Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Predložite tim (13)


Debeli Ronaldo
 Share

Recommended Posts

Od veceras se krece beta,pa ajde pricajte koji klub i zbog cega,nemojte LLM,moze neki jaci

Ja bi ti preporučio da odigraš neki save sa nekim prosječnim klubom gdje ćeš dovest buduće "bug",most",ili kakogod igrače,predložio bi ili Njemačku ili Francusku,Werder ili Auxere.

Link to comment
Share on other sites

Ja i dalje ne mogu vjerovati što čitam od pojedinaca,neka se ne uvrede,ali piskaranja o Ajaxu,Borussi D.

Prvo da nemaju neki omiljeni klub,makar to bio Real ili Barca,igrajte ljudi sa njima ako su vam omiljeni,igrajte sa Dinamom,Hajdukom bla bla za početak dok se ne upoznate.

Jel pratite tjedni nogomet. St Ettiene 5 utakmica bez poraza,ili 5 pobjeda u nizu nisam siguran. Montpellier od prošle godine.

Ja znam što vi želite,želite kao Rangers,ali ne njih jer će biti isfurani.Čitao sam od iskusnijih kolega,nemojte igrati FM par dana,tjedana,mjeseci dok ne dođe nešto ozbiljno i onda zaigrajte.

Da ne bude sve na kritikama,kako ja pronalazim sebi klubovi:

Uz uobičajni dvojac Ajax-Dinamo,tu je sigurno Molde,s kojim igram zadnjih par serijala,u ozbiljnom krugu su još Sparta Prag,Malmo,Nordsjelland,Legia,neki prosječni klub. Al Madrid,Lyon,Roma od malo jačih,i sigurno neki LLM izazov,ali polako sa tim.

Kopajte po Transfermarktu,ima par stranica u temama za teksopisce sam okačio bio,ne znam snalazite se.

A pisanja o Ajaxu o kojem bi i ženske znale napisati par rečenica,ostavite za neke druge stranice.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Slažem se sa Dinom. Nemojte na početku serijala kretati sa klubovima koji su Vam nepoznati, ustvari sa klubovima koje ne pratite previše. Baš taj početak igre je najbolji za guštanje i uživanje u istoj.

Klub za koji navijate je idealan za početak, tako i ja počinjem. Kasnije uzimam klubove koji u RL preferiraju igranje, način poslovanja sličan mom stilu. Po tome su mi gore spomenuti Ajax i Dortmund idelani jer igraju sa svojim igračima, malo kupovanja skupih pojačanja, a preferiraju i atraktivnu igru.

Kada baš nemam motiva ni za što, onda uzmem City, Anzhi ili od ovog managera će sigurno biti i PSG jer imaju novaca i tamo slažem mega-ekipu.

 

;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Što se mene tiče, kao i svake godine prvo sa nekom srednjom ekipom iz top 5 liga. Ove godine sam se dugo razmišljao izmedju Rome, Fiorentine i Atletica. Fiorentina zbog Borje Valere, mnogo gotivan igrač, Atletico zbog Radamela.. Ali na kraju je izbor pao na Romu. Davno sam zavolio taj klub, vjerovatno zbog teške tradicije. Nekoliko zadnjih godina su bili drugi, treći, redovna Liga Šampiona. Sad debeli kanal. Smorio sam se bio kada im je Sampa dala 2 gola za 2:2 i tako prokockali titulu na Olimpiku. Volim Totija, jer je ostao sa Romom iako je znao da može teško do titule. Tu je i njegov zamenik De Rossi. Sada su stigli Osvaldo, Balzaretti, Pjanić, Lamela, Bradley.. Jedna veoma dobra ekipica. Konkurencija u Italiji je nikad slabija pa možda i uspijem da uzmem Scudetto.

 

Posle toga ide Crvena zvezda. Taj sejv traje dosta dugo. Ove godine ću probati da napravim ekipu identičnu onoj iz 1991. godine. Dovodiću igrače iz cijele SFRJ. Vidio sam npr malog Radoševića iz Hajduka. Kad dodje vrijeme za to predložiće mi neko još hrvatskih, bosansko-hercegovačkih dijamanata. I naravno cilj ponovno osvajanje Lige Šampiona.

 

I na kraju kad me sve smori, vjerovatno neki tim iz Crne Gore, možda Budućnost ili možda neki još slabiji. Uglavnom ne igram LLM sa stranim klubovima već uzmem Zabjelo ili FK Kom ili Grbalj :thumbup:

 

To je to, već sam počeo da smišljam transfere za Romu, pravim na časovima transfer listu. Vjerovatno upada Dušan Basta na beka jer mi onaj Piris ne uliva povjerenje. Tu je i Rossi iz Villareala ali sam vidio da mu je cijena 22 miliona! :aaa

Edited by Youri Djorkaeff
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

I ja kontao dovesti Rossija, ali momci za njega traze oko 60 miliona

 

zanimljivo, 60 miliona, ja sam mislio da Villareal igra u drugoj ligi lolhehe Realno u ekipi u kojoj igra i u ligi u kojoj igra više od 15 miliona ne smije da bude. Uzeti u obzir i česte povrede, precenili su ga :S

Link to comment
Share on other sites

Gledaj to ovako. Imas igraca u svom timu kojeg ne zelis da prodas. Naravno da ces ili odbiti svaku ponudu ili reci plati X sumu novca da ga dovedu. Svi se stalno nalazimo u takvim situacijama ( nadjes nekog regena i nikada ga ne prodas ili nesto slicno). Lijepo je to vidjeti.

Kad smo vec kod enormnih cifri, za Kurta Zoumu traze 40 miliona :o

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gledaj to ovako. Imas igraca u svom timu kojeg ne zelis da prodas. Naravno da ces ili odbiti svaku ponudu ili reci plati X sumu novca da ga dovedu. Svi se stalno nalazimo u takvim situacijama ( nadjes nekog regena i nikada ga ne prodas ili nesto slicno). Lijepo je to vidjeti.

Kad smo vec kod enormnih cifri, za Kurta Zoumu traze 40 miliona

 

ma ok je to, ali 60 miliona ??? Toliko u real life-u vrijedi Falcao, a razlika je nebo i zemlja. Mada ima i slučajeva kada Porto traži za Hulka 100 miliona. Jbg, takav predsednik kluba.. Što se Zoume tiče, izbjegavam da dajem tolike pare za mladog igrača. Rizik je veliki, bolje neki od 25 godina. 40 miliona, to je za mene misaona imenica :-X Nikad nisam vodio ekipe koje će da daju toliki novac za jednog igrača :huh:

Link to comment
Share on other sites

Slazem se ja da je to prevelik novac za igraca, zbog toga ga i necu dati na njih. A da te pitam, kada vodis neki tim, i imas nekog igraca svjetske klase, ti ces uciniti sve da ga zadrzis, zar ne ? To i oni rade, ukoliko igrac ne zeli da ide iz kluba, a tebi ne trebaju pare - a bas taj igrac ti je potreban, onda ga neces prodati ni pod koju cjenu.

Link to comment
Share on other sites

slažem se, ali zavisi koji je igrač u pitanju. Shvatam ja da je njima Rossi glavni igrač ali sada da ponudiš Villarealu 40 miliona oberučke bi prihvatili. Zbog toga kažem, tu odstupa od realnog života. Npr. Shvatio bih kada Porto ne bi pustio Rodriqueza za 40 miliona ili Fiorentina Jovetića ili Everton Fellainija. To su igrači koji još mogu da napreduju. A Rossi je svoje odigrao, sklon je povredama i ne može sezonu da sastavi bez njih. Igraču kada ispadne iz prve lige drastično pada cijena i zbog toga mi je cijena od 60 miliona nerealna. E sad, uvijek imaš nekog ludog predsjednika koji neće da pusti igrača, vjerovatno je gazda Villareala jedan od njih.

Link to comment
Share on other sites

Ajde koga da krenem da vodim od jacih ekipa...

Krenuo sam sa LFC-om,sa kojim uvek prvi save igram,sve lepo napravim,al onda izadje update,i sad opet sve sa njima ne mogu..

Takodje slicna prica sa Zvezdom s kojom uvek igram drugi save...

Sta mislite: Arsenal,Atletico,Roma,Olympiakos ili neko 5 ?

Edited by Ling
Probaj da ne pises skracenice vrv, nmg i sl. jer nisu priznate niti jednim zvanicnim pismom.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |