Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Recommended Posts

File Name: San Marino by FM-Balkan ReSearch Team

File Submitter: prodo

File Submitted: 23 Feb 2014

File Category: Nove lige i takmičenja

 

San Marino by FM-Balkan ReSearch Team

 

http://i.imgur.com/NTvrgv1.png

 

Sadržaj:

Campionato Sammarinese

Coppa Titano

Supercoppa Sammarinese

 

Dodane nagrade za najboljeg strijelca, igrača i sl. Sastav grupa u ligi i kupu isti kao u stvarnosti za sezonu 2013/2014, a od narednih sezona sastav grupa je potpuno nasumičan. Potpuno točna pravila u smislu formata natjecanja, kartona, ograničenja stranaca, posudbi, zimskih pauza, transfer rokova i sl. preuzeta sa službenih stranica saveza.

 

Liga se igra u dvije grupe od kojih jedna sadrži 8, a druga 7 klubova. Igra se dva puta sa klubovima iz svoje grupe i jedan put sa klubovima iz druge grupe. Po prva 3 kluba iz svake grupe sudjeluju u playoffu koji na kraju daje pobjednika lige. Kup se igra u formatu od 3 grupe po 5 klubova, iz svake grupe dalje prolaze prva dva kluba te još dva najbolja trećeplasirana te se na kraju igra playoff u formatu četvrtfinale, polufinale i finale. Osim lige i kupa još se igra i superkup između osvajača lige i osvajača kupa.

 

Campionato Sammarinese ima najluđi i najkompliciraniji playoff u nogometnom svijetu, u kojem svaki klub ima drugu šansu, a prvaci grupa imaju lakši (manje utakmica) put do finala. Taj playoff, kao i sve drugo, je odrađen kao u stvarnosti, a kako izgleda možete vidjeti ovdje:

http://i.imgur.com/5ygc2p0.png

 

W - winner, L - loser, zelena linija - put pobjednika, crvena linija - put poraženog, siva linija - za ekipu koja završava natjecanje

Baza je testirana dvije sezone na holidayu, a sve eventualne greške i moguće ispravke oko igrača, klubova i sl. pišite u ovu temu pa će biti ispravljene u budućnosti.

 

Kako uključiti ovaj dodatak možete saznati

ovdje.

 

Screenshots:

 

http://i.imgur.com/2Llm3nF.png

 

http://i.imgur.com/yPEAYW3.png

 

http://i.imgur.com/sD1goBS.png

 

http://i.imgur.com/XJmuVAs.png

 

http://i.imgur.com/zpkqfxE.png

 

Click here to download this file

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |