Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Diktatorica Fanny!


pRINCO
 Share

Recommended Posts

http://gurusdeportivos.com/wp-content/uploads/2013/06/Free-Fanny-Neguesha-HD-Wallpapers.jpg

Fanny Neguesha je dvadesetpetogodisnja cura iz Hrvatske korijenima iz Francuske koja je zavrsila studi sportsko menaderstva u Italiji. Bila je pomocni trener u Atalanti odkale pocinje svoju avanturu. Fanny se dugo dugo dvoumila izmedu teske englske lige i bogate Francuske. Odbijala je mnoge engleske velikane kao sto su Everton, Liverpool odbila je i Monaco koji je bogat ali i pridoslica u prvoj ligi. I onda kao i svaka cura izabrala nesto skroz trece. Izabrala je drzavu koja je takoreci na Sredozemlju sa vrlo ugodnom klimom na koju je vec navikla iz razloga jer joj je takva klima vec poznata sa preljepim plazama. Dugo sam se dvoumio koji naslov da stavim a da neotkrije puno pa sam izabrao ovi ''Diktatorica Fanny ''razlog takvom naslovu je taj sto ce ona trazit maksimum iz tima i imat ce jako teske treninge . Vi sad pokusajte otkrit koja bi to zemlja mogla bit i mozda cak pogodit koji klub ce vodit ;-)

Edited by pRINCO
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Iako bi Italia bila logican izbor, a znamo svi da zene nisu logicne, ona je odabrala Spanjolsku, odabrala je klub za koji navija od malena, odabrala je klub s kojim misli da moze ugrozit kao prva menaderica ovog kluba velike gigante kao sto su Real Madrid i Barcelona, odabrala je klub koji je medu najuspijesnijim u Spanjolskoj opcenito, odabrala je klub koji ocekuje 2015. novi stadium mozda vec predpostavljate koji je to klub, al odlucila je to skriti od javnosti koliko je to moguce za pocetak dok bar malo uigra momcad. Mozda vam je sad lakse pogodit klub kad znate zemlju?

:P

Link to comment
Share on other sites

Kada je sa skupocijenim brodom svog sadasnjeg momka M.B. uplovila u luku u Valenciji pocele su spekulacije dali je Miroslav Dukic na odlasku, al' ona je sve iznenadila i kupuje kucu u Madridu. Novinari kao novinari su otkrili da je Diego Simeone dobio "nogu" iz nepoznatih razloga. Iduceg jutra na naslovnicama novina stoji veliki naslov ''Club Atlético de Madrid consiguió un nuevo gerente’’ sto bi na nasem jeziku znacilo ‘’Atletiko Madrid dobio novu menadericu’’.

 

http://i.imgur.com/f07V7TA.jpg

 

Usljedila je prva konferencija za novinare gdje uz standardna pitanja dobija pitanja tipa '' Ti si zensko kako mislis vodit klub?!?''. Odmah na pocetku dala je do znanja svima te rekla da nema veze sto je zensko te da ce dobro vodit ovaj klub i da ce dat sve od sebe. Sada kad ste saznali koji je klub prekrasna Fanny Neguesha odabrala, odlucila Vas je provest kroz povijest kluba. Klub je osnovan davne 1903. Osnovali su ga baskijski studenti u Madridu kao ispostavu Athletic Bilbaa. Godine 1921. madridski se Athletic sasvim odvojio od Atletica iz Bilbaa, a 1923. godine klub je otvorio svoj prvi stadion, Metropolitano. Svoj prvi nastup u prvoj ligi odigrao je 10. veljače u Lehoni (španj. Leona) protiv momčadi koja se zvala Arenas de Guecho. Zbog teške ekonomske krize, klub se 1939. spaja s Aviación Nacional, ekipom zračnih snaga španjolske vojske. Nakon fuzije klub dobiva ime Athletic Aviación de Madrid, a 1941. mijenja ime iz Athletic u Atlético, jer je Francisco Franco zabranio uporabu stranih imena. Današnje ime, Atlético de Madrid, klub nosi od 1947. godine. Odlucila Vas je previse ne bombardirat godinama i povijescu. Moram naglasiti ponovo da je u iscekivanju noi stadium kapaciteta cca 77'000.

http://superstarcastic.com/footballcluppic/atletico-madrid-wallpaper-7.jpg

 

 

 

Na iducoj konferenciji za novinare koja je bila trenutak prije prve utakmice dala je do znanja koji su njeni ciljevi.

• prolazak skupine lige prvaka

• borba za prva tri mjesta u LaLigi

• za cup se boriti u slucaju ugrozenog mjesta u ligi

Mozete primjetiti da su koliko-toliko i realni njeni ciljevi. U iducim postovima ce te saznati vise o taktikama, treningu, transferima...

Edited by pRINCO
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |