://www.igreklik.com/slike/images/50605816877527096493.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Primetio sam da Derby traži novog "vođu",tako da sam iskoristio priliku zbog velikog kiksa dosta jakog kluba,te se kandidovao.Posrećilo mi se i ako jako mali budzet,za ovakav klub mi više i ne treba.Trenutno je važno samo opstati ove sezone u ovu ligu,iduce idemo na FA CUP!

http://www.igreklik.com/slike/images/10172215120809919959.jpg

http://www.igreklik.com/slike/images/64435357382330991646.jpg

 

http://www.igreklik.com/slike/images/92732072524041591277.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Minsko polje

Tako bih nazvao sezonu koja je prošla,baš tako minsko polje,jedan pogrešan potez i ode sve...

Jako komplikovan zadatak je bio ispred mene,održati klub u Sky Bet Championshipu.Pored jako dobrih klubova koji su daleko moćniji,u svakom smislu.Finansije Derbya od kada sam ga ja preuzeo bile su očajne,srećom mladi igrači su mi obezbedili dovoljno prostora za obavljanje mog zadatka.

http://i.imgur.com/92Q8Jjx.jpg

Kako bih poboljšao finansije kluba prije nego što ga napustim,a napuštanje kluba je bilo očigledno,zbog finansija trenutnog stanja,trebalo bi minimum 2 sezone da se približim u prvih pet na tabeli.Ni jedan igrač nije doveden do kraja sezone,kako bih uštedio novca,pokušao sam iskoristi mlade talente,što je pošlo za rukom ovaj put.

U koliko vam treba neki regen sigurno bi trebalo da pogledate u21 Derby-ev tim.

http://i.imgur.com/ZlbvsT5.jpg

Tako da sam bio prinuđen da prodam nekoliko mladih talenata kako bih obezbjedio novac idućem menadzeru na Pride Parku.Sigurno po atributima,po igri jedan od boljih igrača i sigurno kandidat za najboljeg regena Sky Bet championshipa..

 

 

http://i.imgur.com/87AYzMm.jpg

Da izdvojimo i jedan od dosta lijepih golova...

Iduci report ce biti opsirniji i dosta bolji,trenutno i nemam previse vremena kako bih izbacio neki dobar report...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/ZmPGmkp.png

Nakon napuštanja Derby-a jedan od najboljih klubova koji su tragali za menadzerom bila je i Lokomotiva iz Moskve.Posle jako loše sezone,otkačili su bivšeg trenera,ispred mene je cilj da klub uvedem ove sezone u top5,te da dođem do 1/4 finala KUPa.Očekujem međutim Ligu Evrope iduće sezone zbog trenutnog sastava tima,koji je po mom mišljenju,fantastičan.

http://i.imgur.com/JBp3mME.jpg

http://i.imgur.com/xAowRfB.jpg

http://www.dodaj.rs/f/1N/6I/1j5YM4g9/transferi.png

Pošto,sam ne vidim budućnost kluba u starim igračima i ako imaju vrijednost,atribute im se slabo pojačavaju,a vrjiednost im sve više pada(makar sa mog gledišta).Pojedine starije igrače sam prodao,kako bih od tih prihoda doveo mlađe,igrače pred kojima je čitava "karijera".

http://i.imgur.com/LwiArzB.jpg

Tako da posle prodaje ovih igrača(gore navednih),opazio sam par dobrih napadača,koji će mi dosta trebati ove sezone kako bih "progurao" tim na vrhu tabele.

http://i.imgur.com/ddT5FLf.jpg

http://i.imgur.com/VWH1pyh.jpg

http://i.imgur.com/gDD87Tj.jpg

(Već preša)

http://i.imgur.com/Y6uOgTp.png

Ovu sezonu,očekujem top finiš,tako da sam pripremio dosta napadačku taktiku,koju bih mijenjao jedino na derbiju(CSKA).Prva postava za iduću sezonu,definitivno će izgledati ovako!

http://i.imgur.com/Kgn9EEq.jpg

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Luda taktika kako funkcionise posto imas dosta prostora izmedu DM-a i AMC/L/R i ovaj Necid bi bio odlican Target Man mozda da ga tako pokusas koristiti ali ako daje golove na ovoj roli ne diraj :D

Link to comment
Share on other sites

Luda taktika,upravo tako,nidje veze,sa jacim timovima mi je dosta funkcionisala,zapravo recu ti ono kako funkcionise,ako ti je dobar odbrambeni red tj DC DR/L tesko da mogu proc DMC mi je tu da poveze odbranu i napad bukvalno,trenutno nemam u timu dobrog centra,cim nabavim zamijenice Tarasova,Necidu cu promeniti rolu ako ti tako kazes,al Necida I njega cu konstantno menjati,kako bih ostvario profit na jednom od ove dvojice a jednost ostavio.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/3T/P4/1XzALk0X/polu.png

 

http://www.dodaj.rs/f/17/z2/1GVgRn3o/liga.png

Prilikom prvog reporta rekao sam da ciljam makar na kvalifikacije za Ligu Evrope,možda je zvučalo smiješno vama isto koliko i upravi.Po ovim rezultatima trenutno se može vidjeti da to nije i nemoguće,šta više možda budemo išli na titulu,jer rezultati koje smo postigli na Derbiju,ali i na večim mečevima opravdavaju moje mišljenje.Trenutno stanje na tabeli ukazuje da cu 70% uspjeti i igrati kvalifikacije,a tabela trenutno izgleda ovako...

http://i.imgur.com/s2LLL7L.jpg

http://i.imgur.com/BxNtc9S.jpg

A tu je i rekordna pobjeda do sada

http://i.imgur.com/8cict1v.jpg

http://www.dodaj.rs/f/1N/6I/1j5YM4g9/transferi.png

Što se transfera tiče,od početka sezone nije bilo velikih izmjena,

Prodati su:

Vedran Corluka - 6.000.000E zbog jako očajnih mečeva,u trenutku prodaje vrijednost mu je bila 5.250.000.

Arseny Logashov[/url] - 7.250.000E prodat je zbog po mom mišljenju odlične ponude,kluba i ako je moja politika da se igrači ne prodaju u istu ligu,ova ponuda se nije mogla odbiti.

 

Što se pojačanja tiče,u tim je došao Giacomo Sciacca za 4.500.000 eura,njegova vrijednost posle 14 mečeva skočila je na 2.700.000 eura,prema skautima a i mom mišljenju,ovaj igrač će se dosta razviti.Sigurno jedan od boljih mlađih igrača na ovoj poziciji.

http://www.dodaj.rs/f/3G/107/12VBwXQw/kup.png

http://i.imgur.com/A8lbBnE.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/3Y/ba/1IMTo7lm/kraj.png

Konačno,i kraj dosta naporne sezone,ali veoma uzbudljive buduci da smo neke od ciljeva,bolje reći sve ostvarili.

Čak sam za mrvicu prevazišao sam sebe,samo je gol razlika uticala na osvajanje prvog mjesta te naslov šampiona.Ali u ovoj situaciji to i nije tako bitno,bitno je da sam se ja kvalifikovao za Ligu Šampiona,tu očekujem da povratim sav uložen novac,a kasnije ćete i viđet da je masu uloženu u trenutnu ekipu.

http://www.dodaj.rs/f/17/z2/1GVgRn3o/liga.png

Što se tiče same lige,tu nema šta mnogo da se filozofira i priča ostvaren uspjeh ne može biti bolji,novac koji smo dobili nije dovoljan da izmiri ni potraživanje za dva mjeseca,tako da se nadamo povratu novca kroz Ligu Šampiona!

http://i.imgur.com/zRlj7Xw.jpg

http://www.dodaj.rs/f/3G/107/12VBwXQw/kup.png

I tu sam uspio da ostvarim sva moja očekivanja,a očekivanja nisu bila manja od uzimanja kupa!

Protiv Anji-a u dosta teškom meču autogolom u 18 minutu sam došao do kupa.

http://i.imgur.com/tMWa1li.jpg

http://www.dodaj.rs/f/1N/6I/1j5YM4g9/transferi.png

Zbog povrede u toku priprema za nastavak sezone,morao sam dovesti 3-4 jaka pojačanja,tako da sam se tu dosta potrošio.Otišlo je 20ak miliona na pojačanja,koja su se već posle 14 odigranih mečeva,ajmo reći debelo isplatila.

Prvo pojačanje,od koga sam očekivao najviše a dobio suprotno,ali ipak nešto i dobio je...

Fabio Borini i ako mu je bila tržišna vrednost na oko 8-9 miliona eura,imao sam osjećaj da će ovaj igrač opasno da se razvije,a pojačanje mi je trebalo očajnički.Iskeširao sam 15.000.000 eura za njega.Trenutna vrijednost je 17.000.000 dok u naredne dvije sezone očekujem da ovaj igrač pređe vrijednost od 30.000.000!

Andrea Bartolacci centar,koji pruža mogućnosti da se stavi i na drugim pozicijama,pre svega mi je zbog toga dosta koristio u slučaju povrede.Međutim kako se razvijao ušao je u prvi tim,u prvu postavu.Došao je iz Genoe za 7.000.000 eura trenutno ima tržišnu cijenu od 11.000.000eura!

Fernadao najveće iznaneđenje ove godine,doveo sam ga takođe kao zamjenu za male pare za nevjerovatnih 300.000eura,plata 60.000 eura trenutno jedna od manjih u cjelom timu.

Pošto je na 6 utakmica od kojih su 2 bile prijateljske zabio 4 gola i napravio asistanciju,odlučio sam da ga sve više i više forsiram,da bi trenutno dostigao vrijednost od 3.200.000 eura!

http://i.imgur.com/PxJ7z1z.jpg]Joel Ward doveden za 6.250.000 dok trenutno vrijedi 7.500.000 eura!

Zanemarite total

To je to sto se tice ove sezone

:)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Eh nije report ali čisto onako da vas obavijestim odakle vas čeka idući report,do sad sam mijenjao klubove čisto da bih digao sebi reputaciju,ali ovde sam htio da se zadržim,šta ću kad mi đavo ne da.Ali ovo još nije sigurno...

 

http://i.imgur.com/K2VbhAq.jpg

P.s ništa od pregovora,tražio sam im i previše ;)

Edited by Kaleza
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

http://i.imgur.com/2gpNQt4.png

Pozdrav ekipa dugo nije bilo reporta,razloga je mnogo,ali da mi pređemo na novi report,kao što vidite novi report je iz Readinga,glavni razlog za promenu kluba je normalno veći budzet,veća plata,a ovako izgleda finansiska situacija u klubu trenutno (nedelja nakon preuzimanja).

http://i.imgur.com/gk1LReF.png

Sastav za ligu će izgledati od prilike ovako :

http://i.imgur.com/lCT2FGQ.png

Nadam se da će ove sezone biti prelazak u prvu ligu,te makar 1/4 finale FAI Cupa

;)

Što se pojačanja tiče,do kraja sezone sumnjam da će biti pojačanja zbog velikog broja igračkog kadra u klubu koji želim da iskoristim,kako nebih uzalud trošio pare.Javljam vam report sa polu sezone,trenutno što se tiče tabele to izgleda ovako...

http://i.imgur.com/DXSx7LE.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |