Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Real Sociedad S.A.D.


Madridista
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/YROq8Pz.png

http://i.imgur.com/jB3N1Uj.png

 

http://i.imgur.com/BWHw9n5.jpg

http://i.imgur.com/73Vn7eG.png

http://i.imgur.com/YteUZKY.jpg

 

http://i.imgur.com/c5rhYQ6.png

http://i.imgur.com/scFu0bq.png

Pozicija golmana jedna je od najslabijih u momčadi s obzirom da je prvi vratar 30-godišnji Claudio Bravo. On će sigurno biti prvi izbor naredne 3-4 sezone, no poslije ćete se morati krpati sa pojačanjima jer u klubu nema niti jedan dovoljno dobar golman. Njegova zamjena bi mogao biti Zubikarai koji ima 29 godina. Enrique Royo mladi je vratar kojem i ne predviđaju toliko blistavu budućnost da bi mogao biti prvi izbor kod Sociedada.

 

http://i.imgur.com/mqLjFqc.jpg

 

http://i.imgur.com/pvsqJo0.png

U obrani imate odličan izbor s obzirom na velikog talenta Iniga Martineza, a on bi duet u obrani trebao činiti sa Mikelom Martinezom. Na bekovskim pozicijama dosta je dobra konkurencija. Na desnoj strani je Estrada kao prvi izbor te Carlos Martinez kao zamjena, sa druge strane dva odlična Španjolca: Alberto de la Bella i Jose Angel(posudba). Još su u obrani dostupni 30-godišnji Ansotegi kao srednji branič i Cadamuro kao ''joker'' jer može igrati na svim pozicijama u prvom redu.

 

http://i.imgur.com/tqtYX6x.jpg

 

http://i.imgur.com/mwGsGFM.png

Došli smo možda i do najjačeg dijela u momčadi, veznog reda. Širina u veznom redu je jako dobra i posjedujete odlične talente. Krenut ćemo od početka pa će prvi biti Markel koji je najbolji izbor za defenzivnog veznog te njegova zamjena Elustondo koji je i ponikao u Sociedadu. U sredini su odlični i mladi Ruben Pardo, kao i Granero i Zurutuza. Ova trojka bi trebala biti rotirata kroz sezonu jer se teško odlučiti za dvojicu. kao zamjena bi mogao biti Javi Ros.

 

Što se krilnih pozicija tiče, tu su glavni Griezmann i Prieto, no odličan je i Urugvajac Gonzalo Castro koji je od ove sezone pod ugovorom Sociedada. Na krilima može igrati i Carlos Vela, no njega bi prije stavio u napad.

 

http://i.imgur.com/5Sx0LR9.jpg

 

http://i.imgur.com/yvDluWc.png

U napadu imate, kao što sam već napisao, fantastičnog Carlosa Velu koji bi bez dvojbe trebao biti prvi izbor. Prodaja Diega Ifrana ne bi bila loša odluka s obzirom da još u napadu mogu igrati Seferovic i Agirretxe. I na ovoj poziciji rotacija je dobra opcija, s tim da bi se Velu moglo koristiti i na krilnim pozicijama te bi se tada dobio prostor u napadu.

 

http://i.imgur.com/EoDFwUR.jpg

 

http://i.imgur.com/JiYKOZE.png

U samom početku u klubu i nema većih talenata, ali se mogu izdvojiti Iker Hernandez, Hervias i Oyarzun.

 

http://i.imgur.com/Ksuv2Gl.jpg

 

http://i.imgur.com/hIyBpev.png

Moja preporuka bi bila igrati u formaciji koja je prikazana ispod. Znači tražiti igru preko krila, igrati atraktivan i napadači nogomet unatoč jakoj konkurenciji u ligi. U obrani bi preporučio korištenje jednog BPD-D što bi odlična rola bila za Mikela, a drugi branič na CD-C. Bekovi bi išli na FB-Support.

 

Vezni red, počevši od defenzivnog veznog bi bio sa BWM-D, a dva središnja vezna na DLP-S i CM-A. Krila bi bila klasična na WInger-Attack opciji, dok bi u napadu ostavio na Advanced forward kako bi se i napadači koliko-toliko uključili u stvaranje igre.

 

http://i.imgur.com/esF7wAL.jpg

http://i.imgur.com/lBnhjxU.png

Sa Sociedadom bi najveći izazov bio srušiti duo na vrhu, misleći na Barcelonu i Real Madrid. Ipak, i oni su dobili jaku konkurenciju u Atleticu tako da posao u Španjolskoj neće biti nimalo lagan. Fokusirao bih se na domaće igrače (škola i država) i pokušao stvoriti pravu i ozbiljnu silu u Europi kroz nekoliko sezona. U tome će vas prvu sezonu možda malo kočiti loša financijska situacija, no to će se ispraviti kroz Ligu prvaka.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |