Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Romantizam i Renesansa


Dino151
 Share

Recommended Posts

Mjenam puno sve vrste treninge. Obavezno stalno MP stavljam ovisno o protivniku. Pod obavezno je fiftnes u predsezoni i teamwork u sezoni, barem do prosinca.

Ostavim im dan odmora uvijek, puno rotiram, te dijelim kazne ako loše odigraju tekmu. Ako primjetim da se žale na trening, to "ispravim" i smanjim.

 

Samo nemojte ovdje o treningu, imate teme za to.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/9weiDF9.png

 

Malo ste duže čekali na ovaj nastavak, ali nadam se da se ne ljutite.

5,5 sezona je iza nas, polusezona je bila duga, naporna, ali i rezultatski vrlo dobra.

Više u nastavku.

 

http://i.imgur.com/VynZN5C.png

 

http://i.imgur.com/qZeI73E.png

 

Prva utakmica, realno, nemoguće je bilo. Branili smo se svim silama, 75 minuta izdržali, ali više nije išlo. Imali smo čak i zicer Močinića, ali nije išlo. Ali za prvu utakmicu i debi u Ligi Prvaka, više nego dobro.

 

Nismo morali dugo čekali na

prvi trijumf. Pao je konkurent u skupini, 3-1, uz velikog Roberta, čovjek plaćen 400 000, zaradio 850 000, tako da smo njega otplatili.

 

Onda je stigao Napoli. Čak smo i poveli golom Radoševića koji je zabio protiv svog bivšeg kluba, ali više od toga nije išlo. Morao sam mjenjati Mamića, ali mladi Benić nije taj kalibar i zabili su nam preko lijeve strane 2 gola, idući SS pokazuje kako smo im vratili.

 

Uz dosta sreće, iz kornera gol taman baš kad je trebalo. Ova utakmica je potvrdila naše 3. mjesto.

 

E, ova utakmica, mala Lokomotivica, pristisla je Bayern zadnjih 20-tak minuta, stvorila 4 CCC, ali nije ušla jednostavno. Da smo pobijedili, ili makar izvukli remi, ostali bi u igri za to drugo mjesto, ali nismo..

 

Zvučim nezadovoljno, ali nisam, velika je stvar pored ovakvih protivnika izvući treće mjesto i 7. bodova. Po meni smo prerasli skupine EL, i ovo je neki optimalni razvoj situacije. U nebitnoj utakmici, gdje su mi

ozljedila dva prva golmana, morao sam staviti mladog Bazinu na gol, ali gdje smo ih dominirali, ni tu nismo uspjeli zabiti gol.

 

http://i.imgur.com/vubquQG.png

 

 

http://i.imgur.com/S6J1ceO.png

 

http://i.imgur.com/yEeBRVQ.png

 

Dobro je, imali smo sreće...

 

http://www.dodaj.rs/f/1d/Hm/2F8ThcOw/kup1.png

 

http://i.imgur.com/DYdhtyW.png

 

Kup je već postao šetnja, i ako se "kazaljke" poklope, možemo opet do kraja doći.

 

http://www.dodaj.rs/f/y/Tc/4QeOHyyr/max2.png

 

http://i.imgur.com/X5M2Ue1.png

 

Dobra polusezona, mislim da igramo dobro, napadački, dvije greške protiv Istre i Rijeke, ali kada se sve zbroji, sezona je bila uspješna.

Opet ne možemo protiv "konkurenata", jednostavno opet ne ide. Probavam sve, ali neće i neće.

Hajduk ove godine ima

crnog Isusa, da se tako izrazim, dečko trpa nenormalno.

 

Na utakmici protiv Hajduka dogodila se jedna zanimljivost,

poništli su nam opet gol pred kraj utakmica, sa kojim bi mi sada bili prvi, a ne oni.

Još naravno da nije kraj i da ćemo mi napadati to prvo mjesto, jer ono vodi izravno u LP, dok drugo vodi protiv jakih Europskih klubova u kvalifikacijama.

 

http://i.imgur.com/VhsioPw.png

 

 

Igrači

 

Istakao bih dva imena.

Fiolić i Murić. Dvojica iz 96. godišta i vjerovatno nositelji igre Lokomotive i idućim sezonama kada odu i posljednji "Mohikanci" Pavičić i Šimunović. Treba spomenuti i Soldada, jest da je zabio "samo" 6 golova, ali su to bili vrlo bitni golovi većinom za pobjede.

Igramo onako kako ja želim i stvarno to mi najveće zadovoljstvo ovog sejva.

 

Dolazimo u završnicu sa

7 igrača, dok bekovi također imaju zadaću igrati visoko, i evo primjer jedna takve akcije.

Kao što ćete vidjeti, nijedno ime se nije previše istaknulo, svi dobivaju prilike, i većina ih opravdava. Igramo dobro, hrabro, i samo tako da nastavimo i uspjeti ćemo u svemu što želimo.

 

http://i.imgur.com/kwwU3oc.png

http://i.imgur.com/oKFTA25.png

 

Transferi- Zima 2019.

 

http://i.imgur.com/Am93rxs.png

 

Prvo da krenemo sa odlaznim, opet je bilo prometno u svlačionici.

Golmani se nisu mjenjali. Dok u obrani bilo je promjena, nema više Santane, koji me nije oduševio, umjesto njega došao je Gordon

Schindenfeld, biti će rezerva tako da to i nije neka promjena, ali Hrvat umjesto Brazilca.

Drugi odlazak u obrani bio je onaj Herdia Prenge, jednostavno glupo mi je da bude rezerva jer nešto i ne napreduje, tako da Zadar i njihovih 150 000 su mislim dobra ponuda, ali zamjena je strašna.

Iz Bayerna je stigao strašan igrač, plaćen više od 2 miliona, mladi reprezentativac

Dejan Šimunac.

Dvojica mladih Zagrebčana su također novi igrači Lokomotive, to su bivši Dinamov junior

Primorac, te mladi Zagrebaš Halilović. Mladi Rak otišao je na posudbu u Inker Zaprešić.

 

Otišao je i Ivan Močinić, 1.3 miliona za igrača koji je bio backup i nije htio potpisati novi ugovor, kao i Pamić prije njega, pokupili za Arapi i svi zadovoljni, pružiti će se šansa i nekome novom klincu. Nema više ni Velosa, koji se ozljedio na 7 mjeseci, tako da se ne ispati više držati ga u timu. Također je došao još jedan igrač Dinama, mladi Ribić, isto t

alentiran pa ćemo vidjeti da li može biti koristan. Najveći odlazak je bio onaj Kishne, 2.3 miliona za čovjeka koji se posvađao i koji je stalno ozljeđen, pošto sam imao u planu vratiit Mislava Oršića, ovo je bio idealan način kako to napraviti. Istekao mu je ugovor u Katru, te se vratio u klub koji ga je lansirao tamo. Nema više ni Maria Pašalića, ali njega nema samo ljeta, posudba u Sloveniji do kraja sezone, jer je sam tako htio. On je označen kao nasljednik Rakitića, dok Čeh Lukas, kao nasljednik Rosickog. Također bitan transfer je i mladog Barišića, iz Željezničara za 500 000 funti, on će biti nasljednik Šimunović kada ovaj ode. Ali dva najveća transfera su ipak Andrej Kramarić, dečko koji je došao iz Hajduka, bio u Hannoveru, nije uspio, vratio se kući i za 1.3 miliona vratio se tamo gdje je igrao najbolji nogomet. Njegov dolazak značio je odlazak Soldada, jednostavno mi više nije trebao.

Ali najveći transfer je

Ante Roguljić. Strašan igrač iz 96. godišta koji će moći pomoći u nadam se osvajanju lige.

 

Van der Hart, Meštrović

Berković, Halilović

Mamić, Benić

Šimunović, Šifo, Šimunac, Knežević

Radošević, Stipković

Pavičić, Roguljić, Prša, Fiolić

Kramarić, Oršić, Kolar, Maloku, Murić, Robles

 

Dva stranca

 

http://www.dodaj.rs/f/3a/ge/5uL3SWR/hnsl.png

 

http://i.imgur.com/BdvVkGe.png

 

Vrlo zadovoljan sam, ozbirom da Štimac neda najbolje mlade igrače, nego iz uzme sebi pa stavlja na klupu. Posebno me raduje razbijanje

Islanda, ali bod protiv Slovačke nije loš, ali onda moramo dobiti kući. U idućem reportu ću vam predstaviti sve najveće talente i najbolje igrače.

 

http://i.imgur.com/gOMPRaD.png

 

Vijesti iz kluba i ostale zanimljivosti

Za kraj:

 

http://i.imgur.com/53nthL8.png

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Lete pare leti Lokomotiva :D Bravo za LP, odlično 3. mjesto. To je bio i cilj jel tako?.Svaka čast na ekipi samo jos 2 stranaca :)

Sretno u ligi i da je ove godine dupla kruna :D

Mislio sam iskreno da ćemo biti kanta za napucavanje, da nismo dovoljno dobri, ali pogriješio sam. Treće mjesto onako jednim okom sam htio, pogotovo nakon prve pobjede. Hvala, potrošeno je malo više para nešto što je zarađeno u zimi, to je filozofija od koje ne odstupam.

 

Stvarno nemaš sriće, prvo teška skupina a onda Barcelona :/ . Sviđa mi se šta radovito ulažeš u facilitese. :)

Budeš vidio SS-ove protiv Barce navečer u reportu, igrali smo vrlo dobro. Naravno da je cilj ulagati u mlade i trening, treninzi su sada na tri zvijezdice, bili su na dvije. Youth su great i idemo još..

 

Navečer:

 

Lokomotiva- Barcelona

Predstavljanje transfera 1.dio

Predstavljanje momčadi u21

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/Uh4AEDU.png

 

 

Kao što sam vam najavio, večeras ide malo drugačiji report. Biti će tu rezultata, predstavljanja, analiza, za svakog po malo da pogleda ono što voli.

Krenuti ćemo sa dvobojem protiv Barcelone.

 

http://i.imgur.com/7970BJV.png

 

Kao što znate, ako se pratili zadnji report, u skupini smo završili iza Bayerna i Napolia, osvojivši tako 7 bodova i tako ugodno se predstavili Europi. Po treći puta u našoj povijesti smo ostvarili Europsko proljeće, ali ovaj puta protiv daleko najjačeg protivnika.

 

http://i.imgur.com/zQArjuO.png

 

Vjerujem da vam sastav Barcelone ne moram postavljati, kao ni povijest, ni bitnost tog kluba u Europskim i Svjetskim razmjerima, uglavnom čeka nas nemoguća misija.

 

http://i.imgur.com/pujgv9x.png

http://i.imgur.com/XfEwgkL.png

 

 

Ukupno 4-1, očekivano. Ali ako pažljivo pogledate SS-ove, vidjeti ćete da smo i mi imali šansi za prolazak, bilo je tu stvarno dobrih prilika, ali kao da smo se uplašili Barcelone, i na kraju nismo uspjeli.

Nemam što biti tužan, znam da iduće godine ako se opet pošteno pojačamo i nadogradimo, imamo šanse za nešto više.

Ovako izgleda naš Europski put ove sezone..

 

 

http://i.imgur.com/J7JEK0E.png

 

 

http://www.dodaj.rs/f/y/Tc/4QeOHyyr/max2.png

 

Kratko ću se samo dotaknuti domaćih natjecanja, kao što vidite, u ligi smo prosuli samo dva boda u proljetnom dijelu sezone, da li će to biti dovoljno za naslov? , budemo vidjeli.

 

http://i.imgur.com/Dwj9onX.png

 

http://www.dodaj.rs/f/1d/Hm/2F8ThcOw/kup1.png

 

U kupu smo prošli Zadar bez problema.

 

http://i.imgur.com/caRPmk8.png

 

 

http://www.dodaj.rs/f/3a/ge/5uL3SWR/hnsl.png

 

Znate da sam preuzeo mladu Hrvatsku reprezentaciju U21, i da sa njima želim otići na Euro. To mi je glavni cilj, ali i upoznati neke igrače, i tako ih navesti da dođu u Lokomotivu.

 

http://i.imgur.com/xn1JtvL.png

 

Ovako trenutno stojimo, ono što još niste uspjeli vidjeti, su dvije nove utakmice, protiv Švicarske kući i Andore u gostima.

Andoru smo riješili sa 6-0, jednostavno i glatko, dok protiv Švicarske bilo je malo teže. Uz veliku, najveću količinu sreće pobijedili smo 2-1, na slici vidite kako.

U prijevodu, treba nam barem bod protiv Slovačke, da budemo prvi u skupini i tako izborili te dodatne kvalifikacije.

 

Ono što sam vam obećao, jer predstaviti tko sve igra u toj reprezentaciji.

 

Golman je

Ante Mrkonjić, složili bi smo se da je on nasljednik Pletikose, u igri Delača, na vratima A reprezentacije. Fantastičan talent kojeg nadam se da ću i ja privući u Lokose. Za sada su odbili moju ponudu od 500 000 funti.

 

Desnom stranom ordinira

Berković, igrača kojeg ste mogli upoznati u mojoj ekipi. Odličan desni bek, ali još ima puno prostora prema naprijed. Za sada ga Stuttgart neda da prijeđe kod nas skroz.

 

http://www.evarazdin.hr/cms/wp-content/uploads/2011/02/Hrvatska_U-21.jpg

 

Najveći talent u reprezentaciji je

Senad Memić, igrač Chelsea na posudbi u Dortmundu. Bivši junior Osijeka sve više obećava, tako da se može lagano očekivati da će postati igrač za najviše domete.

Partner mu je naš

Šimunac, kojeg smo uzeli od Bayerna, također veliki talent.

 

Lijevo je

Filipović, igrač Uniteda na posudbi također u Dortmundu, isto veliki talent, zanimljivo da je ponikao u Željezničaru.

 

Najveći talent na zadnjem veznog je još jedan bivši junior Osijeka,

Jovanović. Dečka je ugrabio Calgiari, i sada tamo počinje svoj novi put. A reprezentativac.

Kapetan ekipe je moja najveća transfer želja,

Bojan Knežević, koji bi trebao u ekipi zamjeniti Pavičića, kao što bi Šimunac trebao zamjeniti Šimunovića. Deković je također u Italiji, u ekipi Atalante, ali je posuđen Hajduku u ovoj sezoni. Na poziciji polušpica, kao najveći potencijal ističe se Josip Srna, momak bez mane na prvi pogled, Southampton mu je klub.

 

Lijevo krilni igrač je mladi Dinamovac,

Vukoja, igrač koji je kopija Halilovića, ali malo sporija. Desno je možda i najbrži igrač u ekipi, Ljubešić, iz Rijeke. Njega, kao i Mrkonjića ću probati dovesti na ljeto.

Daleko najveća zvijezda je

Fran Brodić. Dečko iz Citya, vrijedi daleko najveće novce, i dokapetan je.

Ovdje ima 12 najboljih, najvećih talenata, koje trenutno Hrvatska ima, i za to ne treba brinuti.

 

Da li je realno da će ijedan od ovih igrača jednom zaigrati za Lokomotivu?

 

Da li će stvarno kapetan Pavičić i dokapetan Šimunović otići na kraju sezone?

 

Da li je Lokomotivin niz bez poraza dovoljan da se ponovi prošla sezona i osvoji prvenstvo?

 

 

 

Na ova pitanja ćete saznati ako budete pratili i idući report, u kojem će biti nešto o bivšim Dinamovim juniorima u Lokomotivi, to tada, probajte odgovoriti na ova pitanja..

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Mislim da sami možete predvidjeti kraj sezone što se tiče domaćih natjecanja.

 

Report će biti sutra, vjerovatno i sa transfer rokom. Prodao sam za sada 3 bitna igrača, vjerovatno budem još jednog, tako da možete pogađati, ili čekati mene da sutra to napišem.

 

Do čitanja

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Odlična karijera! Načitao sam se po drugim forumima raznih priča i karijera al' ova je baš ono što me je inspiriralo da počnem svoju karijeru sa Jedinstvom i da nakon određenog perioda pokorim Bosnu i Hercegovinu :)

 

Sjajno Dino, samo napred! Pratim i dalje ;)

Edited by archangel32
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://i.imgur.com/90SX7Wj.png

 

6 godina su iza nas.

 

6 sezona, bilo je uspona, padova, stvarno puno stvari koje sam nadam se dobro predstavio.

Zadnja sezona bila je manje stresna, ali to ne znači da je bila i manje zanimljiva, zar ne?

 

http://i.imgur.com/dD3C7eS.png

 

 

Ako ste pratili zadnji report, gdje smo "skoro" uzeli naslov, u ovom smo ga potvrdili.

Sezona iz snova!

 

http://i.imgur.com/MLVZGyo.png

 

http://i.imgur.com/1CP9HGg.png

 

 

Ono kad imaš luksuz da zadnji par utakmica daješ priliku rezervama i juniorima i to ti se ne osveti. Ovo je rekord bodova, odlična obrana, ugirana ekipa i rezultat se vidi.

Nemam što puno pisati, Hajduk je ove godine opet malo slabiji, Dinamo tu negdje, iako je kasnio dosta, Belupo se ugurao u EL, kao i Rijeka.

 

http://i.imgur.com/oktQRWO.png

 

http://i.imgur.com/Veggh00.png

 

http://i.imgur.com/U9sqQUr.png

 

Kup osvojen, također sve riješeno u prvoj utakmici, nismo trebali se ni za to pomučiti.

 

http://i.imgur.com/G28UTc2.png

 

5 trofeja na klupi Lokomotive, za sada.

 

Igrači

 

Svi jednaki, to je cilj. Svatko je dobio priliku, ali ipak moram u teškom izboru izabrati najbolje.

Prvi kojeg moram istaknuti je

Mislav Oršić, od povratka u Lokomotivu igra odlično, 7+7 što bi se reklo u drugom sportu, imao sitnu ozljedu. Petar Mamić, vjerovatno najveća zvijezda ekipa, reprezentativac Reprezentacija koje je u Top 10 Svijeta, odličan stvarno. Ipak, mislim da je najbolji bio Robert Murić. Poslije u statistici budete vidjeli, dečko je odigrao sezonu iz snova, i tako potvrdio da će biti nositelj naše igre u idućoj sezoni.

Robles je bio naš najbolji strijelac, uz Kolara. Iako mu nisam najviše vjerovao, pokazao je veliki napredak u samoj igri i iduće godine bi se polako mogao pripremati za poveći transfer. Veliki iskorak i za Fiolića,

dečka koji je preuzeo desetku kluba.

Dokapetan je i ove pokazao da će biti stoper za reprezentaciju, u koju je pozvan. I za kraj, Marko Kolar, čovjek kojeg sam skoro izbacio, vratio mi je povjerenje i pokazao da je ipak u njemu to nešto što nam treba da budemo prvi.

 

http://i.imgur.com/DgggJT2.png

http://i.imgur.com/KU1Gyka.png

 

Specijal

 

Pošto sam report podijelio takoreći na dva dijela, iako sam odigrao već do 9. mjeseca 7. sezone,morao sam nekako ubaciti dvije priče.

Prva će biti o bivšim Dinamovim juniorima koji su došli kod nas, pa od tada što smo pratili njihov razvoj.

Drugi dio će biti o velikoj Lokomotivinoj generaciji, ali o tome uz transfere, te početak sezone u idućem reportu.

 

U samom uvodu da pišem o suradnji Dinama i Lokomotive, neću, jer sam to odradio među prvim reportima.

Ono što je neki moj cilj, koji sam također napisao prije, je da imam što više domaćih Zagrebačkih igrača, rođeni u glavnom gradu ili okolici.

Htio sam igrati i realno, a realnost je da će sigurno Lokomotiva i u budućnosti dovoditi igrače Dinama, ja sam ih doveo 23, u nastavku pogledajte kako su oni prošli..

 

http://gnkdinamo.hr/skola/juniori.jpg

 

Mladi desni bek Dinama, 94' godište, nije uspio u Lokomotivi, te je otpušten i svoju sreću tražio u Cibaliji.

Kao što vidite, nije ni on uspio, razlog mogu tražiti u tome što ga nisam na vrijeme doveo, recimo kao Fiolića ili Pršea

Veliki Lokomotivin kapetan. Vrijednost mu je 4 miliona, moj Rakitić, sigurno da je uspio.

On je bio samo jednu polusezonu na posudbi, ali nije se još pokazao kao neki dobar igrač. Ima vremena za njega, razvio je u solidnog prvoligaškog igrača.

Dao sam mu povjerenje kao desetka Lokomotive, i za sada to opravadava, veliki talent.

Od vječnog backup igrača, do jednog od ključnih igrača Zadra, također prvoligaša, i njega će čekati sigurno još jedan pravi transfer.

Za njega mi je posebno žao, probao sam, ali jednostavno nije dovoljno dobar da bude dio naše ekipe. Prekasno ga je Dinamo pustio.

Moj najveći neuspjeh, stigao na početku tek sa Murićem, ali za razliku od Roberta, Jakov je propao totalno.

Sa Mihaljevićem i Nurišiem, bio samo jednu sezonu na posudbi, razvio se u solidnog prvoligaškog igrača.

Postao ikona kluba i najbolji igrač lige.Čeka ga sigurno veliki transfer u ligama Petice.

Totalni promašaj, dečko propao kao Biljan.

Došao, i napravio vrlo solidan transfer u "Cvajtu", ove sezone otpušten jer mu je istekao ugovor.

Mislim da će on napraviti bolju karijeru nego što ju ima trenutno. Split je premali klub za njega.

Isti klub kao Bručić, igra redovno, ali ne baš uspješno. Mogao i bolje.

Možda je mogao ostati kod nas, ali nije. Cibalia i prva liga ga čekaju.

Jedan od kandidata za mjesto kapetana kluba. Prva prava sezona, i od njega sigurno još dvije godine ne očekujem transfer.

Makedonsko-Albanski Istrijan u ekipi Zadra, moglo se od njega očekivati više, ali nije on ni dovoljno dobro napravljen.

Ovog momka sam se jedva riješio. Svaka njemu čast, ali imati ovakvog golmana treba imati živaca.

Daleko najviše propao od svih talenata iz Dinama, nažalost.

Svake godine sve bolji, i zbog njega sam morao prodati jednog igrača, budete vidjeli kojeg.

Što reći, trpio sam sve njegove ozljede, i to se isplatilo. Vraćen iz Slovačke, i sigurno bude napravio još veći transfer.

Izrastao u solidnog HNL igrača, kapetana Inkera.

Reprezentativac, i igrač za kojeg ćete moći vidjeti u nastavku teksta jednu zanimljivost.

 

Nadam se da vam se svidjelo ovo predstavljanje RL Dinamovih juniora, bilo je promašaja, pogodaka, ali jedno pravilo u nogometu je uvijek. "Ne mogu svi uspjeti".

 

 

Vijesti iz kluba i ostale zanimljivosti

http://i.imgur.com/MENPhd0.png

 

Ništa od toga Rimljani, naš put ide dalje.

 

http://i.imgur.com/6nilTXQ.png

 

Jedan od ciljeva je i ovaj, biti najbolji Hrvatski trener.

 

http://i.imgur.com/NlgZpPA.png

 

Za kraju sezone sam im ovo rekao, čekaju nas velike promjene, i velike stvari u budućnosti!

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Odlična karijera! Načitao sam se po drugim forumima raznih priča i karijera al' ova je baš ono što me je inspiriralo da počnem svoju karijeru sa Jedinstvom i da nakon određenog perioda pokorim Bosnu i Hercegovinu

 

Sjajno Dino, samo napred! Pratim i dalje

Hvala. Ovo mi je najveće zadovoljstvo kada vidim da je nekoga inspirirala moja karijera.

 

Odlicna karijera i svakako si mi dao inspiraciju da pocnem i ja svoju karijeru sa vojvodinom i prekinem dominaciju vecitih u srpskom fudbalu.Poz i sve najbolje :)

Hvala i tebi na prvom komentaru i ostani pratiti.

 

Soldado, Santana, Veloso. Bog te mazo Dino. :omg:

Budeš vidio tko je došao u novoj. Isto 4 zanimljiva igrača, opet na posudbu

 

Kud baš Barca.. Sretno u kupu!

Repku ću kasnije komat

Nikad sreće u Ligi Prvaka..

 

Ubedljivo najbolja karijera i pisanje!Nemam komentara,sve sto bih rekao bilo bi suvisno.Svaka cast majstore i za pisanje i za rezultate!Samo guraj ka napred,pratim svaki tvoj report. :)

Hvala, pratim i ja tvoju karijeru.

 

Svaka cast ma transferima i taktikom..sada mene inspiriras da krenem sa nekim slabijim klubom i pokorim ligu i europu..sve u svemu.SRETNO!

Hvala tebi na uvodnom postu i ostani pratiti karijeru.

 

svidja mi se sto stavis ss ponekog igraca

Hvala, što ti se ne sviđa?

 

Odlicna reprezentacija, pogotovo ovaj Srna...i eto da odgovorim bar na jedno pitanje: Lokosi obranili naslov

Pogodio si :D Hvala

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |