Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

2013. godina - Simply The Best


Recommended Posts

http://i.imgur.com/Oumnt.jpg

 

Nakon što su završene nominacije i zatim glasanje za one najbolje iz svih područja našeg foruma došlo je vrijeme da proglasimo pobjednika. U 2013. godini forum je napravio ogroman posao, prešli smo cifru od 15 000 članova, oborili rekord o broju posjećenosti u toku jednog dana i mnoge druge rekorde. Sa ponosom u ime foruma mogu reći da je 2013. godina bila veliki uspijeh za ovaj forum. Sve to zahvaljujući našem vrijednim članovima.

 

Iako je krajem godine, Site Team ponovo podijeljen na Tekstopisački i Taktički tim, odlučio sam nagradu posvetiti Site Teamu, jer je bio na snazi duži vremenski period. Pobjednik u ovoj kategoriji je član Mitro, koji je potukao konkurenciju u glasanju uzevši svaki glas u svoju korist i završivši sa 10 glasova ubjedljivo na prvom mjestu.

Što se tiče jednog od najaktivnih timova ovog foruma, Grafičari su bili veoma vrijedni tokom godine, Scratched '14 Logos i Framey '14 Facepack su bili veliki projetki ovoga tima, pobjednik ovog tima je član Sema^, koji je iza sebe ostavio kolegu stemaking, sa 9 glasova više. Što se tiče ReSearch tima, koji je takođe radio vrlo aktivno prošle godine, pobjedu je odnio admin Kruno™, koji je sa 7 glasova odnio pobjedu ispred člana prodo, sa 5 glasova. Najbolji član Uredničkog tima 2013. godine po izboru članova je član Bole89, koji je sa 10 glasova odnio ubjedljivu pobjedu, ispred kolega stemaking i LukaSt, koji su imali 2 glasa.

 

Nakon što smo završili sa timovima, red je da pređemo na administraciju. Nagradu za najboljeg Moderatora 2013. godine odnio je član Ichigo, tijesnu pobjedu ispred konkurenata staridedo i Flekica™, koji su završili sa 3 glasa i Dzonija, sa dva glasa. Najbolji Super Moderator prošle godine je po izboru članova sa 8 glasova član Madridista, koji je ispred Dine i Flekice, koji ima 5, odnosno 4 glasa.

 

Što se tiče nagrade za Najboljeg Člana 2013. godine, ubjedljivu i zasluženu pobjedu odnio je član Dino151 sa 10 glasova ispred Krune, sa jednim i Madridiste sa 2 glasa. Nagradu Najbolji mladi član 2013. godine odnio je član Lord Torrent05, sa 10 glasova.

 

Za kraj nam je ostala nagrada za najveću provalu prošle godine, pobjednik u toj kategoriji je član Madridista sa svojim ocjenjivanjem filmova, sa 5 glasova.

 

Zahvaljujemo se svima koji su glasali. Nadamo se da ćemo ove godine biti još bolji i da nećemo prestati napredovati. Svima koji su pobjedili u svojim konkurencijama čestitamo od srca te očekujemo da nastavite istim tempom.

 

Vaš FM-Balkan tim!

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Puno hvala na izboru, mnogo mi to znači. Ne prodje dan da nepomislim na najbolji forum sa najboljima članovima. Sada ni nemogu zamislit kako bi bilo brez foruma,stvarno velika promjena u zivotu.

Čestitke i svima koji su osvojili nagrade :sesir:thumbup

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Hvala vam na najcijenjenijom nagradi foruma, čast mi je biti najbolji član najboljeg FM foruma, prošle godine. Čestitke naravno i ostalima, naravno i želja da se i ostali uključe i da imamo što veću konkurenciju.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |