Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Leicester


IM995
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/jiV37Yu.png

http://i.imgur.com/7IaArp7.png

http://i.imgur.com/trGwshD.jpg

http://i.imgur.com/73Vn7eG.png

http://i.imgur.com/zsYPluK.jpg

 

Financijsko stanje je cista nula. Ako ste pocetnik i neznate kako zaraditi neki ''sitni novac'' bez prodaje igraca mozete procitati u ovom tutorijalu.

 

 

http://i.imgur.com/c5rhYQ6.png

 

http://i.imgur.com/scFu0bq.png

 

http://i.imgur.com/2RYxvDC.jpg

 

Imate dva dobra golmana. Talentirani dvadesetjednogodisnji Danac bi bio moj prvi izbor (Kasper Schmeichel), a kao njegovu zamjenu imate dvadesetsedmogodisnjeg Irca Conrada Logana. Evo njihove usporedbe.

 

 

http://i.imgur.com/pvsqJo0.png

 

http://i.imgur.com/mJORcaO.jpg

 

U obrani imate cak 6 stopera. Tesko mi se odluciti koju dvojicu bih stavio u pocetni sastav, al to bi vjerojatno bili Moore talentirani mladic i Whitbread iskusni stoper koji je ponikao u Liverpoolovoj skoli, nazalost nije upisao ni jedan nastup za njih. Dalje od stopera imate Ledgera, Wasilwski, Morrea, Miquela koji je tu na posudbi iz Arsenala te Morgana iskusnog stopera koji bi mogao biti dobra zamjena, mozda cak i prvotimac. Od bekova imate jednog desnog beka De Laet. To je dvadesetcetverogodisnji Belgijanac kojeg je Leicester u sezoni 2012./2013. platio 1,5 m funti. Na lijevoj strani imate iskusnog Koncheskya koji je skoro cijelu svoju karijeru proveo u prvoj ligi dok ga Liverpool nije prodao Nottingham Forestu odakle je dosao u Leicester. Takoder na lijevoj strani imate nesto malo mladeg Bakyoga koji je ponikao u PSG-evoj omladinskoj skoli. Po mom misljenju ja bih stavio Koncheskya na ljevog beka.

 

 

http://i.imgur.com/mwGsGFM.png

 

http://i.imgur.com/Jg93VHx.jpg

 

U veznom redu imate previse opcija. Tu je King, Leicesterova desetka, potakao je u Chelseovoj omladinskoj skoli odakle odmah dolazi u Leicester i tu je vec deset sezona. Na pocetku ce te odmah dobiti ponude za njega, moje misljenje je 'nemojte ga prodati'. On je odlicni 'playmaker' i zasigurno bih njega stavio u prvi sastav. U paru s njim bih stavio Jamse mladi engleski talent te ga tako pustio da se razvija. Ali za tu poziciju jos imate Drinkwatera, dvadesettrogodisnjeg Engleza. Ako vam se ni on ne pokaze dobar imate na izbor dva iskusna igraca Hammonda, Dannsa te Taylora. Na ljevu stranu bih stavio vec spomenutog Bakyoga jer realno gledajuci on je najbolja opcija za tu poziciju.Uz njega imate i nesto slabijeg Dyera.Na desnu strau imate mladog, najtalentiranijeg igraca kluba Anthonya Knocaerta.

 

 

http://i.imgur.com/yvDluWc.png

 

http://i.imgur.com/e5JPeZl.jpg

Na poziciji napadaca imate vise opcija. Tu su Chris Wood, Maryn Waghon, Jeffrey Sclupp, David Nugent. Kao prvu opciju bih stavio Chrisa Woodate.

http://i.imgur.com/JiYKOZE.png

 

http://i.imgur.com/XqpH3zY.jpg

 

Tu su tri velika talenta. Anthony Knockaert kojeg sam vec spomenuo. Ali da kazem nesto o njemu. Anthony po nacionalnosti je Francuz, 21 godinu ima. Moze igrati na vise mjesta, najvise mu odgovara igrati iza napadaca i pod 'rolom' 'shadow striker'. Tom Hoperdevetnaestogodisnji Englez, napadac, kojeg bi bilo najbolje poslati na posudbu da igra kontinuirano te se tako i razvija. Najbolja 'rola' koja mu odgovara je 'poacher'. Marko Futacs nesto malo stariji od dvojice koju sam predstavio, takoder napadac. Na posudbi je u madarskom prvoligasu Diosgydr. Najbolja 'rola' koja mu odgovara je 'target man'.

 

 

http://i.imgur.com/hIyBpev.png

 

http://i.imgur.com/yBCdgDZ.jpg

 

Koristio bih taktiku 4-1-4-1 iz razloga sto je to vise obrambena postava. To je ipak niza liga i svi su podjednaki od prilike klubovi. Mozda da kombinirate s ovom postavom i 4-2-3-1. Ovu koju sam naveo koristite na gostovanjima uz control i balanced, a kod kuce 4-2-3-1 uz attacking i balanced.

 

 

http://i.imgur.com/lBnhjxU.png

 

Kao prvi razlog bi naveo taj da je Leicester engleski drugoligas i bio bih izazov uci u prvu ligu i boriti se s velikanima kao sto su Chelsea, Manchester City i United, Liverpool, Arsenal.

Kao drugi razlog bi naveo taj da Leicester ima odlicnu mladu skolu, sto znaci da ce vam kroz par sezona nastati jos talenata.

Treci razlog je taj sto se Leicester nalazi na listi 'Sugary daddy' tocnije na listi 'background'. Tko nezna sto to znaci moze potraziti ovdje.

Ovo je dovoljno razloga da upalite football managera za klub odaberete Leicester i krenete u avanturu...

Edited by IM995
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |