Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Become a Legend #2


Dino151
 Share

Recommended Posts

Ma nisam ja zaboravio. Opušteno. Blaž (torent) je bolje upoznat. Imam dosta obaveza pa ne stižem. Biće u ponedeljak ili utorak. Imam spremljene i skrinove, ali nemam vremena kada da napišem. ;)

Link to comment
Share on other sites

http://www.fm-balkan.com/fmblogo.png

 

Gotova je i treća sezona za profesionalce sa foruma Football Manager Balkan. Ponovo su neki bili manje ili više dobri, neki su potpuno stali sa razvojom, a neki su napravili i transfere... više u nastavku ovog UpDate-a.

 

http://www.dodaj.rs/f/q/10y/1tWRsKF/ajdin-mahmutovi-overview.png

 

Ajdin Mahmutović

 

Još uvek fudbaler Slobode iz Tuzle. Solidna sezona za njega gde je odigrao dobar broj ligaških mečeva za svoj klub. Njegova Sloboda je kroz ligu izborila Evropu, ali usled igranja Zvijezde i njene dobre uloge u kupu Sloboda neće u sledećoj sezoni igrati u Evropi.

 

http://www.dodaj.rs/f/w/Jr/3Ds0k2ue/alves-marquinos-da-silva.png

 

Alves Marquinos da Silva Santos Oliveira Mikrofonija

 

Odigrao je još jednu sezonu ovaj fudbaler za Šibenik i ispostaviće se poslednju jer od leta bez obeštećenja prelazi u Rodu. Bio je jako dobar i ove sezone, postigao veliki broj golova i odigrao dobar broj utakmica i u ligi i u kupu. Roda će za njega biti veliki izazov. Reprezentativac je Hrvatske do 21 godine.

 

http://www.dodaj.rs/f/1H/TW/1cMC7NOZ/andrija-stefanovic-overv.png

 

Andrija Stefanović

 

U ovom trenutku ako ne najbolji ili najvredniji igrač onda igrač koji igra za najveći klub sa ovih prostora - Partizan. Nažalost ligu Partizan nije osvojio samo zbog međusobnog susreta sa zvezdom, ali ovaj igrač je odigrao svoju ulogu i u kupu, dosta mečeva je igrao i u ligi, ali i u Evropi. Postao je standardan reprezentativac Rusije i ako ima tek 19 godina. Lepa budućnost je pred ovim igračem ako nastavi ovako da igra.

 

http://www.dodaj.rs/f/4/NB/17fGWV6X/blaz-balkovec-overview-a.png

 

 

Blaž Balkovec

 

Ponovo sjajnu sezonu je odigrao za Olimpiju i to mu se isplatilo, više njemu nego Olimpiji jer prelazi u Keln bez obeštećenja. Nažalost u ligi je Olimpija završila tek na 4 mestu, ali su osvojili kup baš pogotkom ovog čoveka i to protiv Maribora - Blaž je presudio Mariboru. Standardan je reprezentativac Slovenije. Tokom ove tri sezone odigrao je više od 100 utakmica za Olimpiju i postigao skoro 50 golova (računaju se samo utakmice u ligi). Blaž je ona prava devetka za kojom svaki klub "vapi" i nadamo se da će nastaviti u ovom tempu, a biće zanimljivo kako će se snaći u Kelnu. Za kraj o ovom igraču važna informacija da je već drugu sezonu zaredom najbolji strelac Slovenske lige.

 

http://www.dodaj.rs/f/8/qx/3Wi0IBlh/bojan-stefanovic-overvie.png

 

Bojan Stefanović

 

Odigrao je solidnu ulogu u OFK ove sezone, ali se još nije ustalio u prvom timu. Sledeće sezone ipak neće biti deo OFK Beograda jer prelazi u francuskog prvoligaša Nansi-Lorijen. OFK je odigrao još jednu sezonu za zaborav pa rezultati nisu vredni pomena.

 

http://www.dodaj.rs/f/1Z/sH/1cho5sNO/bruno-bosnjak-overview-a.png

 

Bruno Bošnjak

 

Dobra sezona u Zadru za njega i nagrada stiže u vidu prelaska u Kaen gde odlazi bez obeštećenja. Igrao je zapaženu ulogu ove sezone i počeo skoro svaku utakmicu. Uspeo je Bruno da sa svojom ekipom izbori povratak u 1. HNL sa dva boda više od Istre. Videćemo kako će se snaći u novoj sredini naredne sezone.

 

http://www.dodaj.rs/f/B/FK/2XHIF16f/dario-pehar-overview-att.png

 

Dario Pehar

 

Ovaj fudbaler praktično da nije ni igrao ni za rezerve, ali je zato njegov klub imao sezonu iz snova. Poraženi su za početak u Super Kupu Hrvatske, ali onda su osvojili Kup Hrvatske i postali vice šampioni Hrvatske jer su zauzeli u Hrvatskoj ligi 2 mesto. Kako stvari stoje Dario će ili ostati u klubu ili će biti prosleđen nekome na pozajmicu.

 

http://www.dodaj.rs/f/3B/gN/4Qrse4zO/jose-emerick-overview-at.png

 

 

Jose Emerick

 

Odigrao je ovaj mladi fudbaler par utakmica za Dinamo, šampionski tim Dinama koji je osvojio ligu i Super Kup, ali opet nedovoljno koliko bi on hteo. Mnogi smatraju da je za ovog fudbalera predstojeća sezona vrlo važna. Videćemo..

 

http://www.dodaj.rs/f/3z/cl/yp95Sa7/luka-marevic-overview-at.png

 

Luka Marević

 

Još jedan verni fudbaler Zadra i dalje je tamo. Luka Marević odigrao je dobar broj utakmica u povratničkoj sezoni Zadra u 1 HNL. Videćemo da li će on kao i njegov saigrač Bruno Bošnjak i sledeće sezone biti u ovom klubu..

 

http://www.dodaj.rs/f/F/13L/2ZKUPxS5/marko-rakic-overview-att.png

 

Marko Rakić

 

Evo ga drugi fudbaler OFK Beograda od četiri. U novoj sezoni za zaborav što se tiče ovog kluba i njegova sezona je za zaborav jer je odigrao jako mali broj utakmica gde nije mogao da se dokaže koliko je hteo, ali je odigrao i više nego dobro za OFK kada je dobijao priliku.

 

http://www.dodaj.rs/f/3A/zf/23WWAWcD/mislav-cepanec-overview-.png

 

Mislav Cepanec

 

Mislav je se za Dinamo ove sezone više istakao utakmicama u omladincima nego u prvom timu. Odigrao je samo 1 meč i to u kupu. Učinak nije vredan pomena pa se nadamo da će biti bolje sledeće sezone, a nada se i on.. sledeća sezona je vrlo važna za njega jer prerašće omladince pa ima dve opcije, ili će dobiti minutažu u Dinamu ili će sreću potražiti negde drugde.

 

http://www.dodaj.rs/f/U/lk/2TcL7RUU/petar-popovic-overview-a.png

 

Petar Popović

 

Odigrao standardno za OFK i dobra sezona je iza njega. Skoro standardan u ligi i to je dobra informacija za ovog igrača. Njegova trenutna vrednost se procenjuje na oko 2M € a tek mu je 18 god.

 

http://www.dodaj.rs/f/W/se/1cyJ2JYE/slobodan-milovanovi-over.png

 

Slobodan Milovanović

 

Nova sezona za zaborav za ovog igrača. Ove sezone ga je u daljem razvoju sputao prelom noge, ali vreme prolazi, a on ne igra baš. Videćemo šta će biti naredne sezone, ali je sigurno da bi Milovanović trebao da nađe alternativu za OFK gde ne dobija željenu minutažu.

 

***

 

Sobzirom da mi je Ling rekao da ne stavljam njegov skrin i nisam sada, ali zbog igrača koji su ostvarili svoje transfere Holandska liga ostaje aktivna, a biće aktivne i prve lige Nemačke i Francuske.

Edited by SlobaGrobar
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

To se neće promeniti i zvezda se piše malim slovom. Da je početak rečenice stavio bih veliko slovo, ali ne i nije i ja se samo pridržavam našeg (srpskog) pravopisa. Svaki dalji post od bilo koga na tu temu brišem. Ako Dino koji me je pitao da vodim ovo nije zadovoljan dajem mu odrešene ruke da me menja i neću se buniti, do tada ja vodim na svoj način ovo.

 

p.s. Hvala za pohvalu. :)

Link to comment
Share on other sites

Auu zasto mi daju da ovako malo igraam ?? :( inace odlicno sam odigrao ovo malo utakmica, daj boze da sledece sezone odigram vise i da me uzme partizan ! :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nisam imao pre vremena, ali evo za nekih do dva sata stiže naredni UpDate. Posle toga ide još jedan do četvrtka, pa onda naredni tek za nekih 8-9 dana jer neću biti kući zbog privatnih obaveza. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |