Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Tradicija, istrajnost, lojalnost


Denny Crane™
 Share

Recommended Posts

http://ss.fm-balkan.com/image.uploads/18-11-2013/original-1d560e9a96b5a780ef9f6538466eea9a.png

 

Evo i mene opet na forumu. Kao i svake godine kada izađe nov serijal, prvi tim koji se vodi je Partizan. Što se uvoda tiče, stvarno nema potrebe da pišem to, jer je milion puta pisano do sada i većina i zna uglavnom prošlost Partizana. Trenutno imam inspiracije, i nadam se da će tako i ostati. Nadam se da će biti duga i uspešna karijera.

 

Za koji dan i report sa polusezone. :)

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

http://ss.fm-balkan.com/image.uploads/18-11-2013/original-1d560e9a96b5a780ef9f6538466eea9a.png

 

Polusezona 2013/14

 

 


 

http://i.imgur.com/no0uSQ8.png(klik na sliku)

Na prvom delu priprema pre Lige Šampiona smo bili vrlo loši. Pobedili smo naš rezervni tim sa 6:1 i Sliven 2000 sa 3:1. Posle te dve utakmice mi se činilo da će pripreme proći dobro, ali neiskustvo i loš tim su došli do izražaja. Izgubili smo narednih pet utakmica. Nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Šampiona igrali smo sa Smeredevom i Pobedom, pobedili smo, ali ipak sam kasno uspeo da nadjem pravu startnu postavu i taktiku.

 

 

 

http://i.imgur.com/R1Jk0J8.png(klik na sliku)

 

Što se tiče Lige Šampiona, tu sam se mnogo razočarao. Protivnik nam je bio Ludogorec. U prvoj utakmici u Beogradu smo uspeli da izvučemo nerešen rezultat. Nisam bio zadovoljan tim rezultatom, očekivao sam da ćemo ipak u gostima uspeti da uradimo nešto, ali su nas načisto rasturili. TO je to što se tiče ove sezone od Lige Šampiona.

 


 

http://i.imgur.com/2D4T3Qs.png(klik na sliku)

 

Polusezonu u JSL smo započeli i završili sa porazom. Između te dve utakmice smo igrali odlično 10 pobeda i 2 remija. Prezadovoljan sam igrom i pobedom u derbiju.

 


 

http://i.imgur.com/MkWKOm4.png(klik na sliku)

 

U kupu nam za sada ide odlično. Tri utakmice tri pobede, veoma smo blizu osvajanja kupa jer je zvezda ispala.

 


Prelazni rok

 

http://i.imgur.com/e07OY8x.jpg

 

Ovde smo prošli sasvim solidno. S´ obzirom na budžet koji smo dobili, odlučio sam se da dovedem slobodne igrače. Jedino sam platio Mitrovića i Galvaa. Mitrović nije ni imao neku priliku da se dokaže još uvek, dok je Galvao odigrao sasvim solidno, i mnogo napredovao od kad je došao. Zaradili smo 8miliona od prodaje, ali zbog dugova u kojima se nalazi klub, dobio sam samo dva miliona od toga.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |