Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Povratak otpisanih...


Madridista
 Share

Recommended Posts

Jedan hint između dva reporta. Utakmica protiv Nac Brede, vodim 1-0 i kontroliram igru. Ne sjećam se točno koja je minuta bila, ali mislim da je bilo drugo poluvrijeme, a situacija je sljedeća.

 

Slika 1: Sarpong vraća loptu mojima jer su oni izbacili u aut kako bi se pružila pomoć njihovom igraču.

http://i.imgur.com/c2U1G1p.jpg

 

Slika 2: Na scenu stupa moja budaletina, Varmeer koji se valja po podu, pleše ili što već, lopta se odbija od njega...

http://i.imgur.com/BwFizLr.jpg

 

Slika 3: ...i oni izjednačuju, rezultat na kraju bude 1-1 i nažalost prekinut niz pobjeda. facepalm

http://i.imgur.com/kz3mimv.jpg

 

Eto, vidimo se kod idućeg reporta, a do tada se malo nasmijte :D

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

AFC Ajax

http://i.imgur.com/fqxM8fl.png

 

http://i.imgur.com/F65CfBI.png

 

Evo i mene nakon nekoliko dana, našao vremena da napišem report, jedva. Pa krenimo... Izdominirali smo u ligi, sa kupom sa nezadovoljan, ali ne toliko zbog toga što nismo ispunili očekivanja, već igrači jako loše igraju, a dao sam im dobre premije za osvajanje. Što se Lige prvaka tiče, nije loše, ispunio sam cilj što mi je najvažnije, iduće sezone ćemo biti jači i spremniji, a do tada pogledajte kako smo prošli ovu sezonu.

 

http://i.imgur.com/PIX2YRR.png

 

Kao što sam najavio u uvodu, ovdje smo zaista odigrali fantastično. Umalo smo i cijelu sezonu proveli bez poraza, no nekoliko greški i stvari se brzo promijene. Igračima sa zadovoljan što se tiče ovog dijela i dobro su igrali. Samo moram reći da nismo mi bili baš toliko dobri, koliko su rivali bili loši.

 

http://i.imgur.com/1tzRnTD.jpg

 

 

Za ovaj report pripremio sam četiri utakmice. Prva je protiv

Zwollea gdje smo igrali dobro, a utakmica je ujedno bila i među prvim tekmama u drugom dijelu sezone. Cambuur nas je nadigrao statistički, ali ne i pogocima. Zabili smo četiri iako nismo imali puno prilika, a protivnik je prijetio sa svih strana, ali neka je i nas sreća poslužila. Uz dva igrača manje pao je i oslabljeni Feyenoord. Mogla je pobjeda biti i uvjerljivija, no pobjeda je pobjeda. Ma kakav Twente, nisu ni za druge lige kako smo ih nadigrali, a i općenito su loši u ligi bili.

 

http://i.imgur.com/XaoKshX.png

 

U kupu polu-žalost. Igrali jesmo, ali kao da i nismo. Zadnju utakmicu sam odigrao ja i to protiv PSVa. Uništio nas je Toivonen iz kornera, glavonja čupavi. No, ne zanima me previše ovo pa i neću duljiti i idemo dalje, eto vam par sličica da pogledate.

 

 

 

http://i.imgur.com/kOztVEm.png

 

Na početku sezone zadao sam nam osminu finala, to smo i odradili. Kroz grupe prošli jedva, a slična situacija je bila i sa Benficom među zadnjih 16. Imali smo prilika u prvoj tekmi što nismo iskoristili i to nam se vratilo u drugoj utakmici.

 

Ajax

1 - 1 Benfica

Benfica

2 - 1 Ajax

 

http://i.imgur.com/pI8RYLF.jpg

 

 

http://i.imgur.com/fKBjgv6.png

 

Igrač sezone

http://i.imgur.com/t271SJu.jpg

 

Prva postava

 

-

Serero-Sigtorsson-Fischer

 

Mlade nade:

Paal, Celik, Vankan, Bazoer

 

Uprava je izbacila računicu na kraju sezone, a to bi izgledalo

ovako.

 

Najprodavaniji dresovi su od Bojana Krkića.

http://i.imgur.com/lCeKFjE.jpg

 

Financije jako dobre, kao i što sam očekivao.

http://i.imgur.com/WCsQmEa.jpg

 

Povjerenje uprave na razini, job status: Untouchable

 

Analiza ciljeva:

  • Osvajanje lige tick.png
  • Finale kupa 101.png
  • Osmina finala LP tick.png
  • Poboljšanje uvjeta za mlade i trening 101.png

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

AFC Ajax

http://i.imgur.com/fqxM8fl.png

 

http://i.imgur.com/F65CfBI.png

 

Evo mene ponovno sa vama nakon nekoliko dana. Kao što se mogli vidjeti, u klub smo vratili legendu europskog nogometa, Clarencea Seedorfa. U ovom reportu ću vam predstaviti pojačanja, kako smo odradili pripreme i sami početak lige/Lige prvaka. Da ne gubimo vrijeme kao i svaki put, krećemo odmah...

 

http://i.imgur.com/HLtTbxC.png

 

Tijekom ovogodišnje predsezone odigrali smo četiri utakmice. Vrlo sam zadovoljan s predstavljanjem mladih igrača i sigurno već sada imam nekoliko pikova koji bi mogli dobiti priliku tijekom sezone. Jedan od njih je i Nouri koji je zabio u prvoj utakmici, ali i Paal koji je odlično igrao u vezi.

 

http://i.imgur.com/jhlV9DT.jpg

 

http://i.imgur.com/NJ9kGDm.png

 

Možda se nekima neće svidjeti dovođenje stranca, ali obratio sam pozornost i na to da će mi on biti tri sezone kod mene do 21. godine te će ga savez smatrati domaćim igračem, a i možda uspije upisati nastup za Nizozemsku što bi bilo idealno. Samo se nadam da oni iz Paragvaja ne gledaju kako igra...

 

 

http://i.imgur.com/7smdVDM.jpg

 

Iz kluba je nekoliko igrača otišlo. Među njima je Niklas Moisander, a njegovim odlaskom otvorio sam prostor za Boilesena i Denswila što mi se čini kao dobar potez. Još je klub napustio Tobias Sana koji nije pružio dovoljno da bi ostao među odabranima. Puno igrača je otišlo na posudbe, a pod povećalom će biti Cihat Celik i Karlsson.

 

 

http://i.imgur.com/PIX2YRR.png

 

U ligi dobar start, samo me boli taj jedan poraz od

Feyenoorda. Jedna od stvari koje me brinu je broj primljenih pogodaka, jer, ako pogledamo prošlu sezonu kada smo u cijeloj sezoni primili samo 19 golova, i zatim pogledamo prvih sedam utakmica ovdje gdje smo primili sedam golova, vidi se razlika. Morat ćemo nešto mrdat u taktici ne bi li popravili to malo.

 

Još bih izdvojio pobjedu protiv

Vitessea kojom smo pokazali tko je gazda. Slično je bilo i protiv Feyenoorda, ali tamo nam je falilo sreće. Fischer dvije prečke pogodio. Na samom početku sezone stvari su izgledale obećavajuće pobjedom od 5-2 gdje smo nadigrali Heerenveena.

 

http://i.imgur.com/hZ0jhxS.jpg

 

 

http://i.imgur.com/d3xuvQW.png

 

Nastavili smo tradiciju, rekao bih Football Manager. U Super kupu smo igrali protiv Rode koja nas je namučila više negoli sam to očekivao. No na penalima smo bili smireniji i odnijeli još jedan trofej u vitrine na Amsterdam Areni.

 

http://i.imgur.com/VWdfIoH.jpg

 

http://i.imgur.com/kOztVEm.png

 

U Ligi prvaka smo izvukli poprilično tešku grupu i bit će iznenađujuće ako uspijemo proći dalje. Protivnici su nam, kao što vidite na slici, Porto, Atletico i Frankfurt. U prvom kolu smo igrali protiv Nijemaca koje smo pobjedili

2-1. Čeka nas naporna borba za ''europsko proljeće''.

 

http://i.imgur.com/5ZsTbMj.jpg

 

***

Ciljevi za sezonu:

  • Osvajanje lige
  • Osmina finala LP
  • Osvajanje kupa
  • Poboljšanje uvjeta za mlade i trening
  • Promovirati mlade igrače u prvu momčad

Do idućeg reporta pozdrav. Samo da najavim, idući put će biti malo drugačije, točnije predstavit ću vam momčad, taktiku i mlade nade.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |