Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

prodo
 Share

Recommended Posts

File Name: Marjan Trophy by prodo

File Submitter: prodo

File Submitted: 08 Nov 2013

File Category: Nove lige i takmičenja

 

Marjan Trophy by prodo

 

http://i.imgur.com/CHkVbu4.png

 

Najugledniji i najatraktivniji nogometni turnir u Hrvatskoj. Organizator je splitski Hajduk po uzoru na Španjolce, koji su prvi počeli s turnirima u predsezonskom razdoblju. Splićani su prvi turnir organizirali 1974. Do 1989. turnir se održavao redovito, a obnovljen je 2002. Okupljao je iznimno kvalitetne sudionike i redovito bio međunarodni. Uz najjače jugoslavenske klubove sudjelovali su i Ajax, Grasshopper, Bordeaux, Anderlecht, Vasco da Gama, reprezentacije SSSR-a, Poljske i Hrvatske. Trofej je najčešće osvajao Hajduk, čiji su igrači čak 12 puta primali u ruke pobjednički pehar. Francuski Bordeaux dvaput je bio pobjednik, dok su Dinamo, Partizan, Baník iz Ostrave te reprezentacija Poljske po jedanput osvajali turnir. Posljednji Trofej Marjan u Jugoslaviji odigran je 1989. Nakon 13-godišnje stanke turnir je obnovljen 2002., kada su u Splitu nastupili slovenski prvak Maribor, bečki Rapid, te Dinamo i Hajduk. Trofej Marjan privukao je i 2003. vrlo jake sudionike: Poljsku, Makedoniju, Hrvatsku i Hajduk, ali nakon toga budućnost natjecanja ostala je upitna. Najviše se pamti turnir iz 1976., kada je Hajduk pred 20000 gledatelja pobijedio reprezentaciju SSSR-a s 3 : 1.

 

Popis sudionika po godinama:

http://i.imgur.com/spbPurW.jpg

 

Ovaj file daje mogućnost igranja Trofeja Marjan. Sudionici su Hajduk kao fiksni sudionik, a ostala tri sudionika se svake sezone dobiju slučajnim odabirom između ostalih 21 klubova koji su dosad sudjelovali na Trofeju Marjan (vidit popis gore). Turnir je prijateljski i igra se u terminu krajem 1. mjeseca. Igra se u formatu polufinale, utakmica za 3. mjesto i finale. Sve se runde igraju na jednu utakmicu na stadionu Poljud. Razmak između utakmica je 3 dana. Ograničenja igrača ne postoje. Također turniru je dodana povijest dosadašnjih pobjednika, drugoplasiranih i trećeplasiranih. Dodana je i nagrada za najboljeg igrača turnira te su uneseni svi dosadašnji osvajači ove nagrade. Vremenom odigravanja, razmakom između utakmica kao i korištenjem samo klubova koji su već sudjelovali na turniru sam želio zadržati određeni retro štih ovog turnira i nadam se da sam u tome uspio. File je testiran 2 sezone na holiday i nije bilo nikakvih problema.

 

Kako uključiti ovaj dodatak možete saznati

ovdje.

 

Grafiku raspakirajte i stavite u My Documents-Sports Interactive-Football Manager 2014-graphics (ako nemate folder graphics napravite ga sami) i zatim idete na Preferences-Interface, uklonite kvačicu sa Reload skin when confirming changes in Preferences i potvrdite sa Confirm. Nakon toga vratite kvačicu na Reload skin when confirming changes in Preferences i opet potvrdite sa Confirm.

 

Screenshots:

 

http://i.imgur.com/o8n79DE.png

 

http://i.imgur.com/v56oBtW.png

 

http://i.imgur.com/fBiN8Dk.png

 

Click here to download this file

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |