Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pozdrav svima!


WhySoSerious
 Share

Recommended Posts

Zovem se Dorijan Bojić, a.k.a. Traz (skraćeno od Alkatraz (ortak iz srednje me prozvao tako, pitaj Boga što)). Živim u jednom malom, mrtvom selu pored Petrovgrada. Student sam u pokušaju. Inače, ne bih da se admini naljute, ali stvarno ne volim šablone, pa ću nastaviti predstavljanje onako kako znam. Ovaj forum sam izvalio još negde kod FM09, čini mi se. Tražio skinove valjda, ili tako nešto za dl. Sklon sam jakom inatu, vrlo tvrdoglav i zajeban kad nanjušim nepravdu, verujem da ću često biti banovan, no hard feeling btw. Slušam rap, uglavnom domaći u zadnje vreme, mada to zavisi od raspoloženja (onog dugotrajnog), ali gotivim i DnB, dubstep, klasičnu, jazz, blues... Pored FMa, igram lol, AION i PES. AION najviše, navukao sam se kao majmun. Haos.

Menadžerske igre igram od PS1 ( mislim da je to bio Premier Manager 98/99, nisam siguran ), FM od 2006. Navijam za Banat, iz mog rodnog grada. Bio sam navijač Partizana, ali, upravo jebem ti mater i državu. Sajt je gotiva, nisam dugo posećivao doduše, ali koliko se sećam, admini su se cimali kao niko. Samo tako nastavite! Eto, ja mislim da sam dosta rekao. Ako smatrate da nisam, jebiga.

To je to, uživajte!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |