Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

HNK Rijeka


Cris
 Share

Recommended Posts

http://i.imgur.com/h8OonZA.png

http://www.zaslike.com/files/6sr6gud5c1c52mxse9qc.png

 

http://i.imgur.com/zJpUcFJ.png

 

http://i.imgur.com/73Vn7eG.png

http://i.imgur.com/G512dy2.png

__________________________________________________________________________________________

 

http://i.imgur.com/c5rhYQ6.png

http://i.imgur.com/scFu0bq.png

Prvi vratar je Ivan Vargić koji ima 26 godina. Ocijene su dobre i za HNL je vrlo dobar. Ipak ako za par sezona ako osjetite da možete nešto više napraviti u Europi, a da vam je upravo vratar največi problem bilo bi dobro da dovedete nekog boljeg.Rezervni vratar je iskusni Ivan Mance koji ima 30 godina i za HNL može biti dobar, ali za u Europu ne.Tu je još i mladi Dino Raspor koji ima 21 godinu i možete mu davati priliku u kupovima.

http://i.imgur.com/wTA8FdL.png

 

http://i.imgur.com/pvsqJo0.png

U obrani imate stoperski tandem Knezević-Marić. To su igrači koji imaju dobre ocijene i oni i trebali biti na visokoj razini u dosta utakmica.Sljedeće sezone vratit će vam se Mato Neretljak koji će odigrati još 2-3 godine do mirovine.Kao rezervnog stopera imate Niku Datkovića. On ima 20 godina i može se razviti u nelošeg stopera za balkansko područje.Na bekovima se ne morate pojačavati, imate odlične bekove koji odlično služe momčadi.Imate igrače poput Borasa, Mierzejewskog i Tomečak može dosta dobro odigrati na mjestu beka.Po meni bi igrao ili Boras ili Tomečak, a Mierzejewkos bi prodao.Na lijevom beku je odlični Matija Skarabot. On ima 25 godina i igra odličnoKao rezervnog beka imate Bertosu koji može dosta dobro poslužiti u defanzivnim zadacima.Tu je još i Lesković koji može odigrati i stopera i oba beka, te ga je korisno imati u timu ako ne netko ozljedi.

http://i.imgur.com/H1r8YT4.png

 

http://i.imgur.com/mwGsGFM.png

Na zadnjem veznom imate Matu Maleša i Nikolu Pokrivača. Maleš je bolji i ako ćete igrati sa zadnjim veznim on bi vam bioprvi izbor. Nikola Pokrivač bio bi zamjena Malešu. Na mjestu centralnog veznog imate Josipa Brezoveca, Ivana Močinića, Vedrana Jugovića, Mehmeda Alispahića, Andreu Mutomba, te mladog Domagoja Pusića.Ako ćete igrati sa dva vezna po meni bi najbolji bio tandem Brezovec-Jugović. Kao zamjena bi im bio Močinić,a Pusiću dajte šansu u kupu i možete i u slabijim utakmicama.Na krilima imate dobrih igrača, ali nemate puno zamjeni, što bi mogao biti problem. Pa da krenemo.Desno krilo bi bio Zoran Kvržić koji je jako zahvalan igrač i može savršeno probiti probiti stranu i ubaciti za jednog napadaća.

Goran Mujanović bi bio njegova zamjena. Na lijevom strani bio bi Anas Sharbini koji je jedan od najboljih igrača Rijeke. On može sam riješiti dosta akcija.On još može može igrati i na mjestu polušpice. Njega može zamijeniti jedan napadać koji može igrati i na lijevom krilu.

http://i.imgur.com/D10MXp1.png

 

http://i.imgur.com/yvDluWc.png

Kao prvi napadać, ujedno i najbolji igrač kluba bio bi LEON BENKO. On je prva zvijezda kluba, vjerovatno najbolji napadać u ligi. Ako će vam netko rješavati utakmice to će u 90% slučajeva biti on.Možete imati dosta rotacija jer prvi napadać može igrati i krilo umjesto napada.Tu još imate mladog Ajayia, iskusnog Cesareca i Krstanovića, te drugog napadaća momčadi ANDREJA KRAMARIĆA. Imate savršene napadaće za igranje sa jednim ili sa dva napadaća.

http://i.imgur.com/4D70JB3.png

 

http://i.imgur.com/JiYKOZE.png

http://i.imgur.com/bAWqHvB.png

 

http://i.imgur.com/hIyBpev.png

Ja bih vam preporućio ovu taktiku.

U domačem prvenstvu slobodno bih koristio attacking strategiju, a u Europi bih to prebacio na counter i dva centralna vezna bih prebacio na zadnje vezne.

Možete još i probati igrati sa Benkom na lijevom krilu(IF-a), Sharbini na AMC i onda u vrh napada ide Andrej Kramarić.

http://i.imgur.com/CiMKTer.png

 

http://i.imgur.com/lBnhjxU.png

HNK Rijeka ove godine ima odličnu momčad i ove sezone mogu parirati prvenstveno Dinamu, a i Hajduku. Vratili su igrača koji je bio njihova udarna snaga prijašnijh godina- Anas Sharbini. U napadu vas čeka najbolji napadać lige Leon Benko. Financijski su stabilni.

Pokušajte dovoditi igrače koje je Dinamo ili Hajduk otpisali.Osvojite prvi naslov prvaka u povijesti ovog kluba.Ako uspijete ući u grupe LP ili EL to će vam donijeti dodatni motiv za igrom.

 

SRETNO!

Edited by Madridista
  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Kramarić je tutor Benku koji je opet jedan od najboljih napadača u šesnaestercu, sjajno se snalazi.

Zašto bi dovodili igrače koje su Dinamo i Hajduk otpisali, ima i drugih liga, a ja sam već nakon prve sezone imao veću reputaciju od Hajduka i mogao dovesti Andrijaševića, Kouassija, Sammira, Soudanija, Ibaneza...Sve pohvale za opis!

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |