Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Become a Legend #2


Dino151
 Share

Recommended Posts

Ma simpl ko pasulj. Pustis da odigras sezonu, onda na kraju sezone uzems SSove kao sto sam ja to uradio. Malo opišeš kako je igrao (gledaj statistiko) za sve igrače. Več so stavljeni na shortlisti v manađeru pa čes ih samo pogledat.

 

Stavim kasnije danas SAVE.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.fm-balkan.com/fmblogo.png

 

10. sezona FM Balkan profesionalaca.

 

http://www.zaslike.com/files/mu64fik92ugqst41b5kb.png

 

Andrija je ove sezone zabilježio nešto manje nastupa nego prošle, a za to je kriva malo duža ozljeda (2. mjeseca). Zabio je par golova više nego prošle sezone, ali je imao manje asistencija. Sve u svemu još jedna solidna sezona je iza njega.

 

http://www.zaslike.com/files/tkb7indmc3gg28uyjcni.png

 

Iako ove sezone nije imao niti jednu ozljedu Ajdin se baš i nije naigrao u Saint Etienneu. Odigao je 20 ligaških utakmica od čega 11 u startnoj postavi. Ajdin je ove sezone imao 7 golova i 15 asistencja što je veoma dobro za ovako malen broj nastupa.

 

http://www.zaslike.com/files/9arrekkreusty77dnz58.png

 

Još jedna odlična sezona u dresu Intera za ovog momka, Petar ove sezone nije postigao niti jedan zgoditak, ali je opet pokazao o kakvom se braniću radi. Njegova ekipa je u zadnja 2 kola prokockala titulu prvaka Italije.

 

http://www.zaslike.com/files/2cbhsmbh31abrqzjr38n.png

 

Jose je i ove sezone bio veoma učinkovit, u svim natjecanjma je igrao, i u svima je imao rating veći od 7.00. Njegova ekipa je završila na trećem mjestu u ligi, a Jose je proglašen najboljim igračom lige

 

http://www.zaslike.com/files/j9npjmvc0883qkbw4i2.png

 

Mikrofonija je ove sezone jako malo igrao, ali je postigao čak 13 golova. Za njega bi bilo najbolje da napusti redove Monaca i da ode u neki klub di će biti u prvoj momčadi.

 

http://www.zaslike.com/files/e45n2juzmtu3gwmz2kn.png

 

Još jedna odlična sezona je iza Bojana, ove sezone je po prvi puta osvojio titulu prvaka Rusije sa svojim CSKA-om.

 

http://www.zaslike.com/files/hj6mc6bgo02gq2luvt8x.png

 

Blaž je i ove sezone bio jdan od najvažnijih igrača Milana, i jedan je od najzaslužnijih za titulu prvaka Italije. Postigao je dosta golova i ove sezone.

 

http://www.zaslike.com/files/cvwu0jrdl7uvudylfoz.png

 

Luka je i ove sezone bio u sjeni najboljeg Dinamovog igrača Mislava, iako je puno igrao, postigao je dosta manje golova od Mislava. Ovo je za njega jedna od najboljih sezona u njegovoj karijeri.

 

http://www.zaslike.com/files/uz9gdlhaurkpm5z862n4.png

 

Mislav je i ove sezone bio najbolji Dinamov igrač, strijelac i asistent, jenom riječju najbolji igrač u ligi i najzaslužniji za Dinamove trofeje. Treba napomenuti da je ove sezone Mislav zatražio odlazak iz Dinama.

 

http://www.zaslike.com/files/tdcoluembhwa1557ahav.png

Još jedna veoma loša sezona za Daria, odigrao je samo 19 utakmica od čega samo 3 u početnoj postavi. Treba napomenut da je postigao samo 3 gola.

http://www.zaslike.com/files/hpoq5o6wih8qp2fs0ari.png

 

Slobodan je ove sezone puno igrao, bio je jedan od najvažnijih igrača svoje momčadi koja ove sezone baš nije zabilježila neke rezultate

 

http://www.zaslike.com/files/3dmntqy8u8kr2z841aj6.png

 

Marko je ove sezone veoma malo igrao. za šta je kriva ozljeda. Ove sezone je odigrao 29 nastupa, a postigao 17 golova.

 

http://www.zaslike.com/files/myfx7pbj2f2km9lkikv2.png

 

Bruno je ove sezone imao na stolu ponude Monaca i Saint Etiennea, ali je odlučio ostati u Caenu, u kojem je bio jedan od najboljih igrača

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |