Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

HNK Hajduk Split


Mitro
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/V6NSl8x.png

http://i.imgur.com/mmTgzza.png

 

http://i.imgur.com/Udrzmau.jpg

 

http://i.imgur.com/73Vn7eG.png

http://i.imgur.com/VR8d3nN.jpg

 

http://i.imgur.com/c5rhYQ6.png

http://i.imgur.com/scFu0bq.png

http://zaslike.com/files/b2pzkq2yu3dpej62x1aw.png

 

Nakon odlaska Blaževića Hajduk je ostao ne mladima, a prvi golman je Lovre Kalinić i sigurno narednjih 10 godina može držati tu poziciju čvrsto. Ostala dva su, može se reći talenta i mogu biti zamjena, iako bi bilo dobro kada bi se pronašao neki jeftin vratar kroz sezonu-dvije kako bi se osigurala pozicija ukoliko dođe do ozljede prvog vratara.

 

http://i.imgur.com/pvsqJo0.png

http://zaslike.com/files/bmzhejy1j3fguau82qi6.png

 

U obrani su dva standardna igrača Maloča i Milović. Milić i Jonjić su dosta dobre zamjene i mogu se rotirati, a i pokrivaju više pozicija tako da je obrana dobro pokrivena. Zoran Nižić i Spanjić nisu klasa za Hajduk tako da se na njih ne treba računati. U mladoj momčadi ima Franjo Prce koji je dosta kvalitetan za svoje godine i mogla bi mu se pružiti prilika. Moja preporuka ukoliko se odlučite da dovesti nekoga je Duje Caleta-Car, mladi branič sa puno potencijala.Desni bek je jedna od pozicija gdje se treba krpati sa braničima. Mikanović je sigurno prvotimac i nema mu konkurencije, a rotacijom se može oslobiti mjesto za Maloču i Jonjića. Iz mlade momčadi se može gurati Josip Bašić koji je odličan prema naprijed. U prvoj sezoni teško da će se naći neko dostojno pojačanje tako da na ovu poziciju treba pripaziti.

Kao i desni bek, i lijevi je dosta šupalj jer je jedini dostojni bek Jozinović. Ovo su dvije možda i najslabije točke u momčadi i treba se koncentrirati na njih pri dovođenju igrača.

 

http://i.imgur.com/mwGsGFM.png

http://zaslike.com/files/zo5puxi8p8hm0c6kwqg8.png

 

Pozicija defenzivnog veznog je odlično pokrivena sa Andjelkovicem koji je fantastičan. Zamjena mu može biti Milić uz možda laganu promjenu u ulozi.

Jedna od jačih pozicija u momčadi. Andrijašević i Pašalić imaju osigurano mjesto na ovoj poziciji, a Sušić je zamjena. Sa dva standardna vezna i jednom zamjenom se može dosta dobro konkurirati, a ako izbije nešto novca može se pojačati nekim igračem.

Mijo Caktaš je na ovoj poziciji prvi pik, a treba obratiti pozornost na Elvira Malokua koji je jedan od najvećih taletana u Hrvatskoj i treba ga rotirati kako bi stekao iskustva i naravno napredovao. Može se prodati Bukva i Illuridze kako bi se zaradilo nešto jer ne mogu konkurirati na ovoj poziciji. Iako asistent ne pokazuje puno na Kouassija, on treba biti prvi izbor i imati stalno mjesto u postavi.

 

http://i.imgur.com/yvDluWc.png

http://zaslike.com/files/zpm31jrwz9gaz0q8e1.png

 

Na ovoj poziciji može odlično igrati Maloku, a treba obratiti pozornost na Ivana Mastelića koji je jedan od najvećih talenata u mladoj momčadi i može izrasti u odličnoj krilnog igrača. Još je tu Bencun koji može poslužiti kao back-up u slučaju ozljede.

Prodaja Maglice bi trebala biti prvi izbor i otvoriti mjesto za Tomislava Kiša koji je odličan napadač. Također, u mladoj momčadi je Nikola Vlašić koji može biti zamjena za Kiša, a ako dobije dovoljno prilike može biti odličan napadač za Hajduk.

 

http://i.imgur.com/JiYKOZE.png

http://zaslike.com/files/xo5uuma30jgeuvp6to76.png

http://i.imgur.com/hIyBpev.png

http://i.imgur.com/6cAZwyM.jpg

 

Formacijski bi to izgledalo ovako. Sa Kalinićem na kolu i obranom koju čine Jozinović, Maloča, Milović i Mikanović. Maloča bi u ovom slučaju mogao imati ulogu CD-Cover zbog brzine i dobrog čitanja igre. Defenzivni vezni(DM-Defend) bi sigurno trebao biti Andjelkovic. Dva srednja vezna su Pašalić i Andrijašević te na krilnim pozicijama Caktaš i Kouassi. Usamljen u napadu bi trebao biti Kiš, uz zamjenu Vlašića.

 

http://i.imgur.com/lBnhjxU.png

Hajduk je ove godine odlično napravljen na manageru, imate fantastičnu ekipu i hrpu talenata koji jedva čekaju da zaigraju za prvu ekipu. Hajduk ima (po)najbolje navijače u HNL-u i (po)najbolji stadion. Već u prvoj sezoni možete ostvariti fantastične rezultate i osvojiti Kup ili Ligu.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |