Moma Momaoo Curcic Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 (edited) Zavrsna taktika za ovaj menadzer sa pocetnim imenom MomaooStorm! http://i57.tinypic.com/2hq71pi.png Nije me bilo neko vreme cekao sam zavrsni patch.Taktika bazirana na posedu lopte.Control+Balanced filozofija igre.O cemu se radi i u cemu je unapredjena- Mislim da sam najzad postigao potpun balans.Taktika je uradjena sa rolama koje se medjusobno podrzavaju .Na zadnjoj liniji imamo-1 levo Complete Wing back ulazice napred podrzavajuci Inside Forwarda 2 Desno Full back na support odlicno podrzava Krilo na desnoj strani ,rano zatvara i markira . 3 Centralni duo Ball playing def i central def,ovaj prvi vesto drzi loptu a sa obostanom def mentalitetom odlicno uigrani prave odlicnu offsajd zamku . 4 Def.Midf. e sad ono pravo tri u ovogodisnjem menadzeru treba da se satoji iz Drzaca,Creativca i Trkaca dajuci pravi balans taktici,tako da je u ovom slucaju def.midf drzac koji je nesto agresivniji od ostalih rola kad ima loptu zadrzace nje i proslediti kratkim pasom dalje. 5 Adplaym. je covek koji ce podrzavati igraca iza njega i biti covek koji ce praviti vasu igru to jest glavni Creator koji ce se ukljuciti i u napad ako bude potrebno.On je covek koji ce razigravati ostale igrace i verlo je bitno da vam ovo bude najbolji igrac kojeg mozete kupiti. 6 Central midf. covek trkac u prvoj duznosti i kreator u drugoj,on ce napasti odbranu i biti covek koji ce imati zavrsni udarac ili pas. 7 Inside for. levi spolji na suport ulazice u sredinu,driblati,proigravati napadaca. 8 Winger desni spoljni pravice sirinu,napadati i centrirati i biti prava opsasnost za protivnika. 9Adv.forw. Covek koji ce ucestvovati u gradjenju vaseg napada i zabiti lepu kolicinu golova,ako mozete naucite ga da dodje dublje po loptu da bi ucestvovao u samom gradjenju napada. Trening Pre sezone 2 nedelje fitnes very high- pre match tactic only 3 nedelje team coehision-tactic only Ostatak kada je taktika uigrana Balanced-Att.movement Jacina treninga u toku sezone Average i na 20 posto Match prep. Teren-Mali ili mozete i srednje velicine. Oi- Kupio sam trenera sa visokom ocenom tactical knowlege njega pustam da daje instrukcije za protivnicke igrace. http://i57.tinypic.com/25i3uhh.png[/iM Downloadhttp://s000.tinyuplo...825218212669486 Toliko od mene za ovu god,hvala ljudima koji su probali taktike koje sma postavljao i nadam se da sam va pomogao!!!A sad u napad po titule !!! update- male izmene u instrukcijama link je isti.Povecana efikasnost. Edited May 4, 2014 by Moma Momaoo Curcic 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Interesantna taktika, dupli play, ali ostalo je jako lijepo komponovano. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moma Momaoo Curcic Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 (edited) Edited December 19, 2013 by Moma Momaoo Curcic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Pistinjat Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Mnogo mi se sviđa taktika i kako su se pojedini igrači razvili.Inače koji je ovo skin ako može link ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovan Mourinho Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 ubacio sam ovu taktiku u Radu,stvarno igraju dobro uvek dam po 3-4 gola.svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moma Momaoo Curcic Posted December 21, 2013 Author Share Posted December 21, 2013 (edited) Hvala ljudi.Skin je ALAVANJA SKIN 2014 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/15538-fm14-released-alavanja-14-pervection-skin-instant-result/ evo linka,Taktika je temeljno testirana ,sve utakmice sam ja vodio,samo dovedite prave igrace na ove pozicije ,trudio sam se da balansiram maksimalno da bi dobio pravi odgovor igraca na terenu,zaista najbolja taktika do sad koju sam uspeo napraviti,ukoliko osvojite nesto postavite da vidim ,jako me zanima kako radi sa ostalim ekipama tako da bi rez na kraju vase sezone bilo lepo da postavite i naravno ukoliko bi nesto menjali postavite isto tako . Edited December 21, 2013 by Ventus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanDragana Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Zanimljiva , probacu je sa Ajaxom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moma Momaoo Curcic Posted December 24, 2013 Author Share Posted December 24, 2013 Javi kako ide! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harold Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Pozz! Krenio sam sa Chelseam i vidio sam tvoju taktiku i rekoh idem ju isprobati jer ju danas Jose Mourinho zna koristiti Mogu ti reči da sve zasada prolazi,znam po utakmici imati 31 šut 20 u okvir,razvaljivanje.eo SS. http://ss.fm-balkan.com/image.uploads/16-01-2014/640-7ffad27d8771099df6ba5df990513dac.png Krenio sam ju koristiti od prijateljeske kod kuče sa Totenhamom,od Galataray i Bayerna sam izgubio tako što sam isfulo se gadno,čiste zicere a onda nakon toga ide staro pravilo "ako ne zabiješ onda dobiješ" Taktika je zasada vrhunska...SVAKA ČAST!! thumbup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moma Momaoo Curcic Posted January 16, 2014 Author Share Posted January 16, 2014 Drago mi je da ti radi Srecno u daljem igranju i hvala za feedback! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harold Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 [center][b]šta misliš s jačim momčadima igrati s tom taktikom i npr. s Chelseam staviti sad DM na AMC koje bi mu najbolje zadaće bile na AMC s obzirom na ovu taktiku?[/b][/center] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Pa sta rijeci? Strasna taktika .. http://shrani.si/t/12/9I/42gHldpS/untitled.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moma Momaoo Curcic Posted February 1, 2014 Author Share Posted February 1, 2014 Izvinjavam se sto kasnim sa odgovorima,drago mi da vam ide,upravo sam stavio nov update taktike,ista je formacija,,da odgovorim nikad nisam ekspert bio za pravljenje taktike sa AMC rolama,ali u vezi ove formacije proveo sam sigurno par sati citajuci i podesavajuci taktiku u hodu koja je trenutno na moje zadovoljstvo stavljena na DOWNLOAD.Ukoliko je budete probali javite kako ide,bice mi drago da razmenimo misljenja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Pistinjat Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Vec sam probao najnoviju taktiku sa Southamptonom odlicna je...Koji trening da stavim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moma Momaoo Curcic Posted February 1, 2014 Author Share Posted February 1, 2014 Isto kao sa starom ball control i att movement kao pripremu,average intenzitet u toku sezone,drago mi je da ti radi da znas koliko sam vremena potrosio praveci je i testirajuci ne bi mi verovao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moma Momaoo Curcic Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Doslo je do blage promene ,napadac je promenjen u pocera i stavljen mu je roam from position.Nov link stavljen na mestu stareg.Jednostavno sa toliko srednjaka koji suportuju i guraju napred idealnije je imati pocera na kraju.Tempo je isto menjan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Pistinjat Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Moze li ako je lijevi bek ofanzivnije da se uradi sledece: Lijevog beka staviti na CWB-a , a desnog WB-s pa zamjeniti krilima Lijevom staviti IF-s ,a desnom IF-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moma Momaoo Curcic Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 Ne vidim neki problem,moj desni bek je ofanzivniji nego levi pa je zato postavka ovakva,samo pazi da ti krila to jest inside forw. sutiraju suprotnom nogom ili ih nauci da koriste obe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripa_Ym Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Kako da namjestim igracima da treniraju placing shoot i try killer ball? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 To su ti PPM odnosno Player preffered moves. To moraš ići u kategoriju trening ko igrača i vidjeti ima li da ti ponudi PPM, ili tako nešto. Kada tu klikneš onda ti asistent ponudi što bi mu mogao trenirati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripa_Ym Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Mozes li mi detaljinije objasniti. Ne mogu da pronadjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Jedino kad uđem u FM da ti uslikam, ili ako je netko u FMu već da ti uslika -.-'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripa_Ym Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Napravio sam Meni nikako ne ide sa ovom taktikom, igram sa Sitijem. Igraju mi Hart, Alex Sandro (Kolarov)-Kompani-Balanta-Zabaleta, Pogba-Tiago Alkantara- Hamsik-Silva- Saciri, Aguero(Lewandovski)Ili je nerjeseno ili izgubim a dajem po gol-dva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Neka se momci malo uigraju, i nije ti posao samo skinuti taktiku i ubaciti je jer nije svaki tim dobar za ovu taktiku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampard Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Koja od ove tri formacije mislite da bi odgovarala da se igra sa Bayernom M? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts