Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Vitesse


Uncle Creepy
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/ltpjKkM.png

 

 

http://i.imgur.com/GusWDbw.png

 

 

http://i.imgur.com/NKOkqfU.png

 

http://i.imgur.com/73Vn7eG.png

 

http://i.imgur.com/88smjqZ.png

 

http://i.imgur.com/H8YUtUU.png

 

http://i.imgur.com/c5rhYQ6.png

 

http://i.imgur.com/k2wTdbT.png

 

Daleko najbolji golman u klubu je Piet Velthuizen, tako da bi on trebao biti prvi izbor. Osim njega, tu su još dva mlada golmana - Meerits i Houwen. Kao zamjenu za Velthuizena preporučam da koristite 17-godišnjeg Houwena. Otprilike jednako dobar kao Meerits, možda čak malo bolji, ali ako dobije potrebnu minutažu može se razviti u odličnog golmana. Kao treća opcija tako ostaje Meerits.

 

http://i.imgur.com/9Qs0j0O.png

 

http://i.imgur.com/TeOFl87.png

 

U obrani baš i nema velikog izbora, tako da bi tu bilo najbolje uložiti dio budžeta i dovesti par igrača. Na desnom boku imate Hutchinsona, ali samo do kraja sezone jer je na posudbi iz Chelseaja. Na lijevoj strani još jedna posudba iz Chelseaja - Patrick van Aanholt. Njih dvojica su dovoljno dobri za prvu momčad, ali dobro bi bilo dovesti još po jednog lijevog i desnog beka ako se netko od njih ozljedi. Na poziciji centralnog braniča imate samo tri igrača, tako da ne bi bilo loše i tu dovesti još jednog. Najbolji od ta tri je Gruzijac Kashia. Preostaju vam još van der Struijk i Dan Mori. Ja bih prednost dao Nizozemcu, ali probajte ih rotirati u pripremama i odlučite koji je vama bolji.

 

http://i.imgur.com/z7wAMIb.png

 

http://i.imgur.com/X3NdUb5.png

 

Što se tiče zadnjeg veznog, opet ipate dva podjednaka igrača - Leerdam i van der Heijden. Prednost dajem Leerdamu samo zato jer je nešto mlađi i ima više prostora za napredak, ali izbor opet ovisi o vama i vašem stilu igre. Na poziciji centralnog veznog imate velik izbor igrača, a najbolji par su Marko Vejinović i iskusni Theo Janssen. Nakon njih tu je Chelseajev Kakuta, koji bi možda bolje odigrao na krilu, a kao posljednja opcija ostaju 18-godišnji Brahim Darri i Evertonov Júnior. Ostaju nam još krila. S lijeve strane imate trojac iz Chelseaja - Cuevas, Piazon, Atsu. Cuevas i Atsu su dosta slični, probajte ih rotirati i vidite koji se bolje pokaže, dok je Piazon treća opcija. S desne strane imate odlične Ibarru i Chanturiu. Ibarru je možda čak i najbolje prodati, možete dobiti velike novce te dovesti još tri nova igrača poput njega.

 

http://i.imgur.com/0hHqELY.png

 

http://i.imgur.com/etwdxEQ.png

 

U napadu imate Havenaara i Reisa. Obojica imaju svoje prednosti i nedostatke. Havenaara je najbolje koristiti kao Target Man, ima 194cm i nije baš okretan ni brz. S druge strane, Reis je baš ono suprotno, brz i okretan te dobar tehničar. Ako igrate s jednim napadačem preporučam da koristite Reisa.

 

http://i.imgur.com/dFpawKw.png

 

http://i.imgur.com/YGdcXfD.png

 

http://i.imgur.com/oTjUJV4.png

 

http://i.imgur.com/NE389jV.png

 

http://i.imgur.com/kcf8yd5.png

 

Kao što sam pisao iznad, imate veliki broj veznjaka i dobra krila, tako da preporučam formaciju 4-5-1. Krila su vam dosta brza tako da njih možete iskoristiti kao prednost. U napad možete staviti i Havenaara kao Deep Lying Forward te krilima dati više napadačkih opcija, tako da su krila zapravo glavna prijetnja protivničkim vratima, dok je napadač onaj koji im stvara prostor - isprobano u više klubova i odlično funkcionira.

 

http://i.imgur.com/lBnhjxU.png

 

Vitesse ove godine ima odličnu mladu momčad prepunu talenata te solidan transfer budžet. Omladinska škola je vrlo dobra (3.5 zvijezdice - Great Youth Facilities) tako da i kroz naredne sezone možete očekivati dobre regene. Dajte sezonu-dvije mladima da se poslože te donesite naslov nizozemskog prvaka po prvi put ovom klubu i prekinite dominaciju Ajaxa.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |