Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Patrick Helmes


Poslednji boem
 Share

Recommended Posts

Patrick Helmes

 

http://www.dodaj.rs/f/3Q/3N/2vlXeDKC/patrick-helmes.jpg

 

Ime igraca: Patrick Helmes

Starost: 23 godine

Pozicija: FC

Drazavljanstvo: Nemacka

Klub za koji trenutno nastupa: Bayer Leverkuzen

Klubovi za koje je nastupao: Siegen, Koln

Vrednost: 6.500.000 evra

 

SS-ovi iz igrice

 

 

Uopsteni prikaz:

 

Patrick Helmes je rodjen 1. Marta 1984. godine u nemackom gradu Koln. Profesionalnu karijeru zapoceo je u Siegen-u 2001. godine gde je igrao sve do 2005. kada je presao za ekipu Koln-a uz obestecenje od 200.000 evra gde je igrao od 2005. do 2008. a istog prelaznog roka presao je u Bayer Leverkuzen kao slobodan igrac. Do sada je u klupskoj karijeri odigrao 188 meceva na kojima je postigao 100 golova. Za reprezentaciju Nemacke je odigrao 12 meceva za A reprezentaciju i postigao 1 gol.

 

CA/PA:

 

Ovaj igrac je uglavnom zavrsio svoje napredovanje, sad samo treba da usavrsi ono sto je naucio, a sigurno je jedan on najboljih napadaca u Nemackoj Bundesligi, sto nam dovoljno govori o njegovom kvalitetu, jer znamo kolko dobrih napadaca ova liga poseduje. Ima 26 godina i trenutno je u najboljim godinama za napadaca. Trebalo bi sa njim malo poraditi na prekidima jer su mu oni najslabija strana.

 

Dobre osobine:

 

Ovaj igrac je pravi spic. Ima sjajan "njuh" za gol ume da posalje "bombu" iz daljine, a i siguran je sa bele tacke. Cesto ume da prepozna poteze vaseg ili protivnickog igraca sto je sjajna osobina za napadaca. Ovaj igrac je koncentrisan na svoj zadatak tokom svih 90 minuta. On je spreman i da "pogine" na terenu samo da bi ostvario svoj zadatak. Jedina fizicka prednost mu je dostizanje velike brzina iz mirovanja.

 

Slabosti:

 

Kao sto sam malo pre pomenuo, izuzev izvodjenja penala slaba strana su mu prekidi, slobi izvodi kornere i slobodne udarce i ako ima dobar sut iz daljine, a izvodjnje auta mu je najslabije. Takodje jako mu je losa igra glavom.On i nema bas neku viziju i kreativnost, a i neume bas da donese najbolju odluku u najbolje vreme. On i nevoli bas da savetuje mlade igrace na trenu, a i retko kad ce dovesti saigraca u priliku za gol. Helmes nije timski igrac, tako da on nikad nece postati kapiten nekog tima.

 

Uloga/Obaveza unutar uloge:

 

Pozicija: FC

Uloga (Role): Complet Forward

Obaveza unutar uloge (Duty): Attack

Indeks pozicije: 200

Prosek atributa: 11.6

 

Licno misljenje:

 

Za Patrick Helmes-a potrebno je izdvojiti solidnu sumu novca, ali ako ga kupiti znajte da ste dobili igraca koji ce postizati ajmanje 20 golova po sezoni, koji ce se odlicno pokazti i za koga necete zaliti novac. Uz dobar rad bice jos bolji igrac. Helmes je igrac sa kojim sigurno necete pogresiti.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |